Клуб "Парфюмен ценител"-2

• 18 548
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Има ли някои не харесал  Нилските градини?Много се чудя дали да не го поръчам на "сляпо" .така и не открих парфюмерия , в която да го има за да го подуша.

# 76
дори и да е само /светло/ червен ще бъде от полза  Wink

за Нилските градини ползвай Търсачката - обсъждани са многократно  Peace
пп аз не съм впечатлена от тях, т. е. ако някой ми ги подари - ОК, ще ги пръскам, но определено ще се въздържа от покупка Simple Smile

# 77
Добро утро!
Някой имал ли ето този парфюм  http://oth.strawberrynet.com/images/products/s/02629768906.jpg
Прилича ми на "пролетен" Simple Smile

# 78
Добро утро!
Някой имал ли ето този парфюм  http://oth.strawberrynet.com/images/products/s/02629768906.jpg

То едвам се вижда Simple Smile, това е Шоме както виждам - аз го определям като кежуъл, спортен - определено е свеж...

# 79
ОФФ: много съм доволна - в неделя ще имам възможност да помириша този парфюм:

- невероятно красива реклама! К. Агилера да не е откраднала от тук идеята за нейните чорапогащи  Rolling Eyes

# 80
Добро утро!

То едвам се вижда Simple Smile, това е Шоме както виждам - аз го определям като кежуъл, спортен - определено е свеж...
Да, "Chaumet".Благодаря!!!!
Щом "спортен" ,не го искам Simple Smile

# 81
Включвам се само да поздравя всички списващи в клуба. Независимо от различното заглавие темата пак заприлича на себе си, слава богу. С удоволствие ви чета.

Приятен ден на всички!

# 82
  • Варна
Бубс, тази Ла Перла откога я целя, ако знаеш  Crazy
От пробичка ми се стори цветен шипър, но тогава мирисах толкова много неща, че не успях да го усетя както трябва. Определено обаче ми провокира интереса.

Кристинчето определено е плагиатствала  Laughing

# 83
Здравейте и от мен!
Аз искам да споделите впечатления от Еnvy на Gucci. Харесала съм си го за пролетта намирам го много свеж и зелен-точно като пролет.Колебая се между него и още  два Pleasures и Rumeur нека който ги е ползвал или пробвал да каже намира ли ги за удачни пролетни аромати.
Вчера успях да пробвам и Chloe на кожа.Стори ми се също много добър вариант за пролетен парфюм,много цветист.
Тотално се забърках в тези аромати.
Ценители помагайте!  newsm17

# 84
Добро утро!

Да, "Chaumet".Благодаря!!!!
Щом "спортен" ,не го искам Simple Smile

Някои твърдят , че Шоме-тата са олекотени варианти на Бушрон-ите......но аз не ги познавам всички толкова добре, че да генерализирам - шишето е голямо инак бих рискувала да си купя.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:08 от Bastet

# 85
Irina33, аз съм ползвала Rumeur - точно миналата пролет. Ярък, нежен, леко сладък ми идваше на мен, усещах и алдехиди в него, кой знае обаче дали има. Не ми е от любимите парфюми, но определено е подходящ за сезона. Аз бих избрала обаче Chloe  Peace

Днес съм обилно полята със Сицилия, обичам го този парфюм! Дори и зад бюрото в офиса се чувствам по италиански  Joy

# 86
  • Истанбул
Здравейте парфюмни корифейки  bouquetБубанкаи аз като теб не останах мн.впечетлена от Нилските градини.За пирви пит ги пробвах на летищтето в Стокхолм.Когато си пръснах и помирисах си помислих -Това ли било  : newsm78.Много свежест и зеленина.За втори път го пробвах тук =пак същата работа =не ме накара да го бленувам и да го сънувам,не че е лош ,ама я няма тази тръпка когато ползвам Шанел Шанс=зеления.А за пролетта може да се пробва това =хубаво е http://www.fragrantica.com/designers/Givenchy.html Аbsolutely Givenchy  bouquet

# 87
Нещо ново за пролетта, което с удоволствие бих пробвала и мисля, че ще ми хареса!

Нина Ричи обяви нова версия на своята благоуханна колекция, наречена Любов от Нина. Този наследник на червената ябълка Нина се предлага в ограничен брой. Love е романтичeн, весел вариант на любовта, създаден в светло зелен флакон, съчетан с блещукащо розово капаче.
Парфюмеристът, сътворил този ведър аромат е Оливие Кресп, който променя съставките на Червената ябълка от оригиналното издание в зелена ябълка, с полъх на пролетни аромати като черешов цвят, смесен с деликатни бадеми и червен жасмин! Ще го очакваме през март 2009  Flutter

# 88
  • Sofia
А за пролетта може да се пробва това =хубаво е http://www.fragrantica.com/designers/Givenchy.html Аbsolutely Givenchy  bouquet

Много е хубав, но за жалост никак не трае,
освен това е лимитка от 2006 г. и вече почти не се намира.

Bellucci , тази орхидея на рекламата така ме изкуши, но май няма в състава.  Rolling Eyes

# 89
  • Габрово
Bellucci, това звучи много примамливо, а и рекламата е великолепна - много пролетна свежест струи от нея 4470

Вчера тествах Kelly Caleche и вече е в уиш-листа! - Много мек, много нежен и ласкав аромат, излъчва младежка невинност. Стои ми близо до кожата и не знам на какво казвате "пудрен" аромат, но този ми се струва точно такъв. Струва ми се чудесен за пролетта!

Пробвах също и Agent Provocateur - все още не мога да реша дали ми харесва или не. Определено е интересен аромат, но в моята глава ми напомня за един препарат за почистване на бани Crazy, което ме кара да се усмихвам, бърчейки нос Crazy Наистина е провокатор... ще го тествам пак след няколко дни...

Освен това - L'Eau par Kenzo - много свеж, кристално чист, като планински поток;
                   - Miss Dior Cherie - хареса ми, но незнайно защо ми стоеше досущ като Jesus Del Pozo In White, ама съвсем същия! Shocked Гледах пирамидите - ами нямат нищо общо! Шантава работа! #Silly Сега гледах пак във Фрагантика и вече не съм сигурна какво точно съм пръснала в магазина - дали Miss Dior Cherie от 2005 г. или Miss Dior Cherie 2007?! Може би е втория - той поне има общи съставки с бялото Дел Посо - цели две! hahaha

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:26 от Deli_s

Общи условия

Активация на акаунт