Детска млечна кухня - Бургас

• 116 349
  • 591
  •   1
Отговори
# 120
За децата по принцип са такива рецептурниците - по малко сол и подправки. Вчерашната капачка на крема беше адски ръждясала. Бива ли такова нещо.  #2gunfire

Отврат!!! Пред тебе трябва да го хвърлят бурканчето. Е нищо не се е променило от преди 5 години #Cussing out

# 121
  • Бургас
Пълна отврат. Аз наистина съм много възмутена и няма какво да правя. Моето хлапе яде само проклетата кухня. Та направиха купоните 2 лв уж да подобрят качеството. В петък брашняна каша с пиле, сега брашняна каша със сирене. И даже и брашното им се доскръндзило. Тя е рядка като вода. Ужас. Те наистина  се подиграват.

Да бе, много странно...  #Cussing out половината бурканчета са с нормална гъстота, останалите - като вода. Разглеждахме ги с жената, която раздава храната, понеже се възмутих, че основното прилича на супа... И това не е единичен случай, а много често ми се случва, даже питах да не би да си имат нова готвачка или техноложка ли както там им викат.  Tired

# 122
По-скоро готвят както им дойде. И вярно за 2 лв се е променило само това, че водното малеби го предлагат вече през седмица, а не както преди всеки петък. Ужас. И не ги е срам да пишат простотии. Нали помните писмото? -Ще подобрим качеството-. Ми подобрете го де. Много ме е яд.

# 123
  • Бургас
Днес взех за първи път кухня, не попитах обаче какво е... дали имаше лист с написаното меню... не видях  Blush Две супи и десерт, с моркови... май с леща (нещо с люспи) и млечен десерт мисля... нека някоя мама ме поправи, ако бъркам...
Искаха ми 4 малки бурканчета и не две големи, а 4 големи... от двата вида по 4, бях приготвила само два големи, добре че се оказа разбрана жената и не ни върна и ни даде храната...

# 124
ben78, Ето седмичното меню.

# 125
  • Бургас
Благодаря ти много, би ли ми казала откъде си я свалила?

# 126
# 127
  • Бургас
  bouquet

# 128
Запис и аз в темичката.
Глепавички ще са ми въпросите вероятно, но ще питам Embarassed
Бебетата ми са близнаци. Този месец карат деветия,като го изтъркулят ли ги записвам или трябва да изчакам да изкарат и десетия Embarassed И тия два лева купончето на ден ли? Ми то май  в другите градове е по евтино Rolling Eyes

# 129
За близнаците няма ли отстъпка или безплатни купони?
 А иначе трябва да имат 10 навършени месеца за да ги запишеш.
В абсолютно всички градове май е по евтино.  Tired

# 130
Аз и с моите години всяка идна се чудя на колко ставам аджеба. Демек, сега като карат деветия, трябва да изчакам да изкарат целия десети март и в началото на 11-ия да ги запиша, тъй ли? Embarassed
Иначе четох нормативната уредба на общинската страница, но за близнаци не видях да се споменава нещо различно от това да нося копия от актовете за раждане
между другото, с първото ми дете в петък взимах повече храна за да има и за почивните дни /ако е било нещо, качествено и което детето е обичало/. никаго не са ми правили проблеми, че взимам двойно. Сега обаче не допускат, така ли?

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 15:43 от Irreplaceable

# 131
Би трябвало да е така, newsm78 но да не те подвеждам. Утре ще проверя как беше, че съм забравила.
Трябва ЛЛ да ти издаде бележка, че децата нямат алергии.
Аз защо си мисля, че за близнаци бяха безплатни купончетата. Защо не попиташ?

# 132
Irreplaceable можеш да запишеш децата на ДК когато навършат 10 месеца. ЛЛ трябва да даде бележка, че децата нямат алергии. След това с актовете за раждане отиваш да извадиш картата.
И аз си мисля, че за близнаци май са безплатни купоните.

# 133
За близнаци купоните са безплатни.

# 134
  Ще е много хубаво да има частна кухня както в другите градове,за да има и по голямо разнообразие в менюто(аз 2 пъти писах в книгата им за агнешкото месо).Ако знаете какъв абсурден отговор ми дадоха,ще паднете.А готвят по рецептурни,в който агнешкото и телешкото са основни меса,а свинското почти не съществува.За десерта да не говорим,а за хигиената им написах една страница жалба,за гнусните буркани. Аз съм съгласна да давам двойно повече пари,но храната да е качествена.Хубав ден ,мами! Hug

Общи условия

Активация на акаунт