Детска млечна кухня - Бургас

• 116 237
  • 591
  •   1
Отговори
# 420
pepita1973 пропускаш мокрите кърпи /,които не е задължително да са в термочанта/ hahaha

# 421
За това не съм ги споменала, те са си в чантата на количката  Mr. Green

# 422
Здравейте,искам да запиша малката, която е на 1г.4м. на кухня за лятото, та съм в чуденка частна или държавна да е? Разгледах менюта на кухните, но на държавната няма съдържание на ястието, та не знам примерно във свинско в спанак само свинско и спанак ли има или и др, зеленчуци, напр. морков, чушка  newsm78, ако някой ползва държавната моля да сподели. По принцип досега аз и готвех, дори при захранването да е изяла най-много 10-ина магазински пюрета, не иска да ги яде, та за чудя дали ще яде кухнята. Та моля за съвет тези, които ползват частна или държавна кухня да споделят  Hug А между другото лошо впечатление ми прави във всички кухни, че десертите са нешесте с нещо, аз гледам плодове, кисело мляко, овесени ядки да давам.

Сега ми остана време и видях назад в темата,че е коментирано, но коментарите са от 2011, ако някой има пресни впечатления, все пак да сподели Simple Smile
Аз съм минала и през трите,държавната е много водниста дори и основното в повечето случаи е като супа и със супер малко продукти вътре предимно вода ,брашно и съвсем малко зеленчуци!Моят син е вече на 2г и половина и иска да си дъвче пък и да вижда какво хапва,а не все някакви супоподобни ястия!
АмАм ми харесваше,но супата адски много ми миришаше на бульончета от рода на Маги и затова я спряхме,най-доволна бях от Бамбини,защото храната за 1г.6м-3г. е по-едра(основното си прилича си на основно,а не на супа),десертите са по-разнообразни и пак има вариант да си правиш комбинации и без десерт,но за жалост затвориха пункта до нас и сега съм в чуденка къде да го записвам!

# 423
  • Бургас
Здравейте,искам да запиша малката, която е на 1г.4м. на кухня за лятото, та съм в чуденка частна или държавна да е? Разгледах менюта на кухните, но на държавната няма съдържание на ястието, та не знам примерно във свинско в спанак само свинско и спанак ли има или и др, зеленчуци, напр. морков, чушка  newsm78, ако някой ползва държавната моля да сподели. По принцип досега аз и готвех, дори при захранването да е изяла най-много 10-ина магазински пюрета, не иска да ги яде, та за чудя дали ще яде кухнята. Та моля за съвет тези, които ползват частна или държавна кухня да споделят  Hug А между другото лошо впечатление ми прави във всички кухни, че десертите са нешесте с нещо, аз гледам плодове, кисело мляко, овесени ядки да давам.

Сега ми остана време и видях назад в темата,че е коментирано, но коментарите са от 2011, ако някой има пресни впечатления, все пак да сподели Simple Smile

Да споделя впечатления от Ам-ам-от няколко дни взимам от тях, манджите са хубави, имат свежи подправки, нямат изобщо сол, та нося солница и ръсвам по-малко  Laughing, но десертите са определено нишестяни и сладки, няма да взимам повече, малката не ги яде. Единственото, което не ми харесва е, че на моето дете едната манджа не и стига  Laughing  Laughing, но проблемът не е в кухнята естествено  Simple Smile 

# 424
Добра идея е да има вариант и за по-голямо количество ,или пък да се поръчва допълнително 1ядене ,знам ли  newsm78
Наистина готвят без сол и така е правилно,аз също добавям малко ,защото детето ми е по-голямо и хапва от нашите храни и гледам ,че се мръщи преди да сложа сол.В никакъв случай не вярвам да слагат сухи бульончета,те са солени ,а и щях да усетя ,аз не използвам у дома такива ,доста различен вкус дават за разлика от пресните зеленчуци.
Аз на АМ-Ам само киселите не харесвам ,но май е въпрос на вкус.

# 425
Привет! Добре е че има различни мнения...Моят въпрос е каква е цената на държавната кухня?

# 426
Привет! Добре е че има различни мнения...Моят въпрос е каква е цената на държавната кухня?
2лв. на купон

# 427
От къде мога да си намеря буркани различен грамаж?Някой ако има излишни и не му трябват...0898910653

# 428
Лячева , за какви буркани става въпрос? Конкретно за детската кухня или стъклени буркани всякакви размери?
П.С.
Изтрий си телефона, който иска ще ти пише на лични Peace

# 429
Не търся буркани за млечна кухня.Някой ако има излишни буркани и не му трябват нека да ми пише.Може и бурканчета от пюрета,но да не са на Ганчев защото капачките не стават на винт.

# 430
  • До морето :)
Най-накрая и ние ядем от Млечната кухня. Където живея не искаха да носят за 2-3 деца, след това се съгласиха за 5, но пък после се оказа, че сега ще може от септември. В крайна сметка до тогава 1 майка ще пътува до един пункт и ще взима на всички. Но от храната съм доволна. Малката с кеф си хапва. (става въпрос за държавната).
Частните кухни искаха поне 10 деца. Не можело 1 дете, нищо, че АМ-АМ населеното им място им било по път  ooooh!

# 431
Естествено, че Частните кухни ще искат някаква минимална бройка деца, за да открият пункт...
Но щом детето ви харесва храната от държавната - проблем нямате

# 432
здравейте момичета и аз съм в чуденка, след няколко седмици се прибираме към Бургас и не знам в коя кухня да я запиша малката newsm78 Купона за частната Бамбини колко е? На мен и ДК пункт и Бамбини са ми близки. За ДК се иска акт за раждане и бележка от доктора, а частните какво изискват?  Rolling Eyes

# 433
Същите неща искат! Peace
Аз както и по-горе съм писала предпочитам Бамбини,последно като бях на държ.много бяха станали пестеливи от към продукти,само вода малко зеленчук и брашно.Никога не бих се върнала на нея!
Даже преди малкия да започне градина ходих 20 мин.до най-близкия пункт на Бамбини,само и само да не взимам от държавната.
Други предимства е,че можеш и по тел.да се обадиш да си завериш купона,също така като съм го пращала при нашите се обаждам и сменям пункта за доставка, пак по телефона!
Беше ми писнало ако примерно ни няма в понеделник и да пращам някой да ми заверява,да не остана в сряда без кухня(за държ.говоря)!
Купона e 3.50 лв.

# 434
ясно, мерси  Hug.... ще се поразходя до Бамбини и ще говоря с момичетата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт