Детска млечна кухня - Бургас

• 116 127
  • 591
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте.Интересува ме каква е цената на купоните в държавната кухня и какво трябва да направя за да запиша дъщеря ми, която е на година и 1 месец?

# 406
На страницата на общината има нужните документи и заявление
http://www.burgas.bg/bg/info/index/265
Сигурно назад в темата ще е описано всичко нужно. Аз не ползвам държавната кухня

# 407
  • Бургас
Здравейте,искам да запиша малката, която е на 1г.4м. на кухня за лятото, та съм в чуденка частна или държавна да е? Разгледах менюта на кухните, но на държавната няма съдържание на ястието, та не знам примерно във свинско в спанак само свинско и спанак ли има или и др, зеленчуци, напр. морков, чушка  newsm78, ако някой ползва държавната моля да сподели. По принцип досега аз и готвех, дори при захранването да е изяла най-много 10-ина магазински пюрета, не иска да ги яде, та за чудя дали ще яде кухнята. Та моля за съвет тези, които ползват частна или държавна кухня да споделят  Hug А между другото лошо впечатление ми прави във всички кухни, че десертите са нешесте с нещо, аз гледам плодове, кисело мляко, овесени ядки да давам.

# 408
  • Бургас
Здравейте,искам да запиша малката, която е на 1г.4м. на кухня за лятото, та съм в чуденка частна или държавна да е? Разгледах менюта на кухните, но на държавната няма съдържание на ястието, та не знам примерно във свинско в спанак само свинско и спанак ли има или и др, зеленчуци, напр. морков, чушка  newsm78, ако някой ползва държавната моля да сподели. По принцип досега аз и готвех, дори при захранването да е изяла най-много 10-ина магазински пюрета, не иска да ги яде, та за чудя дали ще яде кухнята. Та моля за съвет тези, които ползват частна или държавна кухня да споделят  Hug А между другото лошо впечатление ми прави във всички кухни, че десертите са нешесте с нещо, аз гледам плодове, кисело мляко, овесени ядки да давам.

Сега ми остана време и видях назад в темата,че е коментирано, но коментарите са от 2011, ако някой има пресни впечатления, все пак да сподели Simple Smile

# 409
  • Бургас
Ние сме на частна кухня, по простата причина че ми е най-близо /пункта на държавната на Кирил и Методий го затвориха, а другия ми идва далеч/. Частна взимам през ден, по принцип ядем всичко, с изключение на рибните /супа или основно с риба/. Като цяло съм доволна. На каката взимах от държавната, но не ги ядеше много. По принцип тя не е от най-ящните, а малчо не подбира много.
Не мога да кажа, че в частната всичко е идеално, за това моя съвет е пробвай и с двата варианта /запиши го на двете места/ и детето само ще покаже кое му харесва повече.
Ако имаш познати, които взимат от държавната/частната помоли ги да взимат по една седмица и за теб и така.  Peace

# 410
  • Бургас
Ние сме на частна кухня, по простата причина че ми е най-близо /пункта на държавната на Кирил и Методий го затвориха, а другия ми идва далеч/. Частна взимам през ден, по принцип ядем всичко, с изключение на рибните /супа или основно с риба/. Като цяло съм доволна. На каката взимах от държавната, но не ги ядеше много. По принцип тя не е от най-ящните, а малчо не подбира много.
Не мога да кажа, че в частната всичко е идеално, за това моя съвет е пробвай и с двата варианта /запиши го на двете места/ и детето само ще покаже кое му харесва повече.
Ако имаш познати, които взимат от държавната/частната помоли ги да взимат по една седмица и за теб и така.  Peace
Благодаря за мнението, анита, и на мен ми е най-удобно като място Ам-Ам , до Кирил и Методий, на 3-4 мин. сме от там,та май първо тях ще пробвам, и аз смятам през ден да взимам, и да редувам с готвено от мен, та да имаме повече свободно време за разходки лятото

# 411
От 10-тия месец вземам от АМ-АМ всеки ден ,никакви забележки нямам.Хапва си детето всичко,всичко ми е вкусно и на мен ,разнообразно е определено и нито друга частна пробвах,нито държавна.А пункта на раздаване ми е уникално близо и удобно! Peace

# 412
dida_8181 , аз също съм доволна от Ам-ам. Записах там детето, защото пише всички съставки на храната, защото има вариант да не вземаш десерт /аз не вземам/, а и опаковките са еднократни, а не буркани с ръждиви капачки Peace

# 413
  • Бургас
Ние спряхме да взимаме от държавната кухня преди 2-3 месеца, но последните ми впечатления са, че започнаха да слагат доста брашно вътре, което не ми хареса много. Спряха да дават и сокове и бисквити, уж за да подобрят съставките в яденето, пък то какво стана най-накрая Sick

# 414
Значи не съм единствената,която забелязва ,че прекаляват с брашното,иначе храната е хубава ама .....Днес по случай празника общината се скъса и даде на децата по един смачкан банан,нямам думи,поне и по едно пакетче бисквитки да бяха дали.

# 415
Нямат вече право да предлагат храни с каквито и да било добавки и консерванти.Соковете не бяха 100%-ни, а едва ли имат пари за натурални.Ако прочетете етикета на бисквитите "Закуска", ще видите колко вложени съставки, обозначени с "Е" има в тях.

# 416
dida_8181 , аз също съм доволна от Ам-ам. Записах там детето, защото пише всички съставки на храната, защото има вариант да не вземаш десерт /аз не вземам/, а и опаковките са еднократни, а не буркани с ръждиви капачки Peace
Пластмасови ли са?

# 417
И аз съм много доволна от АМ- АМ, храната мирише на дом. сготвена, и е много разнообразна.  Пробвахме първо другата частна, но след няколко дена детето я отказа.

REAL_WOMAN, да приличат на пластмасови, но не мога да ти кажа какъв е точният състав. И не са с капачки, а са запечатани и не стават за повторна употреба. Аз винаги си нося от чашките на Авент, ако храня малката навън и случайно остане ядене, да мога да го прибера.

# 418
да приличат на пластмасови, но не мога да ти кажа какъв е точният състав. И не са с капачки, а са запечатани и не стават за повторна употреба.
Навън трябва и нож да си носите, за да отворите храната, толкова здраво е запечатана.
Днес по случай празника общината се скъса и даде на децата по един смачкан банан,нямам думи,поне и по едно пакетче бисквитки да бяха дали.
Банан със сигурност е по-полезен от бисквитките. Ако бяха ви дали бисквитки други майки щяха да са недоволни...Достатъчно е, че Общината дава безплатно храна на близнаци

# 419
да приличат на пластмасови, но не мога да ти кажа какъв е точният състав. И не са с капачки, а са запечатани и не стават за повторна употреба.
Навън трябва и нож да си носите, за да отворите храната, толкова здраво е запечатана.

Аз съм подготвена като скаут  Grinning  в термочантата нося швейцарско ножче, сухар, лъжичка, салфетки, лигавник и чашка с капак.

Общи условия

Активация на акаунт