Отговори
# 225
  • Велико Търново
Поли за фризьор мога да ти препоръчам с две реце Светла от C&K...намира се зад скорпиона салона,във втората кооперация...цените са нормални Simple Smile

Засега толкова от мен че тръгваме да се гоним из стаите

# 226
Хайде и аз на кафе и сладки, пък фигурата сама ще се оправя Embarassed
ако не кърмех малкия сега щях да съм на пост , нали започнаха постите от понеделник, ама размина ми се тази година

# 227
Привет!

Леле, кафенце, сладки...добре сте подкарали деня. Wink

Поли, как 30 лв??И за кичури? Много евтино. Wink Тя Катето не е от най-евтините, ама не е и кожодер. Пък добре пипа, бързо и сръчно, абе аз я харесвам.

Толкоз за сега, че дивотийка малка се събуди.

Лек ден!  bouquet

# 228
  • Велико Търново

Тя Катето не е от най-евтините,

Ама е от най-добрите Peace

# 229
Поли последно и аз ходих при Дидо от Фифтито, определено останах доволна, въпреки че доста дере кожи. Ще вземете да ме навиете да пробвам и Катето как постригва, като ви слушам как я хвалите.
Репортажа за Модела Рашев беше повече от комичен и трагичен едновременно. Ако само това са му греховете на нашто кметче, да вземем да му простим! Много се смях, когато накрая един двуметров циганин започна иронично подхилквайки се под мустак да обяснява колко много бил направил кмета за този град. Беше повече от ясно че му е платено за агитацията.
Миналия месец моето кърмаче проходи, предполагам че не е късно за Прощъпулник-а? Мамите скоро правили прощъпулник, дайте идеи какви предмети, за какво ги нарекохте?

# 230
  • велико търново
да се запиша и аз,днес нямах Интернет  я колко много сте писали и все интересни неща.супер е кафето и сладките кексчета.а гледахте ли днес по бтв от 12.00 по новините имаше репортаж от търново за шарката,казаха че няма нишо притеснително  за младите майки.а за снега кои чистил кои мързелувал .....аз ходя на фризьор в студио шик при леля данче и Денис супер прически много съм доволна,но са ми далече срещу театъра е салона.и за 8 ми  март искам подарък от мъжо все пак съм го дарила с две прекрасни дъщери.е това е от мен   bouquet

# 231
  Хелоу, мами!

Ние се отървахме от гадния червен обрив  newsm44 и сега сме белички и пухкави  newsm32
 Доки ни беше изписала антихистаминови капки, кремче за мазане, витамин Ц и калциев глюконат. Не знам кое от всичките свърши работа, ама важното е, че стана. Единствено ме е яд, че така и не разбрах със сигурност кое причини алергията - подозирам едно вълнено одеало, ама няма как да бъда сигурна  Thinking

Сега обаче имаме ново 20 - сополки в нослето ни мъчат. Пръскаме Риномер, ама вместо да ги изкиха си ги гълта детенце и хич не му е хубаво... Вие как се справяте с този проблем?

Относно фризьорите да си кажа и аз - от години наред само на Катя от салон "Екатерина" давам да ми пипа косата. Мноооого съм доволна, а и цените й са супер  Peace За козметик пак от маса време съм си при Боби от "СК" - няма по-добра от нея, а и е много дискретна, което е хипер рядко в салоните за красота и много го ценя.

Добре дошли на новите мамчета и бремелинки!   bouquet Някоя бременна мама попита за "Холистика". Аз с хомеопатия не се занимавам, но там посещавах курсове по гимнастика за бременни и останах страшно доволна. Ходих от 3тия или 4тия месец до края и се чувствах страхотно - подвижна, без никакви оттоци, никакви шевове от раждането, качих само 13 кг., от които 9 оставих в болницата, а на първата седмица след рожденния ден на Дара си влязох без проблем в старите дънки. Кинезитерапевтката, която води курсовете е много компетентна и мила и можеш да разчиташ на нея за адекватни съвети.

Мацки, нищо не казахте за питката - какво, що правихте newsm78 Само Пеперудката сподели - много ти благодаря, мила, само дето не можах да отворя снимките да ги разгледам, прати ми ги пак, моля.  Hug

Полинитка, честити ти 11 месеца щастие! А другия месец по това време очакваме вече сериозната почерпка  Joy

Хайде, мадами, хубав ден на всички!  Hug

# 232
  • Велико Търново
Мартеничка, мерси за казаното, ще ги посетя тия курсове, та дано и аз като теб си влеза бързо в старите дрехи Grinning

# 233
  • Велико Търново
Здравейте търновки! От доста време попрочитам търновските теми, но все не ми остава време да се запиша при вас. Аз съм от тазгодишните февруарки (от там се знаем с Мартеничката), въпреки че и моята дъшеря избърза и се роди на същата дата като бебе Дарка - 28.01. Сега нямам търпение да се стопли и да почнем да кръстосваме улиците с малката мишонка. Та се надявам да си правим компания с някои от вас по парковете.
От снимките в Италия разпознах Камелия - аз съм Елена, бяхме колежки с майка ти. Поздрави я   bouquet
И ако може user и pass за албума със снимките да се публикуваме и ние с Габи да ни видите  Grinning

# 234
Здравейте болярки.Как сте в тоя мразовит ден.Гледам за фризьори говорите.Аз нямам кой знае какъв опит ходя си от години при една и съща.Фризьорско ателие "Дарина".Доволна съм а и няма как да не съм. Mr. Green

# 235
ЗДрасти, tutubutu ! Wink

Майчета, вижте какво ми се случи днес (копирам писанията си от съседна тема):ей сега докато хранех Симона се случи странно нещо. Както си ядем и чувам, че някой отваря входната ни врата. Ама все едно е някой познат и си влиза у дома. Обаче е заключено и аз се зачудих кой ли ще е, викам свекъра, или прабабата ни и тръгнах да отключвам. Отварям и... една тумба мангали, на възраст около 17-18 години се изнизват нагоре в блока. Shocked

В последствие разбрах, че са зачестили този тип кражби из града - отварят и заграбват палта, якета ичанти, които им се изпречат пред очите. Shocked Ужас.

Мартеничка, ние на нашата питка поканихме само жени. (Кума и мъжа ми цъкаха компито в съседната стая  Mr. Green) Неомъжено момиче разчупи питката над бяла кърпа, която държаха над мен и бебка. Едновременно с разчупването наричаше хубави неща за Симона. (Между другото, 3 месеца по-късно тази ми приятелка забременя Grinning) Гледаше да не падат трохи да не й бяга късмета. После пуснаха стотинки в кърпата да й звъни късмета и да е паралийка и завързахме първото парче от питката в кърпата, нито много стегнато (да не е скъперник), нито много хлабаво (да не е прахосник) и го сложихме на най-високото място в къщата. За почерпка имахме само сладки неща. Всеки от гостите си отчупи парче питка, топеше го в мед и орисаше Симона с хубави неща. Heart Eyes Горе-долу това беше ритуала.

# 236
да се запиша и аз,днес нямах Интернет  я колко много сте писали и все интересни неща.супер е кафето и сладките кексчета.а гледахте ли днес по бтв от 12.00 по новините имаше репортаж от търново за шарката,казаха че няма нишо притеснително  за младите майки.а за снега кои чистил кои мързелувал .....аз ходя на фризьор в студио шик при леля данче и Денис супер прически много съм доволна,но са ми далече срещу театъра е салона.и за 8 ми  март искам подарък от мъжо все пак съм го дарила с две прекрасни дъщери.е това е от мен   bouquet
Бяха снимали групата на малката.Много се изненадах ,като я видях Shocked

# 237
Добра вечер!  Mr. Green

Може ли паролката за албумчето да хвърля няколко фотоса?  Grinning

Питка - не сме правили. С моите 6 мастита за 45 дни не остана време да докарвам такива ритуали. Марти, да цъкнеш снимки да гледаме Wink  Сополки в нослето - Дария имаше сополки и хъркане, пуснах секрет - стафилококи, излекувахме ги и после ни хъркане, ни сополки (е освен нормалното количество, но то не им причинява дискомфорт). Аз пръскам Стеримар през ден, да се овлажнява лигавицата и обръщам по коремче, те сами излизат. С едно памуче, навито на фитилче, лекичко обирам и готово.
Какво стана с рагадите и кърменето?

tutubutu, добре дошла!

Аз пък сега съм много нетърпелива, поръчах си многократни пелени и ги чакам утре да дойдат...  Party

# 238
Ели-здравей Hugдобре дошла тукАко имаш въпроси сме насреща!!!

Дита-ужасно е това ooooh!,дано не се случва занапред.

За питката и ние като вас-само жени-приятелки и роднини,неомъжена девойка разчупи питата над Косе и го мазна с мед по бузите.После яко пукахме цяла нощ уискита  Mr. Green

# 239
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Веси, мерси за отговора! Аз разбрах, че утре – 26.02.2009г ще правят снимки на децата, на 27.02.2009-петък ще е тържеството за Баба Марта, а следващата седмица-за 8-ми март, но не знам кога точно.

Поли, честити ви 11 месеца!

Я кажете къде е това студио СК и акво предлагат там!

Ditta, случката с мангалите е просто...гадна работа! Дано не се повтаря!

Мартеничка, за питката не мога да помогна от опит-не сме правили такъв ритуал в нашата къща, но Дита го е обяснила добре. За сополките освен помпичка за сополи, друго не знам.

Общи условия

Активация на акаунт