Детска млечна кухня - Бургас

• 116 166
  • 591
  •   1
Отговори
# 90
Хм, твърде се надявам да се подобри храната. Или поне да разнообразят месото. И къде са се консултирали за цените в другите градое? Трябва да ги попитам. Съвсем скоро бяхме  на гости в Нова Загора. Безпрроблемно си взимахме храна от тамошната ДК на цена от 1,10лв за купонче. Сипваха я, в каквото си занеса аз.

# 91
  • Бургас
Ами не виждам нещо да се е променило освен цената на купоните.  Crossing Arms 
*RedFox* , същата тая жена и мен мен ме убеждаваше, че нищо не знае, да бе да...  Naughty

# 92
Здравейте,момичета!Искам да запиша малкия си син на детска кухня,разбрах,че записването става някъде до Новата поща от 8-10 сутринта,всеки ден е нали?Казаха ми да нося копие на акта за раждане и бележка от педиатъра,само  се чудя някакви буркани трябва ли да нося при записването,или после вече по местоживеене?Благодаря ви предварително Hug

# 93
lucinda При самото записване на детенце не ти трябват буркани. После като си купиш купончета и си завериш тогава ще ти трябват бурканите. Записването е малко под Новата поща но на отсрещната страна, пада се някъде срещу банката, някоя мама беше дала и точният адрес.  Peace

# 94
Аз днес звъннах на самата кухня и там ми обясниха какво ми трябва.Все пак благодаря thumbsup

# 95
Днес ходих до главната кухня да запиша детето си,и само искам да споделя,че съм отвратена от отношението на чиновничката,която беше там за записването.На моето добър ден,веднага ми влезе на контра,че те там бързали,нямали време,може би не трябваше да я поздравявам.

# 96
Днес ходих до главната кухня да запиша детето си,и само искам да споделя,че съм отвратена от отношението на чиновничката,която беше там за записването.На моето добър ден,веднага ми влезе на контра,че те там бързали,нямали време,може би не трябваше да я поздравявам.

Оооо познато ми е. Така е монопол! На мен ми казаха с много високомерен тон: Картата да я пазите, защото яко я загубите  друга не издаваме.    Crossing Arms Представете си как ако им врътна един скандал дали няма да ми издадат друга, при условие, че съм в правото си. То лични карти издават ако ги загубиш, ама скъпоценна карта за ДК не  Naughty

# 97
Типично по български. Или са досадно любезни или ужасно груби. На мен също не ми постлаха "червен килим" и даже се заядоха, че е "10 без 5 и затварят" (а аз 2 часа търсих кухнята), но пък тръгнах с рогата на пред и всичко се нареди. Жалко е, че на повечето служители (не само в кухнята) им е безкрайно трудно да са приветливи.

# 98
А скъпоценната им карта,после като отидох да си заверя купон в кухнята,къдетя живея даже не ми я поискаха.За какво е цялата галимация-тая карта май никъде няма да я показвам,спокойно можех да отида да си купя купони,да се наредя наопашката с бурканите и айде...да мина без записване.А аз на тази не и останах длъжна,ама не е там работата-успя да ми образува нерва. #2gunfire

# 99
Ще ти трябва картата всеки път, когато копуваш купони. Подпечатват я...и сверяват да не би да си купуваш по повечко купони. Mr. Green

# 100
  • Бургас
Ще ти трябва картата всеки път, когато копуваш купони. Подпечатват я...и сверяват да не би да си купуваш по повечко купони. Mr. Green
За това ли били тез печати?  Thinking  А  аз все се чудя и мая, защо аджеба таз лелка си прави труда да печата ли печата...  ooooh! Че дали има ограничение, колко купона да си купим?  newsm78 Досега колкото си поискам все ми ги продава...

# 101
Цитат
Че дали има ограничение, колко купона да си купим?

Аз докато бях в центъра нямаше ограничение даже съм купувала и сини и червени на един път. Но сега тук в Славейков съм чувала от майки, че май повече от два листа не давали....  newsm78

# 102
  • на дъното
Нефертити няма никаква промяна в менюто.От както сме записани едвам тази седмица дадоха телешко,но моето маймунче е голям каприз и явно няма да я бъде кухнята при нас.

# 103
  • Бургас
Здравейте, мисля да запиша малката на МК от 10тия месец, следя темичката.
Още не съм съвсем на ясно къде точно се намира и какви точно бурканчета трябват, но ще се оправим Simple Smile
Притесняваме гъстотата на храната както и подправките, които се слагат. Захраних я на 5 м. и половина и все още хапва пюретата, които не са много на гъсти (харесва си Гербер) и не са за 6м. и нагоре, не ги харесва.
Дали не е по-добре да изчакам докато започне и тях да ги яде?
Иначе хапва попара, каша ('Слънчо' без глутен), зел. и месни пюрата, както и кис. мляко с бисквита.

# 104
  • на дъното
ben78 няма как да разбереш да ли ще и хареса кухнята докато не пробваш.За гъстотата е различно понякога е много гъсто основното друг път е нормално,но си е смляно на малко по-едро,при нас се налагаше да го пасирам понеже не беше свикнал .Подправки почти няма само в супата съм забелязвала понякога магданоз или чубрица.Ние за сега сме го спрели от кухнята нещо не му се нрави.

Общи условия

Активация на акаунт