Размяна на парфюми ХІV

• 29 540
  • 228
  •   1
Отговори
# 30
  • Шумен
и аз тук Embarassed

# 31
  • Бургас
заменям:
Valentino V Absolu Perfume
тестер, около 40 от 90 мл. без капаче и кутийка
описание от нета: Свежи, цитрусови връхни нотки на грейпфрут, мандарина, смокиня и фрезия. Сладострастни сърдечни нотки на цвят от портокал, червен жасмин, венчелистчета на роза и хелиотроп. Меки, топли базови нотки на кедър, сандалово дърво, амбра и мускус.
T Girl Perfume by Tommy Hilfiger 20 от 50 мл, не е тестер, с капаче и кутийка. В описанието пише, че съдържа праскова, ябълка и зюмбюл, но според мен не е плодов, а по-скоро цветен аромат /никак не ми е сладък/
Blue rush - Avon edt, около 40-45 от 50
 описание: http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Blue-Rush-for-Her-1496.html за мен е свеж, много нежен и невероятно траен за свежестта си аромат

Celebre – Avon edt , около половината от 50 мл.

Описание: http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Celebre-2379.html Много нежен цветен аромат, но скоро преставам да го усещам

бих се разделила и с една миниатюрка на Амариж на Живанши- 4 мл; половин червено BIC-че /идея нямам колко мл е опаковката, стикера се е изтрил/, Bourjois Clin D'Oeil Urban Girl Eau De Toilette около 50 от 75 мл няма кутийка

Бих ги заменила за един или пък бих ги дала за 10 мл от аромат който ми допада. Не търся нищо специално, но предпочитанията ми са към сладките  плодови или всички видове ориенталски аромати /включително подправковите/. Бих пробвала и аромат с кожа, тютюн или тамян. Не ми допадат „зелени”, твърде силни цветни аромати, харесвам, но не мога да нося почти нито един шипър /освен плодовите/

# 32
Предлагам Prada infusion d Iris.
Поръчах си опаковка от 200 мл и мога да отлея.
Предложения на лични!

невероятен летен аромат, траен и запомнящ се Grinning

Grinning

Още съвсем мъничко мога да дам от Прадата.
Благодаря на тези, които ми писаха на лични! Hug

# 33
Заменям Samsara - Guerlain само за класическия Addict на Dior.

Samsara-та е около 20 мл., ЕDP, в кутийка, купувана от Англия.

Търся Boudoir на Vivienne Westwood

Заменям още: Gucci Rush 2 - ЕDT, около 17-18 мл. от 30 мл. Без кутийка. Отново купен от чужбина.
Trussardi Inside - с кутийка, не си спомням дали EDT или EDP. Купуван от Ягодка. От 50 мл. са изпръскани около 3 - 4 мл.
Omnia на Bvlgari - без кутийка, купуван от САЩ чрез еbay, от 65 мл. няма може би пет.

При интерес към някой от парфюмите, мога да приложа актуални снимки.

# 34
Ако на някой не му е допаднал или поомръзнал Juicy Couture, нека свирне  Grinning

# 35
Аз търся да купя, не да разменя - Coco Mademoiselle EDP. Ако на някои му е омръзнал или има в повече нека пише на лични.

# 36
Търся Aquawoman на Роша.Ако на някой е омръзнал,нека пише на лични    baby_neutral

# 37
Заменям Samsara - Guerlain само за класическия Addict на Dior.

Samsara-та е около 20 мл., ЕDP, в кутийка, купувана от Англия.

Търся Boudoir на Vivienne Westwood

Заменям още: Gucci Rush 2 - ЕDT, около 17-18 мл. от 30 мл. Без кутийка. Отново купен от чужбина.
Trussardi Inside - с кутийка, не си спомням дали EDT или EDP. Купуван от Ягодка. От 50 мл. са изпръскани около 3 - 4 мл.
Omnia на Bvlgari - без кутийка, купуван от САЩ чрез еbay, от 65 мл. няма може би пет.

При интерес към някой от парфюмите, мога да приложа актуални снимки.

Имам чисто нов Будоар 50 мл от Фрагранекс  Peace

# 38
Аз искам тези,никъде в никой сайт не ги намирам,ако някой има или знае къде ги има в Бургас. Embarassed

# 39
    50 мл от фрагранс продавам или разменям за шанц,коко мадмоазел,уан на д и г,ел на ив сен лоран,ангел и демон

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 19:45 от kaloqnis2007

# 40
  • Paris
Имам чистак бърсак "Flower by Kenzo winter flowers", Salvador Dali "It is love",

# 41
  • Перник
запис  Embarassed да ви следя  Simple Smile

# 42
Моята Прада все още чака предложения. Hug
По-горе съм писала.

# 43
  • при морето
Емия,
разменяш ли я Прадата,бе,мила?/не разбрах щото.../ newsm78

# 44
Емия,