Я,колко мъничко остана-през МАРТ и аз да стана мама!

• 14 070
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от нас в новата тема!
Малко късно се включваме, но около емоциите с инжекциите не ми се сядаше на компа  Rolling Eyes
Пак да питам за тази количка: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1711
Имате ли мнения за нея и от къде може да се купи?

За първа страница - първа бременност ми е и живот и здраве ще раждам в "АВИС Медика"- Плевен. Засега ще съм секцио, но дата нямам определена.

# 91
Добро утро Simple Smile
Аз от снощи нямах нет, едва преди час го пуснаха гадовете #Cussing out Много е сладка Билянка на Танчето и аз като Дърта маймуна ще й кажа "да те оакат кокошките" Hug Има и снимчица вече на 1 стр. Peace
Слънцето са добре....последно утре ще я изпишат  Wink
За разположението на бебо незнам, ама мойто нали е главично и направо се съдирам от болка между краката...едвам вървя  Sad Ритниците ги усещам горе, около пъпа.

# 92
Инкогнито, веднага проверих мненията за Хаук-а. Пише една жена, която е работила в магазин за колички, че това е количка с много рекламации заради лоша механика, и че тапицерията избелява за 2 месеца. По нейните думи- ужас и кошмар, изхвърлени пари на вятъра. Така че Хаук- не. Peace
Аз лично нямам впечатления от тези колички.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:35 от Deziderata

# 93
  • София
Привет!
Дез, аз за Хаук съм чувала добри отзиви, но за друг модел де.  Rolling Eyes Може би и там е на късмет.  Crazy
Маруся, защо да е рано за разходка?  Rolling Eyes Ако времето е хубаво какво пречи? Пък и Билянка вече е на почти 2м. А за гладенето на порт-бебето - моето не е баш плюшено, но е нещо подобно, не знам как се води. Ама нищо му няма. Може би тези, баш плюшените трябва да се гладят през пелена  Rolling Eyes , не знам.
Мирамар, хайде и вие скоро да се гушкате вкъщи!  Hug
Зелено човече, само да питам - защо те е страх от студената стерилизация? Наистина доста миришат след това нещата, но като се измият хубаво няма проблем. Иначе и аз не бих я ползвала за постоянно, въпреки че някои и така правят.
Да ви кажа, на мен пък ми стана жал за бабетките.  Rolling Eyes Верно, че има големи проклетии, но все пак това са вашите или на мъжете ви бабите.

# 94
  • София
Добро утро!

Мерси за упътването за нощниците, днес като се върна от ЖК, ще проверя кварталните магазинчета. Тъкмо преди това се надявам да съм разбрала къде и как ще раждам... Направо не мога да се понасям вече на тази тема, всички ме питат къде ще е, а аз още не знам.  Embarassed А днес ми почва "обратното броене"....
Все още тая надежда за нормално раждане, обаче доки ме настройва за секцио от доста време, че нали му е много голяма главата на дзвера. А повечето ми приятелки само ми дуднат да не се навивам толкова лесно на секцио и направо откачам тия дни. От горе на всичко, от 3-4 дни не мога да спя Sad Будя се през 1-2 часа, всичко ме боли и не мога да си намеря място в леглото, ужасно е просто...
Ама стига съм се оплаквала..
Лек ден на всички и успех на тези като мен, които са на консултации днес.

# 95
Нашата комбинирана количка за Илйката е на Хаук! В светло синьо, беше му доста удобна, широка е комфортна!Като стана на 6 месеца и започна да сяда вече започна да се цапа повече количката! Беше трудно прането защото трябва да переш на място! Прала съм я през 1-2 месеца цялата, на ръка във ваната, плакне се много трудно, съхне много бавно!Лятото на слънце е съхнала по 2 денонощия на най-слънчевата ни тераса! Не можеш да изпереш нищо отделно, всичко е на едно! Иначе нямам оплаквания за механизъм, скърцане или каквото и да е!Цветовете също са запазени, въпреки че точно лятото сме били нон стоп навън!
Да си призная смятам да я ползвам докато бебчето стане на 6 месеца и можем да ползваме лятната после!

# 96
Здравейте и от нас  Hug
От днес времето се разваля и ще си стоя предимно у дома. Ше събирам сили.
Чакам само да стане готов коридора и да сложим пералнята и се заемам с пране и гладене. Днес си прегладих нещата за болницата и почти е готов багажа.
А Билянка каква е сладичкаааааа пупу. Вече съм нетърпелива да видя нашата....маймунка.
Мацки, да ви питам дали знаете колко струва доставката при поръчка от Кикиморското царство. Харесала съм си легло от там, но няма да го купуваме ние и да зная какво да кажа на кандидат купувачите??? Още нещо щях да питам, ама.......

# 97
  • София
 marussia в Касида шезлонга го има на по-ниска цена

.....това е количка с много рекламации заради лоша механика, и че тапицерията избелява за 2 месеца. По нейните думи- ужас и кошмар, изхвърлени пари на вятъра. Така че Хаук- не. Peace
Ами като се роди племенницата Hauck бяха едни от най-хубавите колички в BG и сестра ми си купи такава (в друг цвят, но модела е същия). Три години по-късно родих Ники и я взех да я ползваме и ние, защото си беше като нова. Сега пак ще я ползвам и сигурно и след това бебе пак ще си е наред. Няма нищо повредено или счупено и след многократно пране цветовете са си свежи. Е, тежка е, но като е здрава, нямам намерение да купувам нова. Може би зависи и от модела - нямам представа. Както и да е, мисълта ми беше, че както винаги за всичко има коренно противоположни мнения.

Zora*, аз при прането свалях всичко от шасито и въобще не ми беше трудно да ги изпера. После простирах навън и за няколко часа всичко изсъхваше

sia не е влизала във форума от 25 януари. Може просто да няма нет, знае ли човек  Thinking Има и други мами, които бяха доста активни и изведнъж зачезнаха - дано са добре всичките.

Много се радвам, че ще изпишат Слънцето - ще чакаме скоро лично да се похвали с момата.

# 98
  • София
Белла, много е красива новата тема! Мерси!
dobro nastroenie, искрено ти съчувствам!
Tania_R, Биляна е прекрасна, а ти просто сияеш!!!  Hug Hug Hug
Мирамар - радвам се за твоите юнаци, хайде скоро и те да се приберат при Вас и да им се радвате!!!
И аз се безпокоя за Сиа - тя и от скайпа изчезна. Стискам палци да е ОК!
Чакаме с нетърпение да изпишат Слънцето и да ни разказва и хвали!  Hug
ХУбав ден на всички!

# 99
  • София
kikoimery , аз не съм сравнявала цени, но тук доста мами писаха, че в това Кикиморско царство е много скъпо по п-п. Няма ли откъде другаде да поръчате леглото?  Rolling Eyes
Само аз ли не съм си спретнала багажа за родилното още?  Rolling Eyes Даже не съм си и купила всичко.  ooooh! А времето тече....  Crazy  
Дано вс. е наред при Сиа!   Praynig

# 100
  • София
Зелено човече, само да питам - защо те е страх от студената стерилизация? Наистина доста миришат след това нещата, но като се измият хубаво няма проблем. Иначе и аз не бих я ползвала за постоянно, въпреки че някои и така правят.

Притеснява ме дали после ще се изплакне добре препаратът от таблетките. Не знаех, че мирише, сега дори не бих пробвала, ако не е спешно. Някак си парната стерилизация най-много ми допада - само водица - чиста работа.

Момичета, да ви питам как организирате нещата у дома за периода докато ви няма (в болницата) и докато се ориентирате в първите дни след изписването? По разните книжки съветват да заредим фризера с полуфабрикати или да замразим храна, защото няма да има време за готвене... Вие нещо по-специално ще правите ли  newsm78

# 101
  • София
 Зеленко, твоят мъж някак е живял и преди да се появиш ти. Е, ще преживее още няколко дни без специални грижи. Тъкмо ще има време за размисъл относно новите отговорности. Моите съм ги оставила на сухоежбина вече няколко месеца. Ми, не ми се готви. Уморена съм вече и искам да си лежа. Колко кисело мляко с пшеничен зародиш омааха, няма да ти казвам, ама то дори по-полезно от манджите. Вместо Дъртия маймун да мисли за мен, аз ще мисля за него... Как пък не! Laughing

# 102
Зора и Вероники, аз бих заложила на вашите мнения, защото сте ползвали количките. Пък и жената като продавачка кой знае с какви капризни примадони се е срещала. Като мен със Грако-то.  Laughing В пощата са ми я съсипали, но аз вече не искам и да чуя за нея.
Май само си търсех повод да взема Фил&Тедс.
За количката ще ходя или утре, или в понеделник. Нямам търпение да я изпробвам вече!

Зелено човече, мъжете ни ще ни готвят. Защо да се занимаваме с допълнителни мисли?
Животинче, не искам да внасям повече смут, но доктора си е доктор. Ако наистина му е голяма главата на бебо може да настане проблем. Приятелките си не слушай, те медицина не са завършили. Peace

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:52 от Deziderata

# 103
  • София
Дърта маймуна  Peace Laughing , така си е. Аз да ви кажа и сега не готвя, много рядко се случва.  Blush Свеки има тая грижа, нали сме заедно.  Tired Иначе преди да родя готвех.
А таблетките миришат, да - на нещо като белина  Sick По-добре е наистина чиста водица  Laughing

# 104
  • София
Да се изясня, че имам предвид не само "мъжът сам у дома" - той ще си се справи, да не е бебе, а по-скоро после.
Нали за да се кърми трябва пълноценна храна (първото, което ми хрумна като довод), спокойствие и т.н. newsm78
Да допълня, че ние сме си двамцата, няма разни свекърви или майки да ни се пречкат или да помагат, кой както си го разбира...

Общи условия

Активация на акаунт