има ли мами в Йоханесбург?

• 20 094
  • 227
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер, форумки!  Grinning
Току що се прибрахме от кафенце. Бяхме на един от близките шопинг-центрове. Има едно местенце с пясъчник и детска площадка, много хубаво за децата. На завет е. Там даже има една черна, която ги гледа (по принцип даже не е задължително да й плащаш, ама който иска - дава). Много ми хареса, направихме снимки - по-късно ще си ги кача в snimka.bg и ще публикувам линк. От другата страна има едно моторче и нещо като "магистрала" (с пътни знаци, както си му е реда) за децата да си карат. Направо е невероятно, че вече два месеца съм тук, а още незнаех за това място, направо можех и пеша да ходя със Сиска  Rolling Eyes

За срещата - когато решите, само ми се обадете като тръгвате, да имаме време да се преоблечем.  Sunglasses Направо ми писна да го умуваме цял месец  Mr. Green
venus1 ходи на работа, едва ли ще може да се включи през седмицата.
Някой има ли номера на dyvaromi, че не се е включвала отдавна?

# 136
  • España
Ейййй,накъде без мен?!
Добро Утро Момичета,

Намерих супер местенце да се срещнем.  Има един нов мол точно до Гринстон.  Отворен е, всичко е навън.  Има едно Уимпи там с детска площадка с тези катерушки и пързалки.  Мисля, че децата ще се забавляват много, докато ние пием кафета мафета.  Има и магазини много за разходки.  Има адвенчер голф точно до него.  Ако искате, мисля, че ще ви хареса, и на малките терминатори също. 
Знам го това място дето го предлага Албена13,супер е! Само казвайте кога да се съберем!Зори,пращам ти на лични номера си.Така предлагам да се срещаме,всяка да си избере по едно място в раьона си и да ги обхождаме.Значи,започваме с Албена13",после на Зори и т.н.т.

# 137
Ето и обещаните снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342088&pid=11295093

(тази и следващите 5)

Предлагам това място, когато дойде ред на Мидранд  Simple Smile

# 138
cybercat хубави снимки, позволих си да разгледам всички снимки от йоханесбург и много ми харесаха. Дъщеричката ти е много сладка и изглежда много хитро и умно малко момиченце.

# 139
Благодаря, Bibi2202  Hug

Момичета, хайде да се видим във вторник? (31 март)
В 10:30 часа например?

На мястото, което посочи Албена13.

dyvaromi, знаеш мястото, нали?
Албена13, ще ти пратя адреса си на "лични".
Ще ви чакам в 10 часа със samuin пред нас, защото тя май не знае мястото.
samuin, много обикаляне ще има за теб, съжалявам.  Hug
Някой ако се сети да вземе фотоапарат (аз нямам).  photo
Присъствието на децата - задължително!   1swing

# 140
Благодаря, Bibi2202  Hug

Момичета, хайде да се видим във вторник? (31 март)
В 10:30 часа например?

На мястото, което посочи Албена13.

dyvaromi, знаеш мястото, нали?
Албена13, ще ти пратя адреса си на "лични".
Ще ви чакам в 10 часа със samuin пред нас, защото тя май не знае мястото.
samuin, много обикаляне ще има за теб, съжалявам.  Hug
Някой ако се сети да вземе фотоапарат (аз нямам).  photo
Присъствието на децата - задължително!   1swing
Peace Ще дойдем
Но ако може да ме изчакате ,защото никога не съм била в тази част на града,а и ще ми отнеме доста време да се ориентирам по картата

# 141
Здравейте момичета, днес ли е срещата?? Много се радвам за вас и ми се иска и аз да присъствам, но ще е само виртуално за сега. Чух че в Джобърг имало лютеница, вярно ли е?
Някой от вас купувал ли си е? Ако има наистина давам пари някой да ми купи и да прати по пощата, обожавам я и само тя ми липсва тук от БГ лакомства. Давайте да си пращаме още снимки, ще пратя мои албуми, пращайте и вие, поне като не може да се видим на живо, да се опознаваме виртуално. Ще ви пратя някои снимки от места на които сме ходили. Може дори да си направим наше албумче в снимка.бг примерно и да качваме там.  Hug

# 142
Добро утро, момичета!  Coffee 

Bibi2202, утре е срещата - във вторник.
Малка промяна в плана - не в 10:30 а в 11 часа, за са може Албена да си оправи бебчето.  breastfeeding
Албена13 кажи само в колко часа да бъдем на San Ridge, пред News Cafe ли ще се чакаме или някъде другаде ще ти е по-удобно?
samuin, обади ми се като тръгваш. Имаме само едно дистанционно за вратата и то е в мъжа ми, но няма проблем - черния винаги е тук и ще го помоля да отвори.
dyvaromi - направо там.  Grinning

Идеята за общ албум в sminka.bg ми харесва. В Попово имахме общ сайт, където си качавахме снимки от форумските срещи. Всъщност, албумите още ги има, само нас със Сиска ни няма вече.

По въпроса за лютеницата - незнам. Но само да надуша, че има...  newsm44

В събота бяхме за пръв път на бразилски ресторант (в Bedfordview). Много ми хареса!!! Веднага го слагам в графата "любими места". Голямо шоу правят тези хора!!!  newsm10
Е, това е засега. Нямам търпение да се видим!  Hug

# 143
Добро Утро на всички. 
Изпуснала съм целият разговор за срещата но Зори ми се обади и плата е в пълна сила.

Значи срещата остава за утре в 11:00 - 11:30 сутринта.

cybercat Ако Г. не може да намери Иденвейл, да се срещнем в 10:30 в Сани Ридже.

# 144
Привет момичета  bouquet

Може би ще дойда с приятелка на срещата ,която познава Гриинстоун.Имате ли нещо против?Тя също е българка ,и е мама на единадесетмесечно много сладко момиченце.
Но все още е под въпрос ,така че ще известя довечера.
 Албена Сани Риддже ли се казва мола ,на който ще се срещнем?Че аз нещо неразбрах Embarassed
И това в  Иденвел ли е ?Ако е там ,знам как да стигна до Иднвел ,но от там ще ми трябват напъттствия.
Но довечера ще пиша пак.
Приятен дан Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 17:14 от samuin

# 145
San Ridge е в Мидранд.
Там има News Cafe.
Мога евентуално да ида до там пеша със Сиска.
Кой ще ни вземе?

# 146
  • España
Там сме!!! "Часът и мястото на срещата са известни"!!! Идвам с двамата варвари!
Зори,знам го този бразилски ресторант,дето пишеш!Близо до нашия комплекс е и на 1 крачка от детската градина на Дилън.Аз ще донеса камера утре. Peace

# 147
Весело изкарване и да не забравите да се отчетете със снимки за  тези, които не присъстват, като Биби и мен. Grinning

# 148
Точно така и аз искам да видя как е протекла първата форумска среща. Другия път ще хвана самолета, колко му е два часа и съм там  Grinning dyvaromi исках да те питам, ако ти навява лоши спомени не отговаряй. Как влязоха у вас, каза докато сте спалаи. Имахте ли ел ограда, аларма, решетки??

# 149
Добро Утро!!!
 morning ето ме тази сутрин.  Дежурна цяла нощ.  Без малко и да нахраня Джордан с бирата....

Сега ще НИ оправям за дългоочакваната среща.

Ще донеса фото апарат  photo

Noia и Bibi2202 ще сложим снимки, но другият път ви чакаме и вас.

samuin Доведи когото искаш, няма проблем.  И аз съм с мама, че ми е на гости и не мога да я оставя в къщи.  Колкото повече сме, по добре.

cybercat samuin ще те вземе, аз ще ви чакам на Иденвейл да ме следвате до молчето.

Хайде до скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт