Из Магреба се разходете и приятели си намерете!9-а тема

• 16 760
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • по пътеката
ако не спре тази зима с тези дъждове, ще си мисля,4е съм в тропиците ,ама и в сибир съвместно! преди малко линда за сефте видя дъга, ограмна, народът  ни гледа  какви сме ентусиастки,обяснявам, тя не може да запомни думата и цветовете следихме!направо си беше събитие за нас! едно природно 4удо в архива на  линдиния хард диск!
белла, а така те искам, м, много ми се дигна в о4ите, искай рекламна кампания ,насреща съм! с тези крем4ета си направо в  10! едни милена, тирамису, шокита са ми в пред о4ите, мамма миа!
да направиш снимки и апокрифно да ми пуснеш ,нали? а за керван4ето, навита съм да  съм на предпоследната камила, а последната да е с някой хубав бербер, бедуин, ама не много цър, 4е да не  ми развяла светлия пейзаж! ако падна да има да ме дигне,де, не за друго, да не се  загубя(потъна) в пясъка! Crossing Arms Mr. Green
за датти, вси4ки си имаме слабости и избиваме отнякъде парата! тя ,ако си е пийнала, айде хора сме, 4овещинка! по-добре ли  е да си кара на хашиш! а на  замаяна глава излизат много готини бебета! ина4е, колко бг  бебешоци са се пръкнали след едно обла4е от ароматни напитки за разпускане! Crazy

# 211
белла, а така те искам, м, много ми се дигна в о4ите, искай рекламна кампания ,насреща съм! с тези крем4ета си направо в  10! едни милена, тирамису, шокита са ми в пред о4ите, мамма миа!

Да бе , ти да не мислиш ,Че тя ги е спретнала за нас тия мусЧета и кремЧета ,само да ни текат лигите тука .ЗА Кереванът  ,та тя затова се разготвила така , да поЧерпи хората ,Че толкоз държави пребродили докато дойдат ,барем да не е напразно по едно кремЧе поне да хапнат  Joy Laughing hahaha

# 212
  • Varna
Здравейте красотииии Hug
Албич ти път този Смарт за ко си го избрала на Шакирчето. Ми то става само за носене под мишница Rolling Eyes
Шакирче, Ич не се ядосвам, че ползвам същите думи като твоята страхотна бабичка Wink
Аз освен, че обичам красиви стари неща, обичам и красиви стари или весели думи, И си ги ползвам със кеф. Я виж как ти е станало веселичко Wink
Беллисима какви са тез кремове дет си ги наредила бе Душата? Много специални са. Да не посрещаш делегация? newsm78

# 213
Ейййй,какви сте ми детективи всичките тук  Hug изловихте ме вие че исках с един куршум два заека да убия ,ама не мина номера  Joy За делегацията са Делтичка ,но понеже бях направила многоооооо че назнам колко народ е пратил Шейха  hahaha та си викам айде и вас да почерпя ,да няма обидени че нали за шаферки ви глася всички  Laughing

Старите думички и аз много ги обичам въпреки че не ми се отдава шанс да ги използвам често но много им се кефя ,особено мискинин с мискинина си е класика Simple Smile все и аз за мойта баба се сещам и ми става едно такова миличко .

Марсии,няма страшно ще намерим един карамелен бербер и за теб да се грижи да не потъваш в тоз пясък ,и още по един от двете ти страни да държат по  едно чадърче да не ти свети слънцето в очите и да не изгориш че силно става слънцето вече  Laughing

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 21:34 от BeLLa111

# 214
Ейййй,какви сте ми детективи всичките тук  Hug изловихте ме вие че исках с един куршум два заека да убия ,ама не мина номера  Joy За делегацията са Делтичка ,но понеже бях направила многоооооо че назнам колко народ е пратил Шейха  hahaha та си викам айде и вас да почерпя ,да няма обидени че нали за шаферки ви глася всички  Laughing
мискинката му с мискинка ,гледай я ти какви сметки прави  Joy

ДелтиЧке радвам се ,Че не ми се сърдиш ,баба ми беше толкова добър и Честен Човек ,жалко ,Че от нашата генерации ,все по рядко се среЩат такива хора ,ама това е друга тема .

ИнъЧе да СмартЧето , мене ли Ще вози или под мишницата Ще го нося ,ама то е  с 2 седалки и затова не искам такава ,искам малката да ми е отзаде залостена ,харесала съм си сега 2 модела на тойота   и Чак днес разбирам какви хубави колиЧки и те правели,да видим тоя мой шейх ко ша каже по въпроса и да каже тежката си шейхска дума  hahaha Joy 

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 21:56 от Shakira26

# 215
  • Varna
Девойки,
аз тъй кЪт гледам тЪз думка ще ни е вече Поролата Rolling Eyes

# 216
Брех,разбихте ме и двете Вие ,много сте бързи ,2 думи докато добавих и два поста написали наште  Laughing

Как не ,кроя ги аз тука плановете още от сега че времето си минава и като като стане Ша давате поръчки да ви шия тоалетите .няма да се излагаме я,като е да е  Joy

# 217
Добро утро Магрибски принцеси  Hug

Днес закуската и кафенцето са от мен , заповядайте  Party

Хубав ден на всички   bouquet

# 218
ДОбро утро на всички!не съм ви забравила,но изпуснах края и си ви чета безмълвно Embarassed
Вижте днес на какво попаднах...малко съм шокирана  Shocked Shocked

http://apps.facebook.com/causes/189137/31568107?m=2c16bad3

# 219
Близнаците мерси за закуската и това хубаво слънЧице ,Че умрях от студ веЧе тук ,Чакам с нетърпение лятото

Мама Миа във фасбук  има всиЧко ,не се шокирай ,правят си хората  фанклубове ,организации ,подписки ,религиозни сдружения ,всеки си пише квото му е на сърце ...

Ние пак сме с разранено дупе ,еййй тези зъби гадни да изникват веЧе ,пак Ще е мъЧене  Close

# 220
Момичета , желая ви хубаво време . При нас е хладно , но слънчево .
Малката ми е станала много лоша .
Или си ляга в 3 :30 или тогава става и почва да играе до сутринта .
Обръща къщата с краката на горе и само се тръшка да и кажеш нещо на опаки е невъзможно .

# 221
Здравейте Девойки от арабската пустиня и Магреб,
Рали много ти е хубава придобивката, да и се радваш дълго време. В молитвите ми си...
Допълнение към питанката на Белла, баща му не търси ли втора булка Wink

# 222
Здравейте, момичета,   Hug

Близнаците, благодаря за закуската   bouquet  . как сте, какво ново при вас? Малките таланти какво правят? Разписвай се по-често, всички чакаме с нетърпение поредните емоции около сладурите.  Hug  Heart Eyes  Hug
   Nawel, как са принцесите? Малката вече проявява характер, а?!  Grinning
   Nadia Jasem, радвам се, че пишеш. Спокойният тон, с които го правиш и опита, които лъха от постовете ти е удоволствие за всяка тема.   bouquet

Марси, хайде на тирамисуто       Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 16:53 от Alba76

# 223

Марси, хайде на тирамисуто

Що само Марси???  Naughty На мен Тирамису ми е любимата тортаааа  Party

Оченце, докато сме в 'кашата' не си даваме сметка, но като излезем от нея, разбираме положителното, което сме извлекли. Казват, че умният се учи от собствените си грешки, а мъдрият от грешките на другите.....но не го ли изпиташ на собствен гръб, не ти ли мине през главата този опит....според мен няма как да стане. Всички знаем как сърцето може да замъгли съзнанието. Хубаво е, че вече си от другата страна- с опита и ако го прилагаш както трябва, вероятността да се разочароваш пак е много по-малка   Peace .

Напълно си права, но аз взех доста и от чуждите грешки... Виждайки нещата отстрани на странични хора.. си дадох сметка за много неща - разбрах колко различни "кожи" може да има човек. Както моя "хабиб"... Пред мен един, пред жена си друг, пред света трети... Сега се зарадвал, че "кой като него - с две красиви съпруги..." Не ми се иска да го въртя, нищо че заслужава. Не ми се занимава. Иначе си е намерил баш майстора. Mr. Green Времето ще покаже, ще пиша по - нататък ако има нещо интересно  Mr. Green

Мерси, Наде, ама така както ми гледаш придобивката, да ти прилича на сериозна работа??  Joy И двамата сме търкулнало се гърнето - намерило си похлупака!! Поне е сладур  Crazy

Мама Миа, какво пише на чантата???  Confused Радвам се, че пишеш!!  Hug Как е малката Миа???

Далче, много хубави стихчета. И аз ще напиша там от моите, като се заимам с време. Meрси за песничката на Амр Диаб, тимали маак ми е една от любимите негови. Не казахте за новите нищо, и на мен не ми допаднаха особено. Странно, ама всяко старо нещо е по - ценно от новото!!  Simple Smile

Бела, красиви са тортите, да. Аз като ги видях - очите ми останаха. Omar Addihaoui се казва майстора - сладкар, и от услугите му се възползват не само в Кувейт!! Пише, че има офиси във Кайро, Сауди и други... Взимай шейха и ще намерим координатите, това е най - малкия проблем!!

Ра, мина ли защитата? Не се коси, любовта идва, когато най-малко очакваш!

Не е минала още... Трябваше януари, ама се отложи...
За любовта съм съгласна. В това отношение трябва Рали търпеливата да ми викат  Rolling Eyes Whistling

Делта, не исках да кажа, че ТИ пиеш по кръчмите  Joy Просто използвах обръщението "ти"... като обобщаващо... Дано не си ме разбрала погрешно!!  Hug
Мерси за личното с., ще ти отговоря след вечеря.
Направих гювечета. По моята рецепта.
 Heart Eyes

# 224
  Eye of Ra, Марси каза вчера, че такива неща са и пред очите, та заради нея беше избора, но е сервирано за всички, разбира се.   bouquet  Подканих я лично, че да смени сънят с друг   Heart Eyes  (а вие не сте се оплаквали от 'такъв проблем'   Grinning ).
 За момъка....ти си знаеш най-добре.   Peace  Щом ти носи положителни емоции- наслаждавай им се.  Hug  Очите вече си ги отворила, така че  Peace

Далка, къде си, мила?   Hug

Общи условия

Активация на акаунт