Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 4-та тема

• 89 007
  • 365
  •   1
Отговори
# 285
mamavili всеки е започнал с плахи опити......Имам чувството,че тавата ти е голяма и не може да наберат височина питките ти...Пробвай с по-малка, но по-висока.....Успех!

Лабрекс,  bouquet Hug Heart Eyes

На вкус е неповторима...Ама имах нерви и чаках.......Заслужаваше си...Пък и се захванах китките си да дооморя, така че времето бе само мое.....

# 286
момичета благодаря за гостоприемството  bowuu , а питката се прави на топчета , после се разточва всяко топче, маже се с маргаринче, сиренце малко и се навива -като пръчица да стане и после се вързва - надявам се че ме разбрахте! #Shocked Бъни аз утре като се върна с бебока от доктора ще пробвам и аз твойта питка, направо ми се пълни устата като я гледам smile3501

# 287
забравих да спомена че това е друго мое творение

# 288
Лабрекс,  bouquet Hug Heart Eyes

На вкус е неповторима...Ама имах нерви и чаках.......Заслужаваше си...Пък и се захванах китките си да дооморя, така че времето бе само мое.....

Аз я втасвам в затоплена фурна и става по бързо. Никога не съм чакала, колкото е по рецептата. Май не е  лошо да опитам, за да видя ще има ли разлика. Иначе наистина е вкусна.

# 289
Цитат
Ето ги и моите плахи опити:
Shocked Shocked Shocked Мамавили,това викаш е плах опит?Ахнах направо!  bouquetСтрахотна е!И това било плах опит....питам се какво ли ще е ако опита е смел?Питката е страхотна.И аз отскоро меся и все още се уча-слушай"каките"тук и няма да сгрешиш.Съветите,които дават са безценни,дори майстори съм питала и те не знаят някои неща,които тук можеш да научиш.Затова тук са башмайсторките и аз от тях се уча!И се радвам,че когато тръгна да правя нещо винаги има кой да попитам и никога никоя от момичетата не ми е отказала помощ,за което искрено благодаря на всички и най-вече на Лабрекс,Мама Цоци,Пепика и Краси.мира!  bouquet
Дениска 80,сега видях и твоята питка-много ми харесва оформлението ти-как я "издокара" така./как я оформи/,интересно е! Simple Smile

# 290
Бъни аз утре като се върна с бебока от доктора ще пробвам и аз твойта питка, направо ми се пълни устата като я гледам smile3501
Не е моя, на Exxo e PeaceНаправи я няма да съжаляваш.Аз само слагам малко повечко брашно от тези 500 гр по рецепта.Не знам защо така newsm78 - може би защото меся в машина за хляб.
Мама Вили още една скромна Wink Hug

# 291
Лелеееееееееееее мацки страшни красоти се сътворили, аз правих скоро питка с продукти "каквото намеря"  hahaha стана убиец, снимала съм я, но все не ми остава време да я кача Crazy
И един тъп въпрос - откъде купувате сусам, аз не мога да намеря нещо Crazy

# 292
Мамо Цоце,ако на това му викаш "...формата не съм я издокарала...", искам да видя издокараната питка!    Hug   

Deniska_80 , добре дошла при питкоманиачките!   

mamavili , плахи,ама сполучливи!    Peace   

Ето и моето съботно творение

използвах рецепта,дадена от момчешка мама,с малки видоизменения.     

# 293
Bebo4ka ,сусам си купувам от хранителните магазини,в по-големите вериги магазини е до подправките.

# 294
Мерси, мерси за гостоприемството, след малко бебока    newsm07  Oha!се събужда, и като нахраня баткото и каката ще започвам да меся, а довечера ще пусна и снимчица   newsm62 (ако питката е станала разбира се)

# 295
Момичета, благодаря на всички за подкрепата!   bouquet
Истина е, че човек се учи докато е жив, така че, под въздействието на вашите майсторски изпълнения и аз се надявам да сътворя някой шедьовър.
Успех на всички и още веднъж приемете моето възхищение от майсторството, фантазията и любовта, които влагате във вашите творения!

# 296
Bebo4ka ,сусам си купувам от хранителните магазини,в по-големите вериги магазини е до подправките.
Или на щанда с диетичните храни Peace за диабетици и т.н.
Краси Мира  Peace Peace Peace

# 297
Бъни, Дидка много благодаря  bouquet

# 298
Краси.мира,чудесна е и каква мекичка и вкусна изглеждааа....супер е!  bouquet
Бебочка,на щандовете за подправки също има сусам и мак,даже и в по-малки разфасовки.По щандовете със здравословните съм виждала в по-големи пакети.

# 299
  • София
Добър вечер  Hug
Ето съботното ми творение - грахамови хлебчета с маслини по Бордовски, малко видоизменени и с добавка на конопено брашно http://media.snimka.bg/2420/011095648.jpg и днешното - пълнозърнести хлебчета по Умбра , едното е с песто, а другото без нищо http://media.snimka.bg/2422/011098519.jpg
Докато не измеся всичко де що го има във форума, няма спирка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт