Френска все така празнична тема - 19

• 17 857
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Мелинда , да ви е жива и здрава и приказно красива новородената принцеса !  Бързо възстановяване и пълноценно да се насладите на този прекрасен момент с щастливият татко !   bouquet

# 271
Честито на Мелинда и добре дошла на новата ни рибка! Ей, аз така небрежно подметнах тази дата 18-ти, а тя взе че излезе правилната! Най-после -  - голям съспенс ни създаде Мелинда, сега пък за името - да ни са живи и здрави! Дано бързо влязат в час  и скоро да имаме новини

Мистик, мила, малко със закъснение, но да ти е весело и здраво порасналото момиченце! Тя самата сигурно не е страдала кой знае колко за пропуснатия рожден ден, а и винаги можете да го направите наново!  Heart Eyes

Аз така се изтощих от рождените дни на Мирянка, че таткото постанови че вече ще организираме един единствен рожден ден за всички, някъде през май, защото се пада по средата.  Laughing Едната ми торта беше пълна катастрофа като презентация (ах, къде са Мишето и Роца, никога нямам сили и за доизкусуряването).

Но моите грижи изглеждат бели кахъри  пред тези  на Летиция! Летиция, кураж, може пък така неподготвена да стане най-хубавата сватба - сюрприз!

Имам малко компютърни проблеми в момента, дано успея скоро да ви чета

# 272
Шомон мерси за добрата вест  Hug

Добре дошла на нежната принцеса! Да е жива и здрава и да радва много скъпите си родители.
Мелинда бързо възстановяване и много прекрасни моменти със семейството!

Роца, благодаря ти за изчерпателния отговор, ако имам други въпроси ще ги задам на лична.  Страхотна градинка си направила, като цъфнат през май-юли може да покажеш някои снимка Wink Още нищо не съм започнала, в събота ще ходя да купувам необходимия материал - balconnière, bulles d'argile, terreau и т.н.

# 273
Мелинда, честита рожба!
 Да ви е жива, здрава и много, ама много да ви радва!

А, щях да забравя, и аз съм любопитна - как се казва?

# 274
честито бебе на Мелиндааа !!!
Крайно време беше да дойде stork-girl
Много се радвам и ви пожелавам мнооого любов  Two Hearts
Бързо възстановяване и очакваме снимки на малката принцеса  Hug

# 275
Мелинда,честито бебенце!!! Да е жива и здрава малката принцеска!Пожелаваме и много късмет само положителни емоции.
На теб,бързо възстановяване.

# 276
  • FRANCE
МЕЛИНДА чЕСТИТОООООООООО!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

Летиция кураж и най-веселата сватба. Това ми напомня за нашата дето уж щеше да е в супер тесен кръг, без рокли, фамилиии и пр. И пак имахме един месец Simple Smile и изведнъж аиди роля и т.н че тукашните баби скочиха че са стари и не могат да пътуват до бг за църковния брак. Добре че с една комшиика (дето я познавах от две седмици) знаесше магазините че ме води да търсим рокля Simple SmileSimple SmileSimple SmileДобре че бяхме малко извън бучинския сезон (април) та хората по спешност ми натъманиха ролята, че с моят дйобен размер Simple Smile А на подписването бях супер сасредоточена кога да си кажа уи-то, че френският ми беше... оппа че се унесох Simple Smile

приятна вечер на всички

# 277
  • France - Toulouse
Честита бебка на Мелинда и съпруга и, да расте здраво и усмихнато дете!!!
Аз изчезнах от хоризонта, но бебока беше болен, пропусна карнавала, ама какво да се прави, важното е, че оздравя, е сега капем капки в очите заради конюнктивит, но и това ще преборим.
Вчера яслата стачкува, та извънредно си бях половин ден у нас, то много хубаво така.

Посадих си ягоди и малини в градинката да видим дали ще родят, че аз съм специалист по убиване на растения, само една палма ми вирее и бамбук, всичко друго умира за отрицателно време.

И аз като Роца  си хабя нервите с една колежка c****sse, добре че е петък Grinning

Letizia, това с промени в последния момент покрай сватбата явно е местен специалитет и ние уж щяхме да се женим в много тесен кръг и да правим сватба в България после и казах на моите родители,  че няма смисъл да идват, после обаче не стана точно както го мислехме и още ми е криво, но минало заминало, а пък сватба в България не сме направили още, а тук се женихме преди 8 години. Както да се организирате, пожелавам ти незабравими мигове и много щастие, в Salle des Illustres ли ще е подписването?

Хайде девойки хубав уикенд

# 278
  • Germany
Здравейте, момичета! Намъквам се в темичката ви с малко въпросчета, моля за извинение предварително   bouquet
Решили сме тази година да почиваме в Южна Франция и по-точно Лазурния бряг. С кола ще пътуваме, с две дечица сме, но бих искала да ми препоръчате места, плажове - много държим плажа да е с пясък, не каменист. Също ако може и сайтове, в които да разглеждаме вили и апартаменти, в които да отседнем. Може да са френски, аз говоря френски добре  Peace

Благодаря предварително, момичета!   bouquet

# 279
Мелиндааааа,newsm44 най-накрая сладурано, ох нямам търпение да видя малката принцеса   love001 Да ти е жива и здрава и само радост да ви носи  smile3525

Аз се изгубих тотално последните дни  Rolling Eyes, Летиция извинявай чак сега виждам питането ти.За брака аз моят още не съм го регистрирала в БГ, щото и паспорти ще трябва да сменям а хич не ми се занимава. Честно да си призная докато няма още и бебче се чудя за какво ми е да го регистрирам  Thinking Иначе до болка са ми познати трепетите ти още ми държи на мен, през какви премеждия преминах само аз си знам  Laughing. Да не те плаша де... всяко премеждие е сладко така да се каже  Laughing Ще видиш, че ще мине прекрасно, а и знаеш ли колко булки ще ти завидят - два пъти на сватба  Grinning

Мадам, ти като мене с уито хахах  Laughing и аз много внимавах  Joy

# 280
   Момичета, благодаря на всички ви за съпричастността  покрай моите  вълнения  bouquet   
Както Мари_Рус каза - май ме е хванала пред сватбена треска.  Роднините ни влязоха в положението и много по-спокойно се чувстваме .  Идват  да ни уважат и да прекараме една приятна вечер на ресторант  и си знаят, че веселбата ще е чак след това  в София .. Странно е, че ще съм сама на сватбата си, сред многото роднини на съпруга ..., най- важното е родителите ми много спокойно приеха получилата се ситуация.  И както каза майка ми - С доста неща има да свиквам , но няма да съм Сама, защото ще съм с новото ми семейство, в което трябва да се чувствам комфортно и съпруга ми да е достатъчен, за да съм щастлива!  Heart Eyes
Свети, точно в онази красива  Salle des Illustres , ще си кажем "Да"-то. ..Приказна е !

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 22:13 от Letizia

# 281
Честито на Мелинда! И да се възстановява бързо!   bouquet

Аз се прибрах от Париж днес вечерта. Интервюто мина според мен ок. Времето беше супер и аз изцяло се възползвах от това.
С Роца се видяхме за малко, колкото да изпием по две бири - препоръчвам я горещо, Роца е пич!  Grinning

Сега като се върнах вкъщи, осъзнавам какво спокойствие е в нашия градец - гръмнаха ми ушите за два дни.

# 282
Дезита, и аз преди време бях задала подобен въпрос, защото макар и отдавна във Франция, не съм ходила на Лазурния бряг и мисля там да почиваме това лято. Aз процедирам така: разглеждам картата на Франция и избирам селище, което вписвам в Гугъл . Всяко курортно селце и градче има туристически сайт, в който описват забележителностите, дават информация за различните възможности за апартаменти , вили и тн. Например за Сен Рафаел: http://www.saint-raphael.com/OTSR/
 Ето и сайт на района Вар, където са повечето курорти: http://www.tourismevar.com/

Аз търся наем в този сайт, това са имоти, давани под наем от частни лица, не са луксозни повечето, но на нас това ни е малко извънредна ваканция, основната ще е в Бг и затова и бюджета е "извънреден": http://www.papvacances.fr/location-vacances-mer-mediterranee.htm

Ако искаш може да обменяме опит Sunglasses

Иначе другата седмица заминаваме на нашия уикенд в Рим. Струваше ми се далеч, а то взе че дойде. Имаме много малко време, един цял ден само , така че туристическите ни амбиции не са големи, каквото видим-видим. Повече ресторантите ни вълнуват Laughing

Като заговорихме за ресторанти-вчера бяхме на един канадски в наше село Shockedоказа се доста известен и го препоръчвам горещо на който иска да се разходи до тук.

Мистик , аз нещо пропуснах, ти в Париж ли ще работиш?

Търся си също така компания за изложбата на Анди Уорхол в Гранпале, някъде май месец, ако има желаещи да свиркат Sunglasses

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 23:29 от Мария К.

# 283
Бебанка на Мелинда се казва Александра Никол.
Страхотен избор на име за принцесата, поздравления !

# 284
Здравейте мами от Франция.
Извинявайте че влизам в темата Ви,но имам една молба.
Много български деца стоят арестувани в България,по прищевките на единия или другия родител.Направихме една петиция за този проблим и искам да Ви помоля да я прочетете и ако сте съгласни с нея,да я подпишете.Благодаря Ви предварително.
http://bgpetition.com/petitsia_za_nashite_detsa/index.html

Общи условия

Активация на акаунт