Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 27-а тема

• 52 825
  • 351
  •   1
Отговори
# 15

Цитат
Девите не са чревоугодници по принцип; не би ги впечатлила толкова маса отрупана с деликатеси. Биха се зарадвали на салата със свежи зеленчуци.
Ей заради тия салати ме гледат като извънземна, когато сме в ресторант. Народът налита на едни манджи с месища, все по много, пък аз като си поръчам салатка и съм страшно доволна. И не ми вярват, че ми е напълно достатъчна. Пък то ми било от зодията! Grinning

* *•● Диди ●•* * ,    bouquet

Една огромна Рошла / с цяла доза/

и Короната на готвачката, отдавна не бях я правила.

# 16
За вечеря ще приготвям паста,а за винцето тази вечер едни много вкусни  и бързи картофени кракери
и един меден сладкиш за десерт .И двете неща са от форума gotvetesmen и ги приготвям за първи път ,но станаха чудесни

# 17
Според кулинарния хороскоп по-горе обичам лукса, затова няма да си пльосна неизтънчения боб с наденица и то на първа страница Naughty.

hahaha Joy hahaha. Е ти що така обиждаш баш нашенската изтънчена наденица hahaha.
Ох така ме разсмя hahaha.
Аз малко грижи имах мацки, но се завръщам с пълна сила тия дни.
Диди супер си.Прочетох си хороскопа даже Hug, разбрах какво да ям и пия, ама много малко работи са ми написали на мене.Аз всичко обичам hahaha

# 18
 Embarassed  Embarassed  Embarassed Много ме е срам наистина е така пеп-чо по всичко личи че ще купувам риза. Пак съжалявам. Ама въпроса си ми остава за рецептата ако може. Ако пеп-чо не се сърди много.

# 19
  • София
Аз ще се запиша при вас, нищо че не права яденета за показ, но аз ще черпя опит от вас  Mr. Green

# 20
Бъни, ти и преди спомена, че имаш грижи. Надявам се всичко да е наред при теб Peace. Пък заради тебе и t_ilieva, ще взема после да си снимам боба. Да прави компания на нейния Laughing.

radi_ms, две ризи, мило, Peace. пеп-4о Peace.

# 21
  • varna
Запис отново и от мен  bouquet

# 22
 Grinning за моята зодия всичко е на обратно (особенно това за плодовете най-много на тоя свят мразя смокини и фурми )

# 23
Labrex,би ли ми казала рецептата за рошлата?

# 24

findus
,ще може ли рецептата за крекерчетата,че и ние да им се наслаждаваме с винцето. Heart Eyes

# 25
Labrex,би ли ми казала рецептата за рошлата?

stelliana__ , заповядай!

# 26

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/791/132701026.JPG">photo_1</a> за празника на влюбените и за тонизиране

Маргарита

30 мл текила
20 мл куантро
20 мл сок от прясно изцеден лимон
5 кубчета лед

Муравейник

В голяма чаша сипвате 50 гр.водка.Добавяте лъжичка нес сафе и кока кола.

# 27
От мен едни-
Мъфини с боровинки и бял шоколад

# 28
  • София
От снощи-пилешки гърди с гарнитурка.

Част от колдедните сладки /доста късничко е , но чак сега изрових снимката Embarassed /

Labrex рошлата ти е страхотна.В неделя ще я майсторя пък да видим как ще се получи. Hug

# 29
Диди, страхотно оформление Hug

От мен вместо запис една торта:

Общи условия

Активация на акаунт