Декември 98

• 12 601
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря на всички за прекрасните пожелания и поздрави  Heart Eyes Hug

# 196
  • БУРГАС
Здравейте момичета!Честит Рожден ден Макси newsm67  party023!Честито и на Голдън роуз със закъснение smile3525!Искам да кажа и на Дари,че много се радвам,че вече сте си у дома и дано малкия Фил по-бързо забрави тези ужасни дни в болницата!Ние още не сме се оправили.На Криска и се напълни цялата уста с гъбички, подобни на млечицата след приема на АБ и изглежда ужасно.Кашлицата и не е спряла,предполагам,че защото още вади храчки и на всичко отгоре е с хрема и температура,защото кучешките пак я мъчат.Жалка картинка е милото.В момента сме на хомеопатично лечение и от днес има много леко подобрение,така че ще чакаме тия дни да и "просветне".Дари,Фил какъв АБ пиеше?Ние бяхме на Зинат.Лека вечер от нас!Наздраве на празнуващите рожден ден Wine Glass!

# 197
  • СОФИЯ
Криска да оздравява бързо! Praynig Дано хомеопатията ви излекува.

# 198
pipilotak, ама и вашето боледуване много се проточи , да оздравявате бързо и повече никакви болести. Hug

# 199
Макси, кака, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Ако е днес съм улучила, ако е минал, моля, приеми моите пожелания за здраве, благополучие и просперитет! Да си обичана, желана и щастлива жена и майка, да носиш радост и сигурност на обичаните от теб хора, да си все така мила и лъчезарна към приятели, близки и познати!

Пипилотак, много гушки на Криска с пожелание за бързо оздравяване и да не се повтаря!
ДариHug, радвам се, че Фил е добре и дано бързо забрави, душицата, премеждията...а на теб кураж Heart Eyes
Яни, страхотна, както винаги Heart Eyes
Галчо, невероятни сладури имаш в къщи...да знайш  Wink Hug

Ние сми добре...Инка е станала калпазанка и не слуша...понякога го отнася дупето, друг път прощаваме...но се опитваме да балансираме - като ревне повече е от обида...някак си усеща, че сме сериозни, караме се и тя е обидена...мъчно ми е, но трябва да свиква, че не всичко е позволено и разрешено...
На всичи мъници пращаме  Hug и  Heart Eyes, а на мамите търпение и кураж Hug Hug Hug

# 200
Дари,Фил какъв АБ пиеше?Ние бяхме на Зинат.
Първоначално пиеше Аугментин , но на втория ден започна едно яко разстройство и го сменихме с Цефзил , а в болницата му биха мускулно трети АБ ,ама го забравих как беше + Соло Медрол (урбазон)  ... като взема епикризата в петък ще ти кажа ако все още те интересува.
Бързо оздравяване на Криска и цунки от нас.

# 201
Дари,Фил какъв АБ пиеше?Ние бяхме на Зинат.
Първоначално пиеше Аугментин , но на втория ден започна едно яко разстройство и го сменихме с Цефзил , а в болницата му биха мускулно трети АБ ,ама го забравих как беше + Соло Медрол (урбазон)  ... като взема епикризата в петък ще ти кажа ако все още те интересува.
Бързо оздравяване на Криска и цунки от нас.

много се радвам че детенцето е вече здраво и не е в болница. желая му бързо възстановяване !

маленуш направо не мога да повярвам, че поне един човек мисли като чете чужди постинги ! изненадана съм много приятно, да знаеш   bouquet явно наистина почти никой не чете а само си пише при това с идеята как да обиди и нагруби, да се присмее и прочие на други потребители в този форум. в случая съм аз. точно преди моите мнения имаше запитване добре ли е да се даде дете в яслата. аз казах че не е съдейки какво стана с моето бебе, което се зарази косвено от сестра си и детегледачката си, и двете посещавали детската градина. не виждам никакво противоречие. дъщеря ми е на 4 години и и е време за градина. ако и харесва. но ние и опит не можем да направим заради Орлин. затова си ходи на френски и на балет, караме ски и така. ако питате мен това е по добре от градина и ако имаше кой да я развежда по пистите или да ни дава пари да го правим ние, никога нямаше и да помислим за градина. сега ако не е ясно значи никога няма да стане.
маленуш  това е за теб   bouquet

# 202
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ! Бъди най- вече здрава и щастлива!!! newsm59

Бързо оздравяване на болните дечица на Малка мама и Пипилотак! И дано няма други болни вече и всички здравички да посрещнем Баба Марта!
 Галчо, супер са ти мъжете... Ех, че хубав сняг имате по София, а тук ...нищо, само вятърррррррррррр.
 Приятна вечер на всички!

# 203
Maxi, Честит Рожден Ден! Здрава, щастлива и обичана бъди!

pipilotak, бързо да се оправя детенце!  Hug

Галчо, страхотна забава! Гледахме ви клипчето всички в къщи. Да са ти живи и здрави мъжлетата!

Напускам ви, че мача ще свърши без мен.

# 204
  • БУРГАС
Благодаря ви за подкрепата Hug!

# 205
Бързо оздравяване на болните дечица и от нас!
Дарко, добре дошли вкъщи с Филко и дано лошото спи под камък!
Макс, слагам те на трето място чак, ама не щото си ми трета по значимост, а щото болните деца са с предимство.. Иначе си ми пътеводната звезда в живота - нали знаеш!?  Mr. Green
От здраве да се не оттървеш и здравето ти да се съпътства с положителни емоции, пътуване, усмивки, нови приятели.. Децата да те радват и да нямаш главоболия с тях, с болести, с възпитание.. И либоф ти пожелавам не на последно място..  Heart Eyes
А на Стойчо му пожелавам да е пиян от либоф към тебе цел живот! Докато смъртта ви раздели!  Grinning

С прискърбие чета редове написани от интелигентни майки, защитаващи писането на шльокавица и наистина започвам да се чудя дали шльокавицата няма да превземе живота ни!
Като не говоря само за писменост, разбира се!
Няма да се учудя ако скоро ни нарекат и шльокавци по тоя повод..
Те и на кенеф ни оприличиха и тогава гракнахме, но почти никой не си даде сметка, че държавата ни заприличва точно на това..
Колкото и остро да ви се струва написаното от мен, не дължа извинение на никого и се радвам на хората, които споделят моето мнение, пък било и по-мълчаливо и пасивно..

По този повод ви поздравявам с ето това:

А3 съм българ4е оби4ам
на6те планини 3елени,
Българин да е нари4ам
1-ва радост е 3а мене..

Аз съм българ4е свободно
в краj свободен а3 живея.
Вси4ко българско и родно
любя, та4а и милея.

Аз съм българ4е и расна
в дни велики в славно време.
Син съм на 3емя прекрасна,
син съм на юна6ко племе.

п.п. За Анайс не съм споменала и дума, освен, че се възхитих на смелата Бори-Ана за това, че е откровена, изказва различно мнение и не се страхува да бъде хулена за това..
Харесвам такива хора, защото те не са част от стадото!  Peace

# 206
Здравейте и от нас.Не съм  писала цяла вечност.
Честит рожден ден на всички празнуващи-да сте живи и здрави.
Както виждам много дечица са болни.Пожелавам им скорошно оздравяване.
И ние минахме по този път.Близо три седмици бяхме хремави и с кашлица.Но слава бгу се разминахме с антибиотиците.
Сега седим и си мечтаем времето да се оправи по-скоро и да излизаме на разходки,че от това седене в къщи започнахме много яко да дебелееме и да деградирване.Скука общо взето.
Искам да питам някои от вас как си отбиха децата,защото в най-скоро време имам таковА намерение.И не знам как ще стане този номер,защото като види цицата имам чувството че изпада в едно такова блажено състояние,защото знае какво следва.

# 207
Пушилист, моето разочарование към теб лично беше по повод поста ти към Малка мама. Зная, че беше насочен лично към нея, но и други както и аз сме го прочели. Ако се уважаваме, както правят интелигентните хора, не би трябало да се обиждаме по възраст. Било е " тинейджърски чат", ами тя Малка мама си е наистина тинейджърка, а други тук на 30, на 40г и това не би трябвало да бъде някакъв делител!
 Вярно, че тук не е час по математика, както писа ти, но не е и час по Български език.
 А и това, което наистина ме разочарова беше следното: Малка мама се извини изрично в началото, че няма много време и влиза набързо и, че детенцето и е болно и нещата се влошават. А не видях никакви добри пожелания и съчувствие в момент в който тя видимо е имала нужда. Само за 4-те, те ли бяха най- важни тук?
 Та, това ме разочарова!
Моят пост е с добри намерения, както и всичко, което съм писала досега!
Здраве на всички ви!

# 208
...Аз също много се дразня от писането на български с латински букви или ползването точно на "4", "6" и тем подобни...
В този ред на мисли Малка мама пише още от самото начало по този начин...всяка една от нас в един или друг момент е влизала набързо и е драскала по ред, но не е ползвала гореизложените "изразни средства"...вярно, не е час по български език, но все си мисля, че по-скоро трябва да пишем грамотно е не неграмотно...
Изказах се и аз Mr. Green...хайде лек ден на всички!
Гери,  Hug

# 209
  • София
Добро утро Simple Smile
А аз пък искам да ви питам и какво толкова се дразните от каквото и да е било по форумите? Ще изкажа моята гледна точка, единствено тя е правилната и гледайте да се придържате!!!  Naughty

Та... лично на мен нито ми пука кой по какъв начин пише - всичко си е за неговата сметка, да не ми е секретар, който пише от мое име та да се дразня чак? Ако е латиница - не чета, защото ми се обърква мозъка, всичко друго си чета или пропускам в зависимост от автора, темата или времто, с което разполагам. Нито пък ми пука , извинете, за чуждото мнение за това дали да си пускам или не детето в градината, на площадката, по магазините или при баба и дядо, - това решение ще го взема АЗ, евентуално (подчертавам, евентуално) съобразявайки се с бащата  Mr. Green Във форума има сума ти теми за това кого какво дразни - я някоя дума (написах, че ме дразни думата "берекет" по картичките, защото смятам, че си има хубави български думи за да се изпишат по поздравителни картички, а не турски, без да обиждам някого), я дали мамите казват "ние" за тях и детето си... абе... живота е толкова кратък, ако се замисли, а е и толкова ярък и хубав, та да се дразня и да су хабя нервните клетки за толкова незначителни за мен и близките ми хора. Да не би ще се съобразявам аз, че някой си се дразни от нещо си в мен? НЕ... да си гледат работата, аз си имам моя си живот, деца, семейство, приятели, работа, дай боже, и парички в повевчко за харчове  Mr. Green  Та ви предлагам и аз (трябва доброволно да се съгласте с мен, защото АЗ съм права, нали се сещате Wink), яяяя не се таковайте в таковата по глупави причини, чужд живот не живеете, чужда глава няма да използвате (евентуално чужд мъж, ама това не го споменавам Mr. Green) , така че, мацки мили, ето ви от мен по една картинка за да се поотпуснете и ме споменете с една добра дума. Надявам се на 28-ми да се видим  с всички, които не са възпрепятствани да дойдат.
По този повод на Шанталчето да кажа, че ще имаме още възможности да се видим, четох, че имаш баба за гледане  Hug Утешавай се с ибей, аз така правя  Mr. Green

Всички дечица да оздравяват Hug

Общи условия

Активация на акаунт