Детска млечна кухня - Бургас

• 116 349
  • 591
  •   1
Отговори
# 105
На нашия всичко му харесва с изключение на зелето. Mr. Green

# 106
  • Бургас
Благодаря   bouquet

# 107
  • Бургас
От днес сме записани Simple Smile Купих и купони, но ходенето вече не съм го измислила... Може би като се пооправи малко времето тогава ще започнем..
Какво е работното време знаете ли: от 11.00 до 12.30?
И се заверява купонче не за следващия, а по-следващия ден, нали така?
Питам ви за потвърждение, защото ми  казаха направо на място, че ще ми дадат информация... Вярно че жената не беше от най-възпитаните... даже ми се наложи да и кажа съвсем учтиво, че питам, защото не знам... което си е очевидно де... Mr. Green Постара се да не е много груба  Peace
Бихте ли ми казали за бурканчетата? Два комплекта ли трябва да се отнесат първия път... и какви трябва да са?
Зная че е обсъждано вече...  Blush Две малки и едно голямо... и се купуват от някой пазар... Това горе-долу събрах като информация, поправете ме ако греша  Blush

# 108
Работното време на пункта на ул."Раковска" е от 11.10 до 12.10 часа. Купуните вървят с  два дни напред. Поискаха ми за първа група (10 м - 1 г.) 4 бурканчета от 190 мл и 2 от 400 мл. Купих си ги от Краснодар.

# 109
  • Бургас
Благодаря отново   bouquet

# 110
  • Бургас
То голяма система било това с бурканите  Wink
Значи отиваш на Краснодар и точно на ъгъла срещу Европата, до закуските е рускинята (мисля) дет разполага с амбалажа... (ужасно мръсен).. откъде ли ги събира...
После отиваш на пазарчето и от там си взимаш нови капачки и готово... илиза по-малко от 2лв. двата комплекта Simple Smile

Да попитам мамите от Зорница, кога е работното време? Минах да проверя на място, но няма изнесена информация отвън.

# 111
ben78, и в Зорница работното време трябва да е същ същото. Мъжът ми е ходил за купони до там в този диапазон 11-12 часа.

# 112
  • Бургас
Благодаря, кайпириня.

# 113
Пълна отврат. Аз наистина съм много възмутена и няма какво да правя. Моето хлапе яде само проклетата кухня. Та направиха купоните 2 лв уж да подобрят качеството. В петък брашняна каша с пиле, сега брашняна каша със сирене. И даже и брашното им се доскръндзило. Тя е рядка като вода. Ужас. Те наистина  се подиграват.

# 114
" Купона" е пълен, както се казва.

# 115
Мен пък много ме е яд, че в СФ в държавната кухня купона е 1.30.  Crossing Arms

# 116
А във Варна бил 1.20. Ние тука сме най богатата община.

# 117
За сведение в София от 1 лв е вдигнат на 1.30лв. А заплатите са ни 3 пъти по-ниски от на софианци, хем за една и ссъща работа. И за Нова Загора знам, че цените са  1.10 лв за купон.
А, изпреварили са ме. Hug

# 118
Ами на общинската сесия са преценили, че бургаските майки са пачкосани и че купона е доста евтин, и са решили да го вдигнат. Като не се роптае така е. Ние с всичко се съгласяваме. Качеството на храната е друга тема. Малкия вече почна да яде от нашето ядене и от кухнята явно му се вижда странно, без подправки, безвкусно и взе нещо да се муси. Щом и АМ отказа какво да говорим. А го пиеше като невидял.Simple Smile

# 119
За децата по принцип са такива рецептурниците - по малко сол и подправки. Вчерашната капачка на крема беше адски ръждясала. Бива ли такова нещо.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт