Отговори
# 210
  • Велико Търново
Мерси за посрещането, simona_stoyanova, ето репортажа на Бареков: http://vbox7.com/play:a07bf6b5 и аз съм възмутена от кмета наш. #2gunfire

# 211
Мерси за посрещането, simona_stoyanova, ето репортажа на Бареков: http://vbox7.com/play:a07bf6b5 и аз съм възмутена от кмета наш. #2gunfire

благодаря ти за линка  Hug
нямам думи за този репортаж  #Crazy  наш любим кмет .....  ooooh!

# 212
  • Велико Търново
simona_stoyanova кога ходиш на кафе по центъра? Laughing

# 213
Siska79, все ще те питам и забравям...

Прическата казваш си я правиш в Бюти, нали така? Колко пари ти излезе? В смисъл - мисля че кичури си си правила? Или се лъжа от снимката?
Мисля да си подновя кичурите, че се окапазих с една боя - забележете - млечен шоколад Simple Smile , освен, че ме състари с 5-10 години др ефект не постигнах....

днес май водя по писане в темата....ама като ми е скучно вкъщи сама....няма как- ще ме търпите  Mr. Green

# 214
Полинитка - ще се търпим взаимно  Crazy аз се заклех,че ще започна да се боядисвам,когато започнат да ми излизат бели коси - преди две години направих опит да си изсветля косата с един тон - стана добре / първите два дена /,след това отидох на море,тя поизрастна и стана една рижава към корените, а да не казвам колко суха ми стана косата  ooooh! след това си взех боя да си възвърна естественият цвят и вместо кестенява станах черна и си ходих така около 2 седмици докато се поизмие  Whistling и оттогава - НИКАКВА боя   Naughty

3дес - писах ти на лични  Wink

# 215
 Момичета ,благодаря ви за поздравите за рожденния ми ден.Аз 4 дена нямах нет и направо издивях.
 Колко нови попълнения има тук WinkДобре дошли на новите!
 За Варицелата не се притеснявайте,по добре децата ви сега да я изкарат ,отколкото като големи.Мене като малка ме събираха с болни деца ,но цък не се заразявах и преди 6 год . я изкарах с мойте момчета Беше ми истински кошмар и белези имам.
 Малката миналата год. цялата група в градината се разболя и тя също ,изкара я с две пъпки и един ден с 37.3 гр.Можеше и да не разбера ,че я кара ,ако незнаех ,че имат варицела и не я наблюдавах.

# 216
Като стана дума за 8ми март ... съм си поръчала един хубав оребрен тиган на TEFAL ( да  готвя диетична скаричка)  Mr. Green - това са стомаха, а за душата - нова картина за спалнята, но не съм си я харесала още, колебая се между абстракция и импресия  newsm78

Аз варицела съм карала като малка, но се чудя малкото ми бебенце може ли да се зарази, и ако да - как ще я изкара. Утре сме на консултация в поликлиниката с него, дано не стане някой "сакътлък"

# 217
  • Велико Търново
Siska79, все ще те питам и забравям...

Прическата казваш си я правиш в Бюти, нали така? Колко пари ти излезе? В смисъл - мисля че кичури си си правила? Или се лъжа от снимката?

Подстригване,кичури и сешуар-65лв.
А днес случайно някой да ти е помагал да си качиш количката до етажа на който е педиатъра Rolling Eyes

# 218
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на Доти!

Добре дошли на новите мами!

Аз нищо не искам за 8-ми март от мъжа си!

Нашата улица е разрината, но понеже е главна. Е, вчера като мина снегорина запуши изхода на паркинга пред блока, ама аз се изкефих, щото постоянно некви фльорци без работа киснат в козметичния салон и паркират както им падне  Mr. Green.

Аз пък намях нерви да изгледам репортажа за кмету– направо голям резил  ooooh!.

Verte, Веси, имам няколко питанки към вас - знаете ли дали и кога ще има тържество в нашата ясла за Баба Марта или 8-ми март? И кога ще снимат децата? Че нашето момиче от 12.02. не е ходило и хич не съм наясно какво се случва. Сега с тая шарка съм в чуденка в понеделник дали да я пускам  newsm78.

# 219
Egisihora- в събота видях мъжа ти с Рада Mr. GreenНея едва я познах,че беше с качулка.добре ,че таткото помага. Mr. Green
Ей не мога в този сняг,нямам подходящи ботуши,всичките ми са високи и направо не знам как не съм паднала до сега.Особено вечер е мраз по пътя ужасен.

# 220
Egisihora- в събота видях мъжа ти с Рада Mr. GreenНея едва я познах,че беше с качулка.добре ,че таткото помага. Mr. Green
Ей не мога в този сняг,нямам подходящи ботуши,всичките ми са високи и направо не знам как не съм паднала до сега.Особено вечер е мраз по пътя ужасен.

Той татито е ентусаст в най-големите преспи се разхождаха с  малката, тя от снега не се вижда  Mr. Green А за ботушите - Ками и ти си като бавачката на Рада - тя равни няма  Grinning (Рада си има баба-мацка  Laughing), затова в снеговете аз извеждам детето , а тя бави бебето  Peace

# 221
Подстригване,кичури и сешуар-65лв.
А днес случайно някой да ти е помагал да си качиш количката до етажа на който е педиатъра Rolling Eyes

Tired , оффф, не знам защо, но много ми звучи... последно ми взеха 30 лв като си правих подстригване, кичури и сешоара - даже на морето беше това...  Rolling Eyes ... Иначе последно се подстригвах в Fifty/Fifty, ама май май....искам на др място да пробвам...Давайте идеи за фризьор...

Днес наистина бяхме на консултация, но бях със свеки, без количка, и тя носи бебо (щото аз не мога да го вдигам...) Не съм била аз  Sunglasses А и щях да те позная...предполагам  Blush

# 222
Добро утро   bouquet

Исках да ви кача снимка на кафенце, ама нещо си бъгнах компа  Tired
Че и вкъщи сме забравили да си купим кафе...  Crossing Arms
*Iman*, на теб разчитам за сладко, топло кафенце   bouquet

Хубав ден...И май няма да е слънчев, но нека е изпълнен със слънчеви усмивки покрай вас   bouquet    bouquet   bouquet

# 223
Поли, нямаш грижи  Grinning

Пепи, в нашата група ще имат тържество за Баба Марта в петък, а за 8-ми март не знам кога ще е . Ще питам днес. А иначе май няма да можеш да пуснеш Вярка, защото има карантина. В нашата група е до 11 март.

# 224
*Iman* , благодаря   bouquet

Днес ставаме на 11 месеца! Спомням си миналата година обикалях улиците (беше доста топло) и направо бях като цепелин - плавно и бавно извървях километри на ден  Mr. Green

Ето към кафенцето на *Iman* , една скромна почерпка

Сега уча моя син да показва на колко години е...Ама така се нерви като го попитам и пери цяла длан - толкова е смешен...и така ми липсва...  Tired - нали е при баба си.//

Общи условия

Активация на акаунт