Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 743
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
ООООО разсъннихте ли се  Mr. Green

Ама албиЧке Ще ти пиша аз Черни тоЧки за тия тирамисутаааа ааааааа Laughing ,само калории да трупамеее,виж заради тях днес никой не влезе в темата от страх да не му се залепи някоя друга виртуална калорйика,
 не е хубаво за линията ,нали сега спортуваме  Mr. Green,лято идва трябва сме красивиииии за морето  Laughing Laughing
.ИнъЧе кафенцето ти добре ми дойде  Party

Цитат
За любовта съм съгласна. В това отношение трябва Рали търпеливата да ми викат 
ОЧенце на Ра ,така съм се смяла на това ,ама търпение му е майката и много широки отворени оЧи и уши ,за да не се Чукаш един ден главицата ,по-хубаво е да си сама господарка на себе си ,отколкото някой да ти е господар или поне да се прави на такъв ,Че сега съм се заЧела в подфорума семейство и дом и косите ми се изправят .Ако имаш време вземи проЧети темиЧката дето Далка даде ,какъв кошмар е изживяло това момиЧе с децата си ,да не дава господ Praynig .Незнам как може да има такива лоши хора ,какво ли детство са изживяли, за да станат такива изроди  Sad

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 19:45 от Shakira26

# 226
  • по пътеката
алби4, мерси, сложих си го на цял ръст да ми  грее о4ите! ра, споко бе ти ме знаеш, делим  по братски за вси4ки!ако не стигне  втора доза!
мъж ми е много болен, за края на сезона се тръшна яко и бг церове с ютии и гореща люта  каша, бг аналгини и тем подобни -як грип е пипнал, как ще се опазваме не знам! мене  ме заболя главата, ама и линда помага да се нервя  свръхви4айно, а тати ни е самият  глезльо в натура, 4е и компания иска и аз още пове4е се нервя ,стани ,седни ,ела виж! ooooh! Tired Thinking Naughty
аз си изгледах снетите  серии на кайл ху и поосвежих настроението, то от толкова хубави хора как да не прихванеш?сега си тегля новите, 4е си е зарибявка! hahaha
на мене онова смарт4е ми хареса в сиво-розавкото, приятно е за каране ,поне е леко и лесно се върти из града и за паркинг! Money

# 227
  • Varna
Здравейте красотииии Hug
Едни кафенца, едни Тирамисутааааа. Много убавичко. Много уважавам таквиЗ нещица Hug
Оченце, споко бе душа, въобще не съм си помисляла такова нещо Hug
Как така. Ти искаш да ме предпазиш просто от измамници.  Hug Hug Hug
Албичке,
ти пък не се спря да махаш със черпака newsm78. Какво това вдъхновение Thinking  Joy
Шакирче, на Албича вкусотиите като ги видиш примигвай Душа-  Wink Май като ги гледаме със премрежен поглед по малко калорийки ще се лепят Wink
Близначкова,
твоите убавци какъв номер успяха да ти извъртят отново? Grinning
Наде, здравей  bouquet

# 228
Шакирче, на Албича вкусотиите като ги видиш примигвай Душа-  Wink Май като ги гледаме със премрежен поглед по малко калорийки ще се лепят Wink
Хахахахаах Joy hahaha Joy

хайде аз да пусна веЧерята неЩо лекиЧко ,Че да не сънуваме кошмари

Марси бързо да се оправя мъжо ти ,ами такива си мъжете ,кво да ги правиш кекави не търяпт на болка и като се разболят такава хипокондрия ги гони  ,дано да се оправи бързо Човека и вие се дръжте с Линада здравиЧки  Hug

# 229
Привет момичета,
моите хайвани в Бг.са болни също.температура,повръщане....мама се умори от безсънието,а на мен ето В такива моменти ми иде да се гръмна #2gunfireАко имаше начин да поема тяхното страдание върху мен веднага бих  го направила. Отдалече само с приказки ...отдава не бяха боледували така моите-зарадваха се на снега и простинаха...

Като за капак- моя се е  кютнал в къщи-пред компа,вклюѝил си неговия Скайп и не може да се наговори с другте от Алжир.Нали сега брат му оттук ще си ходи за натам-та...то са едни поръчки,претенции...Само едно се чудя-жените искат Европейски дрехи!!!И защо?!-нито могат да ги носят,всичко е с деколте тук,полите-не са до земята както те ги носят....и като получат европейски дрехи newsm78какво ще ги правят?!-хич не разбирам!  
Ейде....оплках се убаво-хубаво....
Ама много са странни.....но не се и напъвам да ги разбирам.набутах се в една разпродажба-и като почнах-лъскави клинове,поли с цепки на колената,панталони с паднала талия,блузи с подплънки на гърдите-като бюстие,прашки ......Да им са честити европейските дрехи.Мъжа и брат му-гледаха,гледаха...ама и те чуха че оттам женурята искат европейски дрехи....та цъкат с език,ама нищо не казват.....Наистина понякога доста са объркващи тези техни взаимоотношения. #Crazy

Само не мога да си представя сестрата-Фатима с минижуп-пола и бюстие и в същото време с покрита долна част на лицето!не разбирам закакво им са тоя тип дрехи....наистина! newsm78

Изплакнете оченца тук-с арабска мебел.Ей,да ми пратят оттам едно такова диванче за новия дом-другия път и европейска храна-полузамразена ще им пратя Joy Joy hahaha

http://ruslantrad.wordpress.com/

# 230
  • Varna
Шакирче, Hug
много късно слагаш тЪз вечеря бе newsm78После що сме се окръглили Rolling Eyes Гледам я със премрежен поглед обаче Wink Днеска омахах 2 дюнера стига съм пирувала и сега #Cussing out
Марсито Hug
Съжалявам за съпругът ти. Да се оправя по бързо, че Шакирчето много право. Тез наще мъжове големи гевезета като се разболеят. Ама като чета май е доста зле момчето и да не го ругаем.  Стискам ти палци, че всичко тебе чака newsm10
Далка Hug
Сега видях, че и ти си писало. Представям си какво ти е във душата заради твоите хайванчета и неможе нищо да направиш от растояние-чустваш се безсилна.
Абе ти и прашки ли им купи на онез моми newsm78 Че те носят ли такива неща Thinking Много се зачудих newsm78. Въъъх ти пишеш и бюстие #Crazy Тез Дами ще са трепач!!!
Може да искат да си правят ревю у дама за разнообразие може би newsm78. Много чуденки изшатках тука да мЪ прУщаваш, ама ......

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 23:10 от DELTA_DELTA

# 231
Marsi да ти се оправя момчето, че то радост няма в къщи някой като е болен, ни слънце те радва, нито нищо...
Дала, ами тези дрешки се обличат сигурно след 22ч за радост на мъжете им, да си мислят, че са с европейска жеа в спалнята си... Тук се сетих за Клонинга и за Мохаммед и Латифа Simple Smile то любоф, то чудо

# 232
ААА ДелтиЧке аз сложих веЧерята в 21 и неЩо бе ,ама нали вие сте с 1 Час напред ,ма недей да се напъваш ,Щом си яла  Heart Eyes

Далке така са беее сестрооо ,ко да ти говоряя ,те и мъж  на аванта ,ако можеха да си поискат ,Щяха .Нагли хора са ейййй  .
Сега като каза за това и се вбесих и аз да разкажа за мойте преживявания .Ония ден идва  етърва ми белгйиката (ама тя е взела тяхния манталитет ,нахалнааа като конска мухаааа),с 2 те си деца цъфна, те пък оЩе по-нахални и много невъзпитани и въобЩе тя не може да ги контролира .Влязаха у нас ,едното искаше да играе на играта на Лина (втех на дора),да ама не е вклюЧена ,Щото сега играем на уито с мъжо .Обяснявам му аз ,Че веЧе играта я няма ,то да съм ходела да съм я тръсела, искало то да играе ,другото пък взе един пъзел на Лина (то хубо да си играе кат хората ,нямам ниЩо против ,деца са ),ама взе да си слага Частите по джобовете си ,Щяло да го вземе за у тях си ,е аз тез пъзели да не ги намирам гратис и пак му обяснявам ,Че не може да го вземе ,Щото са на Линка ,а тя Ще плаЧка ,не го интерсувало него ,майка му се смееее #Crazy Shocked .Така както и да е в кухнята ми поЧнаха да ми отвярят всиЧки шкафове и да търсят (какво търсят и те незаят ,сигурно майка си и баЩа си  Close).На масата в един панер имах такива бисквитки за Чай -спекилоз ,беше пълен панерът (мъжът ми винаги го зарежда ) ,изядоха ги всиЧкитееееее ,майката пак ниЩо не казва ...Искаха Чай ,направих им ,уляха ми уртълака (после не майка им Чистеше ,ама това е друга тема) .Намериха в шкафовете едни детски гофри на Лина (с мляко и вземам на нея и без захар ,нали ) .Кат се тръшнаха за тях (ама те не струват без пари  ,нали ,ама кво и пука на майка им ,нали Ще се нахранят у нас гратис или тя така си мислеше май Rolling Eyes) .Не ,Че ми се свиди ама много мразя такаааа  и такива хора дет си правят такива сметкиии без кръЧмар и не им дадох гофрааа .И понеже постоянно аз се разправях с тях и ми гръмна главата и бях като полицай на всиЧките шкафове да не ги отварят и да не пипат работите ми (Щото там си държа и Чистити полирани съдовееее) .Сложих на Лина бурканЧето с плодовете уж да го стопля малко ,ама нали се улисах с тях и то взема ,Че гръмна и цялата ми микровълнова бе6е станала на гъз ....
БаЩа им (мъжът на етървата ,братът на моя мъж ) ,идва да ги взима от нас с колата ,ама ние докато слезем да му отворим ,той нервакът си хванал пътя и си замина у тях на спокойствие .Тя му се обажда и му дава пълен отЧет какво сме правили ,къде сме били и заЩо не сме слезли на секундата да му отворим .Той и затваря телефона като и казва нагло да се прибира пеша с децата ,а то валеше .Та така и да не си мислите ,Че преувелиЧавам неЩооооо ,направоооо Честно ви казвам такива нахални лапета никъде не съм виждала ,то бива бива ама това Чудо на ниЩо не прилиЧа.Те ходят много по пазарите за втора употреба и там хората им дават боклуците си и те си мислят децата ,Че всеки им е длъжен да им дава и такова благодоря при тях няма .
Не казах на мъжо ,Че са идвали ,заЩото Щеше да ме нахока ,заЩо съм ги пуснала ,знае ги Що за стока са ,а те не ме предупредиха а бяха на вратата ми веЧе и аз без да гледам на парлофона ,казах ало и така .
Само да кажа ,Че като ходих в тях мъжът и ,понеже пак го беше хванала нервната криза ,ми каза в оЧте как моето дете разхвърляло у тях ,а то си играеше само с една лъжиЧа и паниЧка и то нейните ,които аз и дадох ,после преди да  си тръгнех въпреки всиЧко съм прибирала всиЧки играЧки, с какъв акъл и аз незнам.Ако бях казала на моя, какво ми е казал брат му ,сигурно Щеше да му разбие кратуната ,ама пак си премълЧах и си тръгнах ,оттогава у тях не съм стъпала и нямам и работа там .А колко пъти съм вземала децата им докато те се скитат по пазарите това не е го оценят  ,но веЧе дори и да ме молят ,такъв филм няма .Карат детето да ми се обажда и му диктуват(аз ги Чувам ,толкова са прости) колко мъЧно му било за мене ,да го взема у нас ,искало да бъде с мене  Shocked #Crazy ,аз след всиЧко преживяно от тях му казвам ,Че имам работа и не може да дойде и затварям без да се обяснявам .Забележете само на какво ли не са способни ,само и само да се отърват  от децата си ,Че да не съм ги карала аз да ги правят ,всеки да си поема отговорностите и най-веЧе са и неблагодарни и нахални ,Че и накрая търсят кусурите на моето дете което е на 15 месеЧно  бебееее  #Crazy Shocked .

Само се Чудя какъв ли катил трябва да си за да оставиш жена си и децата ти да се прибират по дъжда

Аз на тяхните години(4-5 год) като ходех на гости с баба ми ,Черпеха ме хората с бонбонЧе ,не съм вземала ,заЩото така  ни  възпитаваше баба ,седях мирно и слушах само ,ако неЩо ме питаха отговорях ...

Далке представям си какво ти е  Sad,дано малЧуганите оздравяват бързо и да е жива и здрава майЧицата ти  Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 02:40 от Shakira26

# 233
Ех......Дала  Sad  представям си как ти се е свило сърчицето  Hug дано по- бързо се възстановят Софи и Тони  и ти да си спокойна .
Марси и мъжът ти да оздравява  Hug дано с Линда да се опазите  Praynig

# 234
Аз ако ви кажа какво си хапвам сега докато ви чета че си направих една хубава поръчка от един ливански ресторант докато бях на работа ,,едвам издържах да си я донеса вкъщи цяла  Joy....та 5 са нещата с арабският хляб 6 стават де  Embarassed

Една саладка Табули че я обожавам от край време .....фелафелчета....топкам си хумус бейрути ....и малко арайес лахме и санбусик бил жебин  Laughing преписах го от касовата бележка  Joy

Незнам ,как ще се отслабва ама така им се наслаждавам в момента че спирам да пиша ,ще карам на четене само и хапване тази вечер  Laughing

Ако има гладни да заповядат че в повечко ми дойдоха ама то лакомията така е ,захласнах се по телефона докато поръчвах пак  Joy

# 235
ААА, Шакира обра точките с твоята етърва. Много е лошо да попаднеш на такива невъзпитани и нетактични хора, еле пък и рода да са ти. А какво е в тях с тия деца и такъв мъж: на тази жена едва ли и се пада дълъг и щастлив живот. То може и да е дълъг, но щастлив едва ли...
То само да я съжеляваш, да имаш живот по своему обречен и без право на избор. Тя си знае какво и е в главата и на сърцето...
Белла, този ресторант що нямат филиал в Русе, бе Sad  #2gunfire
Лек ден на всички и ви изпращам слънце, че тука е пекнало едно... красота...

# 236
   Добър ден  от мен.

Марси, Далка, дано се оправят болните по-скоро, че да ви падне този неприятен товар от плещите   Praynig   Hug   Praynig . Мъка е да си гледаш децата далеч и да не можеш да помогнеш с нищо, дори и да ги прегърнеш   ooooh! . А мъжете често играят ''Лебедово езеро'', когато са болни,   Naughty  възползват се от момента да се поглезят и получат повече внимание. Не фиксирам сериозни случаи като вашият, Марси.
  Далче, вкъщи имаме два skype инсталирани и сме и двамата на линия. Ако те интересува- ще поискам да ми изпратят програмата пак, че моята не иска да пътува където и да е   Grinning - не ми дава опция за изпращане.  А родата...нямам думи,   Crossing Arms  боклук да е, но на аванта да е. Факта, че не искат нищо, което могат да покажат говори много. Нали при тях е важна демонстрацията на марка и състояние....
   Шеки, а твоите пък обират точките.  Joy Отстрани са много забавни, но си представям какво удоволствие ти доставят.  Hug

# 237
алба месри за по4ерпката  Hug

дала и марси дано по бързо да оздравеят болните  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

шаки това,което описваш като гости-е съвсем нормално явление ,ама явно още не си свикнала Mr. Green,тази  година едната кака каза 4е ще си празнува р.ден след у4илище с приятелките,а в къщи да сме само ние -т.е без братов4еди-защото пове4ето са малки и познай какво става Mr. Green

# 238
Дала, дано се оправят по-бързо дечурлигата  Praynig  не е сериозно, но нали си далече и ти се струва бог знае какво, майчинско сърце  Sad

Надето , ти пък къде се беше запиляла  Sunglasses

Да пуснем конкурс под надслов "най-досадни гости"  Mr. Green  със сигурност ще грабна призово място.  Едва ли има арабска булка да не се е сблъсквала с тоя проблем- тълпите нетактични "гости", които обсебват хладилника, диваните, цялата къща въобще  Tired

Средно 6 часа след като са дошли, почвам да губя представа за време и само се моля, дано, дано си тръгнат по-скоро .... Но уви, за тях времето като понятие не съществува, никой за никъде не бърза, ноща преваля 2, 3, 4, 5 часа най-сетне си тръгват  Tired   

На печалившите - ЧЕСТИТО; на останалите- не губете кураж, идва следващия тираж  Mr. Green

# 239
Привет момичета  bouquet

Шиланче- Joy Joy Joy  bouquetнаистина ти е отредено първото място за гостите. голяма гордост...ама ти си кулинар и те като подушат миризмата и тъпър-тъпър.....авантата е голям кяр-спор няма!

Шакира- ужас! наистина ,както е писала Надето-тая жена не изглежда да е щастлива....е,гатии нервака пък нейния-Тръгнал си по-живо ,по-здраво...

Аз съм
От притеснения ли,от какво-не знам....но ме втресе,а Другаря ми спа като заклан и даже забележка ми направи,че мърдам много  Sick  Дано Раян пак не се зарази,но....някои други хора- нищо против нямам да потреперят малко,пък било и в температура Mr. Green

Албичка,Делта.....къде сте?Никой не нарежда закусчичка.....

Наде-а тук пак е облачно,студено и сиво.Изпи ме тая зима...

Снощи  до късно се рових из Нета.за съжаление никоя от Вас нямаше-поспаланки Hug

Близначета-сменихте Жади...аз като е видя и се сещам за Вас.
Намерих ,ровейки се ....ето това

http://ebeautyblog.com/

Arabic Makeup Pictures

Чакам сега да дойде девера,и да си вземе подаръците-днес тръгва за нататък.Тарикат-ще стои само 10дни...и отива сега-а  не лятото....та да се изсипе цялата рода да ги храни...
Дано после имам време и съм добре...да пиша пак
Едно голямо Гуш и успешен ден за всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт