!Честито и на Голдън роуз със закъснение
!Искам да кажа и на Дари,че много се радвам,че вече сте си у дома и дано малкия Фил по-бързо забрави тези ужасни дни в болницата!Ние още не сме се оправили.На Криска и се напълни цялата уста с гъбички, подобни на млечицата след приема на АБ и изглежда ужасно.Кашлицата и не е спряла,предполагам,че защото още вади храчки и на всичко отгоре е с хрема и температура,защото кучешките пак я мъчат.Жалка картинка е милото.В момента сме на хомеопатично лечение и от днес има много леко подобрение,така че ще чакаме тия дни да и "просветне".Дари,Фил какъв АБ пиеше?Ние бяхме на Зинат.Лека вечер от нас!Наздраве на празнуващите рожден ден
!
, радвам се, че Фил е добре и дано бързо забрави, душицата, премеждията...а на теб кураж 

и
, а на мамите търпение и кураж
явно наистина почти никой не чете а само си пише при това с идеята как да обиди и нагруби, да се присмее и прочие на други потребители в този форум. в случая съм аз. точно преди моите мнения имаше запитване добре ли е да се даде дете в яслата. аз казах че не е съдейки какво стана с моето бебе, което се зарази косвено от сестра си и детегледачката си, и двете посещавали детската градина. не виждам никакво противоречие. дъщеря ми е на 4 години и и е време за градина. ако и харесва. но ние и опит не можем да направим заради Орлин. затова си ходи на френски и на балет, караме ски и така. ако питате мен това е по добре от градина и ако имаше кой да я развежда по пистите или да ни дава пари да го правим ние, никога нямаше и да помислим за градина. сега ако не е ясно значи никога няма да стане.

), яяяя не се таковайте в таковата по глупави причини, чужд живот не живеете, чужда глава няма да използвате (евентуално чужд мъж, ама това не го споменавам
Утешавай се с ибей, аз така правя 
Препоръчани теми