Декември 98

• 12 600
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Много сте ми интересни понякога. Наистина...
Едната да каже А(найс) и всичките след нея.
А направихте ли си труда да разберете,
а не прочетете какво е написала Анайс  ooooh!
Никой не ви агитира против яслите и градините
изложено е нейното мнение по въпроса и дотам.
Всеки знае, че една невинна кашлица и хрема може
да премине в нещо наистина сериозно, което
да се окаже пък фатално на по-късен етап...
въпрос на имунитет и куп други фактори е
дали едно дете ще боледува често или не.
И как ще протича една болест при него.
Няма гаранция. Където и да е...
Скачате защото:
1. Анайс се цепи от колектива и държи да се грижи сама за децата си!
    Снятайки това за най-добро решение. за себе си и тях.
2. Защото не харесвате Анайс по принцип.
    Нищо, че даже вече не помните защо точно.
3. Защото другите са скочили...

Аз мога и още, но ще спра до тук.
Домашно да сте си го научили
докато ме няма.
Много мразя такива заяждания на дребно...
Не ви отиват, честно!

# 151
Маленуш аз също изложих своето мнение и то без да се заяждам!
Аз писах,какво харесвам и какво не в детските градини.
Дадох пример на Анайс,че рано или късно трябва Ема да тръгне на училище,а тогава вируси и тем подобни стават неизбежни.
Писах,че съм съгласна с Бориана.

Та сега по твоите точки в коя графа попадам newsm78?

# 152
Първо да се извиня, че снощи отговорих само на Анайс.
Аз всъщност влязох да проверя дали има вести от Дарка. Не искам да й звъня, да не случа неудобен момент. Пратих й СМС, но не отговори. Дано са добре.  Praynig
Китче, Честито озъбване на Лорката!
Мамче Янче, признала съм те отдавна, твориш чудеса! Честито прохождне на Насето! А кака Рали много е пораснала!
Dive, браво на Марта! Щом е общителна, бързо ще свикне и в яслата. И поздравления за детегледачката!
СкорпиHug Де са снимките на най-сладката Яна?

GOLDEN ROSE, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здраве и късмет ти желая!   bouquet

# 153
На една прекрасна майка...
Честит Рожден Ден Нети!!!

# 154
Честит рожден ден Голдън роуз!

# 155
Нети, честит рожден ден мила, много здраве, любов, щастие и прекрасни моменти с любимите ти хора  bouquet

# 156
Здравейте, здравейте!

И аз все се ослушвам за вести от Дарка, дано да се оправи по-бързо малкият Филип!

Благодарим за честитките за първите ни изпозакъснели зъбаци Simple Smile

Да се включа и аз в спора за болестите. Права е Маленуш, всеки да си изкаже мнението, ама по-тактично някак си... За какво се караме - всяка монета има две страни. Факт е, че децата много напредват в яслите, факт е също, че боледуват. На мен много ми се ще да пратя Лорка, защото си е темерутче детето и знам, че с петте деца, с които се срещаме по разходките, и с баба й, която се подмотва из къщи, няма много да напреднем. Обаче хипохондрията ми засега надделява и сигурно ще изчакам поне до третата годинка и тогава ще я пусна на социализация. Още я водя в графата "бебе" и много ще се изпошашкам, ако се тръшне да боледува. Като знам, че от едни сополи правя трагедия и тероризирам педиатърката "Ама що не минават?" И като прочета тук, че някоя мама е в болница с детенцето, сърцето ми се свива. Много са малки още душичките, добре е да ги пазим, ама не всичко зависи от нас.

Аз пък не съм ходила на градина, чак на предучилищна ме пуснаха, обаче в първи клас такава бронхопневмония ме тръшна, че ми разката здравето за години напред. Те така...

Да честитя и аз на Голдън роуз, много здраве, късмет и любов!

Мамо Яни, страхотна торта! За страхотни дечица, естествено!

# 157
 Здравейте на всички!  Аз си ви чета когато имам време и много се издразних на някои изказвания и злобни подмятания тук! Close
Това е отчетна тема и всеки има право да изкаже своето мнение и своите решения относно гледането и възпитанието на детето си. Не видях никой да кара другите да правят нещо, което той прави и да ги агитира.
 Аз съм съгласна с Анайс! Майка ми работи дълги години точно като възпитател в яслена група и мноого добре знам какво е там. Аз за себе си съм си решила да не пускам децата си скоро на ясла или градина. Въпреки, че ще ми е трудно с двамата. Или поне не толкова малки, че да се целуват с дуги кой знае колко здрави деца, да си ровят в носовете, да си бъркат по гърнетата и в купичките и т.н. и т. н. Извинявам се за неприятните думи, но си е истина! Като порасноат достатъчно, за да разбират какво е лично пространство и хигиена, чак тогава!
 А такива подмятания по адрес на Анайс са просто глупави, си мисля аз! Вярно, че и тя имаше изказвания от рода на " глупава и алчна", но това си е за нейна сметка! Не знам за вашите стари вражди с нея, но сега не разбирам защо толкова се разпалихте! Това си беше нейно мнение и би трябвало да го уважим, както искаме да уважават нашето, нали?
 А и вие мъже нямате ли си...............да разпускате напрежението, вместо да се дразните тук! hahaha
 Имаше и едно изказване и за Малка мама............, но хайде да не ви раздразня още повече!
 Скорпи- разочарована съм, честно казано! Shocked  Не съм искала да обидя някой, ПОДЧЕРТАВАМ!
 Маленуш- точно на място!
 Болничките да оздравяват бързо и честито на всички имащи повод да празнуват!!!

# 158
  • BABYLAND
Привет и от мен!  Имам прекрасни пожелания от вас, за които благодаря от сърце.  Hug
А сега нещо сладко , още малко по-сладко и нещо за настроение .

# 159
Това са излишни спорове,но аз си продължавам да си твърдя,че не е толкова ужасно да се ходи на градина или ясла!Първо,защото не мога да си позволя да не почна работа след изтичане на майчинството.Второ-защото наистина е добре децата да общуват с връсниците си.Трето-вируси,бактерии и всякакви прилепчиви истории има навсякъде около нас,не само в детските градини и ясли.Четвърто-не е толкова зле колкото го описваш Хоумяк,в нашата градина много добре се грижат за децата и единствените ми оплаквания са от нехайни майки,които си пускат децата болни в градината-оттам идват и нашите разболявания.Засега се грижа за двете си деца сама,но стопли ли се времето и да се разкарат вирусите Ралица тръгва отново на градина.На нея и е тъжно за приятелчетата.

Имаме си мъже и разпускаме,ама и децата допълнително ни изнервят така,че... Whistling

# 160
  • София
РОЗИЧКЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! ЖЕЛАЯ МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!  Hug

# 161
  • Sofia
Миличка, Розичке , честит Рожден ден!!! Желаем ти много здраве, щастие и безброй поводи за усмивки!!!

# 162
  • Sofia
И за да не си развалям горния пост, а и за да спамя ще пиша нов.
Аз съм "за" яслите, детските градини и т.н. Знам, че има болести, вируси и кой знае още какво, но знам ,че не мога (а и не искам) да си отглеждам детето в кувиоз. На много малко от нас дечицата вече ходят на ясла, а за жалост доста от дечицата ни бяха болнички вече. Това ме навежда на мисълта, че не само там се прихващат болести  Peace

И понеже , доклкото ми е известно тук, в тези теми си говорим за всичко (нищо, че са отчетни), не виждам защо щом някой не ме кефи (грубо казано), да не си се заяждам. На който не му е приятно, моля да не чете постовете ми, а на който му е интересно да се забвлява Wink Така всички ще са доволни  Peace 

Айде, оспамих доволно  Mr. Green

# 163
  • Габрово
Розичке, честит рожден ден! Да си много щастлива и днес и всеки друг ден и нека цари хармония и любов  в семейсвото ви   bouquet
Благодаря на всички за пожеланията   Hug

Homjak,    202uu
Оня ден се издразних например повече на Скорпи с заяждането й за писането на малка мама. Тук не сме в час по български, ще ме извинявате Naughty
Че Анайс е странна птица всички го знаем, но не мисля, че е единствената с по-пиперлив език, не знам защо само на нея й забелязвате.
Всъщтност дори не съм на нейното мнение, но тя си има своите доводи за да вземе  решение да си гледа сама децата и мен лично поста й никак не ме издразни.
Аз не съм посещавала нито ясла, нито градина и направо 6-годишна тръгнах на у-ще и казвам ви беше голям стрес за мен, дотогава не бях виждала толкова деца накуп и доста трудно се приобщих.
Ако има места в яслата още това лято ще дам Александра, а ако почне да се разболява често недай си боже ще си я прибера и ще си я гледам щом и без това се очертава да съм си у нас.

# 164
Честит рожден ден на Розичка! Много любов и хиляди, хиляди сбъднати мечти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт