Отговори
# 720
Милена б,не си вкарвай филми в главата.Всичко  е наред,следващата година пак на подробен преглед.Simple Smile

# 721
Здравейте, момичета.
Синеоч, как се чувстваш, имаш ли още болки? Стискам ти палци за добри резултати.
Чакам дата за операция и се чудя във връзка с болничните. Помня че някой си взимал един месец.
Колко според вас е минимума?

# 722
Здравейте, момичета.
Синеоч, как се чувстваш, имаш ли още болки? Стискам ти палци за добри резултати.
Чакам дата за операция и се чудя във връзка с болничните. Помня че някой си взимал един месец.
Колко според вас е минимума?
По принцип в болницата дават 1 месец, ако искаш по-малко трябва да кажеш колко, няма никакъв проблем.

# 723
dany_30, интересува ми  вашия опит, след колко време от конизация се почувствахте в състояние да работите.  Разбирам че всичко е индивидуално и зависи от организма и от специфика на работа. /при мен няма физически натоварвания/. Просто не знам колко дни да поискам.

# 724
Муми аз бях на работа на 14-тия ден след операцията даже май нямаше и толкова. Но ако имаш възможност да отсъстваш от работа защо да не вземеш месец.

# 725
dany_30, интересува ми  вашия опит, след колко време от конизация се почувствахте в състояние да работите.  Разбирам че всичко е индивидуално и зависи от организма и от специфика на работа. /при мен няма физически натоварвания/. Просто не знам колко дни да поискам.
Искай ,колкото може повече,защо да не си починеш. Grinning Мисля,че месец даваха.

# 726
Муми, аз съм ту добре, ту зле - ту ме понаболява, ту не, но не е болка за умиране де. Като полежа и се пооправя.

Аз вчера си взех болничния от Шейново 33 дена са ми писали, мен тогава само ме питаха искам ли такъв и аз казах да, за дни не са ме питали.

# 727
Муми, полагат се 3 дни болничен престой и 30 домашен. Аз ползвах само три дни, на четвъртия се върнах на работа. Ситуацията го изискваше, но не се гордея с това. Ако можеш - почивай!
Синеоч, дано хистологията да е добра!

# 728
Аз пък използвах максимума болнични-3 месеца-не защото се чувствах чак толкова зле физически, а защото наистина имах нужда да си почина-не бях ползвала отпуск с години.

# 729
Благодаря на всички за отговорите. Чудя се какво ли ще правя аз цял месец вкъщи  newsm78 сигурно ще се побъркам, най-вече докато се чакат резултати. Но мисля че сте прави. Ето и Синеочка пише че й наболява а като си полегне й олеква.

# 730
определено като се натоварвам с движение и стоене по дълго права е неприятно после, като се хоризонтирам е перфектно

Муми, ти кога ще си правиш?

# 731
Синеоч, утре трябва да говоря с доктора за датата. Чакахме да ми мине мензиса, ама той този месец ми прави номера, сигурно от стрес. Първо беше едно цапотене  5 дена , после дойде, сега пак се цапоти, като че ли днес по-малко, а сега вечер гледам пак едно мааааазило.  Направо не знам, дано да свърши до следващата седмица. Много ми е притеснено и доктора каза че не е хубаво да се отлага вече ...

# 732
Муми къде ще я правиш?
е ти пък толкова много дни да имаш  ooooh!, нещо ме съмнява, не ти ли предписа нещо за спиране/намаляване, ....имаше някакво лекарство, но не му помня името  Embarassed а иначе пии вит Ц

# 733
Знам го аз това лекарство, но сама на себе си не смея да изписвам. Добре че ми подсети, ще питам  затова. Но пък може и да спре утре да речем. Днес е 6-я ден, крайно време е.
Реших при професора да се канонизирам /така му вика моя съпруг/.

# 734
Знам го аз това лекарство, но сама на себе си не смея да изписвам. Добре че ми подсети, ще питам  затова. Но пък може и да спре утре да речем. Днес е 6-я ден, крайно време е.
Реших при професора да се канонизирам /така му вика моя съпруг/.

къде е това при професора тук в София или?
на момичето от моята стая където и правеха хистеректомията и казаха да ги пие тези лекарства за да не и дойде и не и дойде, но попитай преди това. името не мога да ти кажа, не го помня известно е, но аз не съм го пила

Общи условия

Активация на акаунт