Клуб "Парфюмен ценител"-2

• 18 572
  • 362
  •   1
Отговори
# 45
уцели точно в десятката-това е оедна от чуденките ми Peace
Не се чуди, прекрасен е! Grinning

# 46
  • София
Emily_ska, дай си малко почивка от Будоара Simple Smile Случва ми се парфюм да ми дотегне след честа употреба, дори започвам да си внушавам, че си е променил миризмата, но след известно "изоставяне" нещата се оправят.
Аз се поливах с Амур няколко дни подред и спрях умишлено, за да не се преситя, защото много ми харесва.

Amar, честито за Beyond paradise, прекрасен е!

Тази вечер съм с Pure poison elixir.

# 47

И аз  мисля, че е прекрасен  Peace

Днес най-после се наканих да тествам свежия Шанс  Mr. Green - за какво ми трябваше, сега няма да има мирясване, докато не го придобия  Mr. Green Аз принципно рядко се влюбвам спонтанно в парфюми, а като цяло Шанелите не ме влекат много, но този ми легна на сърцето.  

# 48
Днес най-после се наканих да тествам свежия Шанс  Mr. Green - за какво ми трябваше, сега няма да има мирясване, докато не го придобия  Mr. Green Аз принципно рядко се влюбвам спонтанно в парфюми, а като цяло Шанелите не ме влекат много, но този ми легна на сърцето.  

И при мен е така.  Simple Smile
Макар че аз харесвам Алюр и Шанс.

# 49
lalique, Стики, дойдохте на моята  Laughing
Отдавна го тествам този зелен Шанс и все бях на кантар. До като не луднах последния път.
Оглеждайте се в ибей, излизат изгодни оферти. Но след св.Валентин, сега са се юрнали да купуват.

Честито на всички за новите радости!  Grinning

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 23:10 от eta

# 50

И аз  мисля, че е прекрасен  Peace

а аз приключих окончателно опитите с Шанелите
нито един не е за мен
дори и Коко мадмоазел, когото уж харесвах, нито се развива на кожата ми, нито трае
на дреха стои , на кожа не и абсолютно не си оправдава парите / да уточня при мен , за да няма после обидени Grinning

# 51
И аз пробвах зеленият Шанс преди време, не е лош, но не мога да кажа че чак толкова ми харесва. )))
Но пък Коко Мадмоазел е нещо чудесно. )))) Мислех да го взема за РД, но май ще пропусна, доста парфюми събрах изведнъж и не успявам да им се порадвам. )))

# 52
  • Козлодуй
Ох, момичета да ви се оплача след около седмица ползване май почва да ми става лошо от Будоара...което не е никак добре защото страшно ми харесва.И това се случва вече за 4 път с парфюм, който обичам.Имам чувството, че развивам някаква непоносимост към по-тежки и трайни аромати.Самият Будоар го получих след размяна, в която се простих с прекрасния Амур на Кензо, защото и от него ме болеше глава.
Аз имам подобен проблем с Alien.Много го харесвам,беше любов от първо помирисване,но сега ме задушава.И дори да искам да си дам почивка,не става.Дъщеря ми се олива с него Twisted Evil Помолих я да слага по-малко,но кой ме чува.Има още куп други,но рядко сменя.Заради нея аз изобщо не мога да го ползвам Cry

# 53
  • София
 bubanka, мерси за коментара за Miss Dior 
 ще продължавам да му се чудя, пък то чуденката май е ясно, че има едно решение  Simple Smile

# 54
а аз приключих окончателно опитите с Шанелите
нито един не е за мен
Peace Заедно сме!

# 55
етааа, забрави ме мене, и аз писах за Лагуна-та в предната тема  Laughing Ползвах го едно цяло лято без прекъсване, когато бях на 19, еххх  Heart Eyes Кокос, море и пясъци, такъв ми е споменът, кой знае какво ще е сега, ако пак го пробвам.

емили, остави го Будоара малко да си почине, или ти да си починеш от него.  Laughing Все пак е аромат със заряд, колкото и да харесваш такива, в един момент имаш нужда и от глътка въздух!

Да кажа аз, че моичкия си хареса Ескада-та. Стана един магнетичен, хипнотичен! Joy

# 56
Да кажа аз, че моичкия си хареса Ескада-та. Стана един магнетичен, хипнотичен! Joy

тогава какво правиш ти тук по това време  Whistling

Посипвам си главата с пепел, верно че писа! Обещавам да ти го припомня, ако наминеш към Варна  Wink

# 57
Стоя под климатика с Нилски градини, как какво!  Mr. Green "Подскачат" тук някакви цитруси около мене...Сън не ме лови!

What's done is done! Хипнозата свърши хаха  Joy

# 58
 Lunen_sun  другия с който имам такъв проблем и точно Alien и го дадох на майка ми, която от събуждането се олива с него

# 59
Напоследък ми се случва нещо странно, откакто активно писателствам тук сред вас всъщност! Crazy На нощното си шкафче всяка вечер имам някакъв аромат и преди да си легна се пръскам, за да ми ухае. Заспивам по-лесно и по-спокойно. И друг ефект имат тези ухания ... Wink
Ароматерапията е голяма работа!

Общи условия

Активация на акаунт