Френска все така празнична тема - 19

• 17 870
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ И ПО-МАЛКО ТАКИВА Hug
Роца, свиркайте и на мен за кафенцето около Операта Simple Smile

# 196
Честит Национален Празник, момичета!  bg
Да, правилно гледате, че още съм на линия. Всеки път си стягам чантата и оставям инструкции на съпружеството какво да ми носи в матернитето и след няколко часа се връщам безславно. Край, повече не им вярвам на докторите!  Naughty Нашата мома ще си стои докрай на топло. Само да знаете, че ако не стане до 18.03 ще се запознаем "зорноволно" на този ден. Вече не смея и да се оплача, че тук ме боли, там ме дърпа, защото се превърнах в лъжливото овчарче.  boo
ansim, не знам колко е на високо ниво медицината тук, но на мен постоянно ми изписват чанти с неща независимо от специалиста. Много се дразнех в началото, но сега не обръщам внимание. Просто не приемам безбройните хапчета. Е, не винаги става с пренебрегване на съветите на лекарите, но аз доста ползвам бабини рецепти и ги предпочитам пред антибиотици и по-сериозни химически атаки. Не искам да спамя, иначе имам много историйки за откачалски курсове на лечение, които са се мъчели да ми наложат, а не съм ходила на много лекари тук, само около проследяването на бременността. Ще изтърпя още малко, но за малко дете решение за самолечение няма да мога да вземам така лекомислено.  Confused Всъщност и преди сме засягали френското здравеопазване в темата...
И аз не искам Шомон да спира да пише. Естествено тя на мен не може да ми избяга  hahaha , но тук няма да е същото без нея. Тя обаче написа, че ще си вземе отпуск, може да е кратък отпуск, нали така, Шомон?
Благодаря ви, че се интересувате от моята одисея към майчинството.  Hug
Ще ви държа в течение...  Wink

# 197
Честит празник!
мелинда спокойно, няма да я оставят момата до първи клас да се спотайва.Кипри се девойката, приготвя се за големия ден ,знаеш как са дамите...
свети, верно бе!!!Да знаеш в твоя колет забравих да ти сложа един зелен чай ,сетих се чак в пощата като ми излезе нещо много лек  Embarassed дай пак адрес да си ти го пратя, че още ме гризе съвестта!
ansim мноооого лекарства изписват тука, за кво ли не!Известни са по света френските лекари. Днес бихме ваксина на бебо - то не бяха пачове да не го боли, парацетамолче в дупето - за едното боц дето доде разбете джеремето какво става и е свършило!Представям си като се разболее какво ще е!Казах му на док че ни растат зъби и сега сме с нова рецепта за 5 препарата - флор и витамин Д, кремче за венци, свщички, сиропче...Разликата с Япония е много голяма - там като кажа на док че сина ми има сополи, той ми отговаряше "всички имат" Mr. Green
Приемам критиката - добре са ми дошли свекитата (нашенци са си), ще ми помагат и с баткото на следващата ваканция, не са лоши хората...ама...няма да пояснявам ама-то че както свети правилно отбеляза - тук не е "дом и семейство".
Роц, Желана благодаря ви мацки! Hug

# 198
честит НАЦИОНАЛЕН празник!
Момичета, благодаря ви за отговорите.
melinda, до кога бе душко ще си на линия?
Хайде, че вече нямаме търпение да видим мартенската мома.
Като четях поста ти се върнах във времето назад - преди около година, когато и на мен ми предстоеше раждане. И аз като теб все виках: тук ме стяга, там ме стяга. Накрая родих 10 дена по-рано. Иначе по онова време гледах един филм с една бременна, на която и беше писнало да е такава и правеше кой, каквото и каже - само и само да роди. Спомням си че много се смях.

# 199
Честит празник и от мен!

Мелинда, съчувствам ти, на финалната права е най-тежко. Ще родиш, няма къде да ходиш. Ама тия работи не стават по желание - когато реши момата, тогава ще е. Моите момчета ги преносвах 10 дни големия и 7 дни малкия и знам какво е гадно чакането накрая. Кураж!

Самурайка, грабвай бебока и ела ми на гости, остави големите мъже да посрещат баба и дядо.

За лекарите във френско - аз попаднах на читав лекар, който се съобразяваше с желанията ми. Той предписваше по навик много хапове и лекове, но аз подробно го разпитвах кое за какво е и казвах че ще взема това и това, а останалите не. Вит. Д без флуор например, пачове и обезболяващи при ваксини - не и т.н. Има светлина в тунела, просто майката трябва да е по-активна и по-запозната. Като видят че имат насреща си интелигентен и четящ човек, лекарите се съобразяват с мнението му.
Харесва ми тук в немско че са в другата крайност - лекарства само по необходимост.

Роц, титлата ти харесала, а мен питаш ли ме как оцелявам? Мисля скоро един курс да организирам - спрявяне в екстремни условия. Морските пехотинци ряпа да ядат, по-тренирана съм от тях. Wink

# 200
  • MERIGNAC, FRANCE
Честит национален празник и от мен, моми4ета!  bg

Мелинда, и аз по същото време преди 4 години преносих 3 дни   bouquet Не се притеснявай, това се отразява добре на беб4ето.

Шомонски, дано да ти е наистна кратка отпуската  Hug

Мише, целувки на бандата   bouquet

Самурайка, нашия лекар никога не е слагал па4ове преди ваксина  Rolling Eyes Ама той толкова бързо боцваше, 4е Тони нямаше време да запла4е  Laughing

# 201
  • MERIGNAC, FRANCE
Свети, прибираме се на 21 март. Наистина зву4и сложно да сменяме навет и автобус. А Сепет не е ли едно от предградията на Тулуза? Дале4е ли е от летището?

# 202
Честит национален празник и от мен! bg

жалана, да отговоря на питането ти: летяхме от Париж(летище в Beauvais на около 70 км) до Барселона (летище в Girona на около 50 км), 290 евро за 4 с Райънер...
За снимките, обещавам да си направя един онлайн албум, скоро ще е  Laughing

мелинда Hug, имаш още няколко дни! Спокойствие и почивка! Няма самолет останал в небето и бебе в корема на майка си

# 203
Едно бързо хелоу от елзаските земи.

Роц, -  Whistling

# 204
Isave, Честит Рожден ден! Бъди здрава и обичана!

Мистик, защо така се форматира?

# 205
Мише, незнаех , че има само витамин Д, защото и аз не искам да давам флуор.Още днес ще и взема.
Isave, да си много здрава , щастлива и обичана Hug
Отзиви за австрийските авиолинии?Днес реших да си взема билет, с австрийците ми излиза 141евро в двете посоки, та се чудя да ли си струва да спестя 54евро от Луфханза newsm78

# 206
Мари, има само вит. Д, питай в аптеката.
С австрийците сме летяли доста пъти, нямам забележки.

# 207
Отзиви за австрийските авиолинии?Днес реших да си взема билет, с австрийците ми излиза 141евро в двете посоки, та се чудя да ли си струва да спестя 54евро от Луфханза newsm78
Мари, аз съ6то летях с тях ,но не останах доволна.Явно си зависи от дестинацията.Но между Луфтханза и тях бих предпо4ела Луфтханза....Оба4е ,има едно друго положение - дали иска6 да спести6 от цената на билета, за6то тази цена е супер евтина!!!Това само за теб или и за Даная е?И за кой период е?
Исав и от мен много здраве и сбъднати желания!   bouquet

# 208
Честит Рожден Ден, Isave! smile3510
Пожелавам ти много здраве, късмет и весело изкарване на празника!  Drunk
Мари-рус, много евтин този билет наистина!

# 209
Black Mamba , цената е за мен плюс Даная Simple Smile - тръгване на 19юни , връщане на 30 август, престой във Виена - 1ч и 55мин.
Eто го и сайта-
http://www.promovacances.com/billet-avion-vol/

Общи условия

Активация на акаунт