Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 783
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna
Албичка, Hug
и на твоята закуска няма да и простим, мила Joy Шокран  bouquet
Марситооо ти като моето същровище ползваш това -бягаш ми по тъча-
Все му бяхам така Сланце от 28 години Joy И май това ми е бил номера да го държа във кондиция толкова много време Laughing
А щерка ти много умно дете, ама много. Знаеш ли....малките деца са като мъдреци!!! Дано това умно дете да има голям късмет. Много се смях на това което е казала Joy
Много е важно във каква среда са нашите деца, зависи и от приятелската им среда. Не съм от много амбициозните майки, не го насилвам моя син, не искам да му кажа, че средата му не е добра. Не са лоши момчетата но нямат никакви амбиции- става въпрос за неговата компания. Но жена със характер никога не би взела мъж без да види, че във него има хляб, че този човек може да се бори, че има капацитет. Май отворих тема Simple Smile
Шакирче, казваш, че хората на твоето хабиби едва не припаднали заради тебе. Душко моите припадаха за обяд и за закуска! Wink
Колкото за подаръците-моето момче обичаше да ме почерпи да ме гледа докато си хапвам. И досега ми разправя колко щастлив се е чуствал, че приемам почерпките му, защото аз бях дива коза наистина. Много се страхуваше когато ми подари перлени обички, че няма да ги приема. А тогава във България нямаше истински перли-може би имаше речни.
Не са големи, мънини са. Но за мене са най-скъпите и най красивите, защото бяха подарени със Голяма Любов. Не съм се дала за тези обички. А тогава и празник имах, ставах на 22 Simple Smile
Тези обички ги пазя за моята неродена внучка, защото са пропити със голяма Любов!
Шакирче, сладурано, обаче никакъв фитнес на неродена Петка! На художествена гимнастика ще я водя като нейната бабичка Joy Е ако няма данни, със мене на моите гимнастики и на Ориенталски танци задължително Wink
Шакирче по какви магазини ще трошиш парички бе Душата?
На всички момичета тука пожелавам мъжете им да ги карат да се чустват като истински Принцеси. А които имат щерки дано да имат късмет да срещнат такива момчета които да ги направят да се чустват Принцеси. Много маничко трябва за да е така, повярвайте ми

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 14:02 от DELTA_DELTA

# 151
re

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 20:24 от Shakira26

# 152
Здравейте момичета !

Гледам нещо .....сте извадили шпагите ...... Tired

Цецифло  прекрасна новина  Simple Smile  newsm32  лека и безпроблемна бременност ти желая !
А къде се изгуби другата ни бременна мама Дидона ?
Дидона как си , как се чувстваш ?
Свеар много се зарадвах на поста ти   bouquet  Praynig с Мохамед Амин всичко да е наред.  Hug за теб и твоите слънчица.

# 153
 Joy  Отварям темата и в ушите ми запява старата песен на нов глас...  Sick

Бела, слушай момиче, достатъчно изтърпя, преживя и изстрада, В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА, за да се държиш сега така. Нямало да пише.... Слушай, във форумите всеки пише онова, което му харесва, и за което е дошъл. Има хора, които ще се радват с тебе и ще страдат с тебе, има такива, които ще дойдат да те нахулят и пак ще се върнат към техния си живот, има такива, които ще прочетат и ще те отминат... Във форумите има както хора с чувство за хумор, така и такива без. Има всякакви хора, Бела, за това са форуми. Иначе щеше да е и-мейл. Подбрана кореспонденция.

Хайде сега още едно меркантилно нещо от мен - искам една от тия TOPTИ на сватбата ти!!!! А аз ще съм най - отпред, Шаферка Но 1, ще взема и моя кандидат - нали втора съпруга ще ставам... Не за друго, ами е паралия, ще ти донесем хубав подарък  Mr. Green
 Hug

Марси, ти си страхотен родител, поне това го знам, защото самата аз се имам като твоя дъщеря. Изобщо и никога не се съмнявай във майчинските ти инстинкти. Обичам те!  Hug

Делта, на теб пък снаха ти ще е цяла късметлийка... с такова готино свеки  Grinning

Близнаците, разписвай се по-често!! Hug Липсваше ми твоето присъствие и майтапите на малките  Heart Eyes

# 154
  • Varna
Оченце на Ра,
 и тебе ще те гуууууушна силно като Близначето. Ще внимавам, че като гушкам, гушкам силнооооо Hug Hug Hug
Ама кЪк щтЪ даваме за втора цигулка бе? Не съм съгласна, въобще!!!
Марситоооо, къде си бе Душа? Дай да видим що така Оченцето на Ра ще се дава на втора база? Rolling Eyes Joy
Другите девойки какво казват по този въпрос????
Дей Дидончето? И то се ската някаде. Да не ми приготвя Розето от сега? Rolling Eyes

# 155
Шакирче по какви магазини ще трошиш парички бе Душата?
ДелтиЧке пазарихме за ядене ,сега правим икономии  Laughing,понеже шейхът  ми е обеЩал да ми купи кола (ама сега да не си помислитеееее,Че съм меркантилна и искам   някое  бмв кабриолет 2009  от незнам си колко хилияди евро -НЕ)  Laughing ,на мен ми трябва някоя малка колиЧка ,за да мога да се придвижвам и да водя малката на дестки клубЧета,да пазаря за ядене  ,като поотрасне на спорт(от 3 години ги вземат) ,понеже където живеем ,няма ниЩо наоколо  Sad,ама това е друга тема .

И наистина блазя и от сега на снаха ти(е няма много да и завидим де да не я хване уруки) ,каква свеки Ще си има ,ихааааа ,дано има повеЧе свекърви като тебе на тая земя  Hug.А неродената Петка или Петко Ще си ги водиш където мислиш за добре ,ама съм сигурна ,Че много Ще се гордят с тяхната баба хубавелка .Еххеее, айде да го омъжваме този калпазанин  Laughing ,Че да ни поканиш на сватбааа  Mr. Green

# 156
  • Varna
Шакирче едно Twingo да ти купи Шейха.
Сега има едни новички. Аз имам от първите. Беше четвъртото във Варна и първото жълтичко. Дълго време нямаше жълто и ако някой авер мернеше колата знаеше, че аз препускам. То рядко я и ползвам. Живеем близо до Операта във Варна и си стои във гаражника.
Детето чудо я ползва от време на време Laughing
За женитба не му се чува хич. Никога не съм го бъзикала на тази тема но днеска го избъзиках, че беше на кеф а той ми каза да си полегна, защото от 25 грама розе съм омотала главата и дрънкам глупости Joy
За сватба да ви каня всичките със шейховете ви барабар ама на моята.Нали съм дългогодишно омъжена, може да спретнем едно парти със Батко Кумчо Вълчо Wink

# 157

За женитба не му се чува хич. Никога не съм го бъзикала на тази тема но днеска го избъзиках, че беше на кеф а той ми каза да си полегна, защото от 25 грама розе съм омотала главата и дрънкам глупости Joy

hahaha hahaha Joy Joy Ами така ми какви какви си ги задрънкала  и ти ,пи едно  розе и се напи  Joy hahaha .Охххх Ще падна от смях ,ама така е сигурно му е неудобно да му се говори на тая тема  Laughing ,ех опасен Човек ей ,не се дава той лесноо ....А ако знае ,как му се тоЧим за сватбата ,бедна му е фантазията просто  Laughing ,хахахахахаа ,сигурно Ще припадне  Mr. Green
Ама за сватбата Ще се изтупамееее ,Ще се облеЧем нагиздим ,да не го срамим момЧето  Laughing пред булката ,да каже леле какви са тия пейзани   hahahaLaughing ,Ще се държим културно  Mr. Green и подаръци Ще донесем с шейховете  Laughing

Ами новите туинго е хубаво да ,ама е  скъпиЧко Money ,инъЧе много ми харесв ,засега се ориентирваме към нисан микрата и ситроен Ц1 ,фолцваген лупо съЩо са миниатюрни ,ама ни трябва автоматик за мене  Crazy,Че инъЧе издивявам с тия скорорсти  Laughing

# 158
Оченце на Ра,

Ама кЪк щтЪ даваме за втора цигулка бе? Не съм съгласна, въобще!!!

Joy Joy няма такова нещо, миличка... имаше един мераклия навремето... там бяха големи изпълнения, от начало историята като на Бела - камери, лъжи, любов, романтика ли бе да го опишеш!!  Laughing Не знаех, че е женен, после се опитах да го разкарам като разбрах, той е битер лисица, намери начин да остане (а може би самата аз не исках чак толкова да си върви)... Уж само приятели, а тия дни със госпожа съпругата ни запозна (на камерата де)... с децата... Омешана работа, продължава да твърди, че ме искал за съпруга... на мен ми е конфузно, понеже видях жената колко разстроена беше в един момент... и от играчка ще стане плачка. Само да уточня - не ми е пращал подаръци  Joy 
Помайтапих се за сватбата на Белла, и да съм там, няма да съм с него  Laughing След като пропилях чувствата си напразно, сега, както вече писах, само ще се забавлявам. И ако иска да ме запознава - ок, да запознава. Аз съм уточнила позицията си. От там нататък... негова работа.  Rolling Eyes Whistling

# 159
  • Varna
Хайдееее цветенца мои малко закусчица за когато се събудите Hug

Оченце на Ра не знаех за тебе.
Много гаднички се е получило. Но аз кът четох истороята на Белчето бях дала пример със една аверка какво и се беше случило и как хванахме мискинина, че и дърт беше. И друга моя колежка беше се хванала за издестно времел сега се сещам и за още една. Обаче като оня мръсен дъртак такъв лъжец не бях чувала да има. Мръсна душа еййй, ама го хванахме нийййй. Няколко аверки го хванахме по бели гащи. И пак злобен, хапе като змия отровна. Като разбра, че сме го сгащили взе да заплашва нашата позната, че щял да и направи монтаж на снимките-демек да и лепне голи тела и да я пусне по нета. Обаче тя от нашта кръвна група и му каза, да внимава да слага най красивите голотии да са снимките актови Joy
И оня дърт пезевенк изчезна. Това е че умеят да говорят.
Нали знаете момичета, че ние обичаме със ушите а мъжете със очите
А някоя от вас много верно отбеляча, че българката родена да обича а арабката да притежава имане.
Така, че Оченце майната му на оня михлюзин. Важното е ти да си съхраниш душичката. Тука за тебе винаги ще има мили думи и подкрепа а от това се нуждае човек когато е във нужда Hug
Но като те чета виждам, че се курназ мУмичИ Wink
Шакирче сегашните Микри много сладурскииии. Много ми харесват.
Навремето имах Нисан Марч- тука във  Европата бяха микри. МойтУ бижу беше японсто направос със десен волан. Обаче така съм си го търкалялаааа. Тогава още живеехме по квартирите и много го въртях. Сега забравих да шофирам- съща Арабста принцеса- обича да я возят особено във тоз гаден трафик дето не виждам шофиори ами само джигити дето не спазват никакви правила. Пиша шифиори, че нямам ермалък Joy

Хайде още малко закусчица  love001

# 160
ДелтиЧке много хубав сандвиЧ си ни изтупала  ,ммммммм ,много вкусно .Отрезня ли от сноЩи ? Joy

Ра не спирай да си търсиш Щастието ,то е някъде там ,но нека първо разума наддеелява и ако си заслужава тогава ,Че сега какви мъже има леле мале ,ама Що не си търсите европейци бе ,поне при тях 90% са работари и много бързо се влюбват ,само докато им покажеш снимка  Laughing.Та така то сега живота стана такъв ,Че първо трябва с главата си да избираме ,да не си я Чукаме после  в стената .

# 161
  • Varna
Ама Шакирче,
 как така бе Душааааа, аз не бях със омотана главаааа. Той синът ми така обича да ме бъзика и да ме нерви. Аз бях си наляла няма и половин чашкаааааа. Тя чашата цялата 150 гр само, а аз под половината си бях сложила да ми се стоплят краката.
Ауууу той синът ми има твоята подкрепааааа Cry
 Joy

# 162
Ама Шакирче,
 как така бе Душааааа, аз не бях със омотана главаааа. Той синът ми така обича да ме бъзика и да ме нерви. Аз бях си наляла няма и половин чашкаааааа. Тя чашата цялата 150 гр само, а аз под половината си бях сложила да ми се стоплят краката.
Ауууу той синът ми има твоята подкрепааааа Cry
 Joy

Да де аз те разбрах бе ,базикам се  Laughing

# 163
    Добър ден,

Делта,    bouquet  поднесла си ни от прочутите раирани кифлички на Катето.  Кате, кога ще ни спретнеш една дозичка?  Hug
   Марси, от вчера се чудя какво означава това ''тофли''  newsm78   ... и чак сега загрях  Joy  , но по ''моя край'' им викат ''тъфла'', та дори и връзка не направих.   Whistling Линдичка желязна логика е показала  Peace
   БлизначковиHug   какво ново при вас? Време е да започнеш книга да пишеш, че с всичките бисери, които казват един ден да има материал за сериал.  Joy

На всички   Hug   Hug   Hug

# 164
  • Varna
Албичка,
 какво означава-тъфла-?

Общи условия

Активация на акаунт