Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Необходимо ли е да се нанесе крем преди захарно покритие и какъв?
С кои видове захарни покрития се работи най-лесно и какво да избера?
Колко дълго издържат захарните покрития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Необходимо ли е да се нанесе крем преди захарно покритие и какъв?
Да, препоръчително е да се нанесе крем преди захарно покритие, тъй като в противен случай може да прозира, да стане нервен и дори съществува риск от свличане на покритието. Най-добрият вариант е маслен крем, леко разреден каишев мармалад, който се оставя да изсъхне или шоколадов ганаш с по-високо съдържание на шоколад за по-добро залепване.
-
С кои видове захарни покрития се работи най-лесно и какво да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как се нарязва блат за торта и как се сиропира?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?

Не че не харесвам и многоцветното, но имам и особена слабост към подобни елегантни, лаконични торти. Поздрав. И да, познато ми е чувството на възторг, което общуването във форум дава. Страшно е хубаво да си в контакт с хора, делящи интересите ти. Страшен стимул е.
(това е усмивка)
Ако ти се струва леко за работа, след още опит_ два ще си постигнеш, вярвам, консистенцията, която ти допада най_ добре.
Разбира се, винаги може да се мине на пара ако е нужна лъскавина.
Стига да става за работа. За жалост...не е възможно да си купим всичко, а понякога неочаквани дреболии из къщи стават прекрасни заместители.
А аз с такава радост си го взех, че и рецепта за печене има вътре...
) Чудесен е този кроки... Даваш ли частни уроци по моделиране? Ама трябва да започнем с това как се държат инструментите в ръце
Чудни неща и не мога да смогна да си изкажа възхищението.... И най-не мога да се начудя как насмогвате толкоз неща да правите....
Дали може да стане от две парчета, или няма как да го слепя..... Абе ще се пробвам пък да видим дали ще стане, ако не стане, ще си я изядем ние.......Пък и не съм сигурна, че ще успея да си разточа струните.... ще ги нарисувам накрая..... На Ивчето съученик има рожден ден утре, и тя пожела да го изненада, понеже от скоро е почнал да свири на китара..... и ако успея да се преборя, утре сутрин в 7 ч ще ходим да го изненадваме