Размяна на парфюми ХІV

• 29 541
  • 228
  •   1
Отговори
# 45
Да припомня, че разменям /само за посочените по-долу парфюми/ или продавам:

- 25 от 50 мл Pleasures Intense, EL
- 20 от 30 мл Miracle, Lancome
- 70 от 75 мл Skin, Trussardi

Заменям само за

- Gucci by Gucci, EDT
- Chance Eau Fraiche
- Chance EDT
- Envy me 2, Gucci

# 46
mwraki ,писах ти Simple Smile

# 47
   Много ми се иска напоследък да имам - може и в малко количество - Carolina Herrera 212  Simple Smile   Бих го разменила с отзивчиво другарче за - Ode a l'amour tendrement - лимитка на Yves Rocher. Ухае сладко и нежно, на карамелизирани ядки и е 30 мл. EDT.  Очаквам писъмца на лични Wink  Heart Eyes Hug   bouquet

# 48
Разменям Guerlain L Instant Iris Millesime EDT от ягодка
останали са  35- 40 мл от 50
Моля предложенията на лични, без тестери и с доказан произход! Grinning

# 49
имам за размяна 25 мл от 30 мл-DOLCE VITA ва диор Simple Smile

# 50
  • Пловдив
Разменям чисто нов в кутия, 100% оригинален, 100 мл,  Elizabeth Arden Beauty EDP. Подарък ми е, пръскано е само веднъж, но нещо не ми допада особено. Rolling Eyes
Разменям само за Dolce i Gabbana Light Blue 50 ml. Естествено оригинален, в кутийка и да не е използван повече от пробване:)))
Който се интересува да пише на лични.
Лек и спорен ден!!!  bouquet

# 51
    50 мл от фрагранс продавам или разменям за шанц,коко мадмоазел,уан на д и г,ел на ив сен лоран,ангел и демон
А чисто нов Будоар за твоя?

# 52
  • Варна
Търся малко количество- до 20 мл от зелената Ескада.

# 53
  • София
Търся си малко количество Бос Уомън, колкото да ми мине меръкът Blush

# 54
  • при морето
А аз си търся Кензо Джангъл-да се върна към едни прекрасни моменти...
Искам съвсем малко,10-15мл.,не повече... Hug

# 55
Разменям Nina Ricci "Nina"от 50 ml останали 40 ml.Разменям го за еуфория, code на армани, зелената ескада, или блек ексес. Приблизителво такива ml.

# 56
    50 мл от фрагранс продавам или разменям за шанц,коко мадмоазел,уан на д и г,ел на ив сен лоран,ангел и демон
А чисто нов Будоар за твоя?

имах и го размених Wink

# 57
Здравейте  bouquet, приятелка ме помоли да разменя от нейно име Симпли на Клиник, едт. 30 мл.  - пръскан само за проба. Парфюмът е нежен и свеж, но не е неин тип. Няма определени желания, отворена е за предложения Simple Smile

# 58
  • София
Разменям Burberry Brit Eau De Toilette Spray 100ml - тестер (без капачка)- изпръскани са ок 10 мл
Търся Nina Ricci Premier Jour, но приемам и други предложения. (Новото Фере и класическото Булгари също са с предимство)

РАЗМЕНЕН!

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 20:08 от Поничка (с крем)

# 59
Аз напомням за Нина Ричи Love in Paris, тестер без капачка, около 55 мл от 80  Peace

Общи условия

Активация на акаунт