Ден след ден,час след час, ФЕВРУАРСКИТЕ мъници идват при нас...

• 16 716
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на един мъж...
Коникони, задължително се обади на гинеколога си. Аз бях с такива проблеми и се оказа, че имам инфекция. Никак не е безобидно това с пишкането и болките. Явно и на теб, както при мен като са ти слагали катетъра, не са го сложили както трябва. А за лохиите - спират, появяват се и пак наново спират. Много е индивидуално колко време ще текат, но по принцип тръгват наново. Желателно е обаче да се обадиш на лекаря си!!!

# 166
Добро утро,мами!!
Ред,ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ!!!Наистина ли беше изненада пола или вече знаеше предварително? Laughing

Моята бебка пълни памперса по 7-9 пъти на денонощие!А е като врабче...много е смешна,душицата.Нямам търпение другата седмица да видя дали и колко е наддала,че я изписаха 2740 г...
Кониконкони,измъчила си се направо!Дано бързо се възстановиш.Симптомите,които описваш,наподобяват цистит.Консултирай се задължително.
Десика,в болницата казаха докато падне пъпчето при всяка смяна на памперса да се третира със спирт и топоцин(и да стягам конеца-там освен щипка слагат и конец),а след като падне 2-3 пъти дневно да се обработва.Не се тревожи.Ще падне всеки момент и вашето пъпче.Казаха още първия месец да се маже бебето с олио(там ги мажеха с Мустела-едно флаконче като спрей),а след това може с лосион или друг хидратиращ продукт.

А що се отнася до апетита...при мен се получи точно обратното.Сега нямам никакъв апетит и вчера дори бях забравила да ям след като закусих символично..Сетих се чак вечерта,че съм пила само вода и чай цял ден..

Емим,друго си е значи да си имаш кака вкъщи!Много мило ми стана и на мен как проявява съчуствие към плачещото бебе!Боян също учудващо се радва на бебето,но като заплаче казва че "цвърчи"  Laughing Вчера ме попита даже дали можело и той да си пийне малко млекце... hahaha

# 167
ДОБРО УТРО, МАМЕТА Hug

Днес си имаме 2 рожденички Grinning

ЧРД НА АЛБЕНА И BLUEBERRYGIRL!!
Да сте живи и здрави, момичета, Албенче твоят мушморок бързо да се оправя, а пък Боровинката скоро да си гушне нейното съкровище!!

# 168
Добро утро, момичета!
Гледам още никой не е предложил кафенце...

АЛБЕНА И BLUEBERRYGIRL

# 169
Честит Рожден Ден на двете мами!
Фокси дано скоро да си вземете и другия мъник в къщи и мерси за страхотната темичка.
Да видим колко бебета ще имаме днес
 и успех на всички на които днес им е денят (без да се плашите от датата).
Дано и за мен да дойде по скоро този ден  Grinning  че като гледам и аз съм от последните май.
Да попитам родилите мами какъв колан за след раждане използвате и сега ли да си взема или като изляза от болницата.

# 170
добро утро,Честит февруарски снеговалеж на софиянки дано да докара и бебевалеж за цялата страна днес!!!честито на рожденичките да са живи и здрави и много много щастливи.  bigdance2
аз нощеска почти не съм спала имах малко контракции през около 20 мин и така 4- 5 пъти ама към 3часа спряха,но бях толкова превъзбудена че не можах да мигна. smile3507ама нещо много е слабо от към писане ало къде сте всички???

# 171
  • София
Ха, добро утро!

ама нещо много е слабо от към писане ало къде сте всички???
Явно някои ги тресе предродилна треска, а други следродилна  Mr. Green

newsm59 АЛБЕНА И BLUEBERRYGIRL, да сте живи и здрави и многоооо щастливи!

# 172
Честита радост на РЕД! Да е жива и здрава малката Станислава и да носи много радост на семейството ви!!!   bouquet

Албена и Боровинката
   bdbaloni   party023

# 173
Честит рожден ден на двете мами, много здраве и късмет newsm59!
Честито на новите мами от вчера и успех на тези за които петък 13 е щастливия ден!

И аз като доста от мамите ще съм май последна Cry В понеделник ме викат за последна консултация и тогава дано вече имам дата за секциото, че това чакане направо ме убива! а пък съм станала и една изнервена и черногледа!Направо ужас! Confused

# 174
Честит рожден ден на Албена и Боровина  newsm59  bigdance2
Кониконкони,много е тъпо че има такова отношение в болниците и трябва със скандал да си търсиш правата...съжалявам Hug
При нас положението е че имаме жълтеница и сме апатични..папка и наддава но преди всяко хранене го събличам сменям...за да се събуди.Хапва от едната гърда и заспива,пак се сменяме дрешки,памперс и пак на следващата гърда.Много е уморително,но няма да се оплаквам,защото като го погледна това мъниче и забравям че съня ми от дни не бил за повече от час.
Инак се кърми успешно,и съм решила че ще опитам всичко но искам да кърмя.При мен вече са налице разранени зърна,и кърменето е болезнено но се надявам да отмине.След малко отиваме при педиатърката за да видим до къде сме с тази жълтеница.
Момичета,на тези на който предстой раждане искам да ви кажа,има болки и то големи...но чувството да станеш мама е велико.Желая на всички много късмет и до  по късно.

# 175
Честит рожден ден на Албенчето и Боровинка!!!!!

# 176
Хайде и от  мен за кафето!
п.п. Честито на всички, които имат прекрасни поводи за празнуване днес!

# 177
  • София,Младост 3
Добро утро!
Честито на всички станали майки вчера!
Честито на рожденничките! Щастие и късмет на всички!

Моето секцио е за 18.02.- Шейново! Колкото наближава толкова по-голям страх ме хваща!
И във връзка с това искам да попитам родилите вече секцио вечерта преди операцията дават ли ти нещо да ядеш или не?Колко време се стои в реанимация?

Фокси честито попълнение много се радвам че поне едното детенце е вече с вас!

Успешен ден на всички особенно на тези на които  им предстои великото събитие!

# 178
На Албенка и Боровинката! Бъдете здрави и щастливи, много обичани и желани!

/Нищо, че са пет свещичките, вие си знаете с колко поскъпвате днес Simple Smile/

Вчера така и не успях да се включа и пожелая успех на Дидерончо, а като гледам май вече си е гушнала бебока  Grinning  Стискам палци всичко да е ОК и скоро да чуем новината! Praynig

Неукротима, тези торти направо ме накараха да се облизвам .... къде ще ги търся сега newsm78

Дор77, преди операцията анестезиолога ми каза, че не трябва да ям по-късно от 18ч., и то нещо леко да хапна /аз бях на 2 мандарини и 1 портокал/, а вода мога да пия до 24ч. Ама аз така се престарах, че след 22ч. не близнах и капка. После по време на операцията лекарите коментираха, че тялото ми е жадно ....... Rolling Eyes А за реанимацията - не знам, аз не бях в някаква специална стая или зала след операцията, просто ме включиха на монитор да следят показателите, това да вечерта, а иначе 24ч. ме обезболяваха през системата /или както там се казва/, която беше в гърба ми.

Успех на щастливките, които днес ще имат първа среща с бебчетата си!

# 179
  • София,Младост 3
благодаря за инфото миа
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт