Размяна на парфюми ХІV

• 29 513
  • 228
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Предлагам CHANCE EAU FRAICHE  (зеленият) 50 мл  от 100.
Без кутийка, от Англия.
Имам го от миналото лято и ми омръзна.

# 76
- Обявата е невалидна Peace

# 77
Разменям Armani "She" - златно, 100 мл., пръснах само за проба, но определено не е моят аромат. Няма смисъл да го снимам, защото така или иначе не си личи съдържанието, но заради опаковката по-късно ще публикувам оригиналната снимка.
Това е описанието от нета:
Модният дизайнер Giorgio Armani предлага Emporio Armani She - един класически и изтънчен ориенталски аромат. Европейският шик и чувствителност на този парфюм са изчистено подчертани от ухание, разкриващо романтичната сърцевина на хелиотроп и слънчеви нюанси на бадем. Връхните нотки са на ангелика, кардамон, мандарина, бергамот, основата е фино съчетание на ванилия, мускус и кедрово дърво. Елегантната опаковка с цвят на шампанско допълва подчертано семплия стил на Армани.

Харесвам:
Lancome "Miracle", Nina Ricci "Premier Jour", Rochas "Aquawoman" - това е само за ориентир за ароматите, които предпочитам.

Ако някой желае, съгласна съм и да го продам за много добра цена, да ми пише на лични.

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ВЕЧЕ НЕВАЛИДНО

# 78
Актуализирам пак обявата за
 Пюр Пойзън - около 22-23 мл.
Разменя се за нещо цветно, /от популярните марки/ , може и ориенталско, приблизително същото количество. /например нещо на Нина Ричи, на Живанши, предпочитание на Органза, може на Мошино...очаквам предложения на лични, както вече обясних, парфюмът е на приятелка, закучи се нещо размяната, нали трябва тя да  хареса нещо от предложенията Simple Smile

# 79
Разменям/продавам:
Burberry - BRIT - 90 edt
LOLITA LEMPICA - 50  ЕДП
THE ONE - 20-25 МЛ ЕДП,
DOLCE VITA-20-25 мл едт

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 14:23 от kiki _

# 80
Предлагам Алюр семншуъл ЕДП 100 мл. Изхвърлих кутията, защото ми харесваше. После се напръсках и ми се догади от него. Пак се напръсках и пак ми се гади. Е, няма се спогодим. Явно смао Коко Мадмазел, ще ми остане дружка. Подчертавам- Пръскала съм се 2 пъти само. Моя ми го донесе от Америка.
да не помислите, че  менте. надписите отдолу на шишето не са на тиксо, а са гравирани щампа с боя.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 21:23 от Mamica

# 81
извинете девойки, не е много на място, но търся за дъщеря ми един парфюм, който си е харесала от нейна приятелка, а не съм го виждала тук в София - някой да го е срещал? вероятно по по-евтините парфюмерии - ето го
http://www.kohls.com/upgrade/webstore/product_page.jsp?PRODUCT%3 … .com-_-DDI%20Link

# 82
Някой да желае да се отърве от L'or de Torrente? Rolling Eyes

# 83
Разменям / продавам
Pure Intense на Jil Sander, 40ml ot 50, EDP, с кутия, не е тестер

Предпочитания: Pure на Jil Sander, Serpentine - Roberto Cavali... и други  Laughing
Предложения на ЛС Peace

# 84
  • при морето
Разменям/продавам
Angel Lily-Thierry Mugler-25мл,само пробван,но нехаресан!
Предпочитания-Пойзън на Диор,червеното Долче и Габана,Англомания,Опиум,Клое,Жасмин ноар,Гучи
би Гучи...Инсоленс
...

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 03:19 от Winter fairy

# 85
Предлагам

DIAMONDS intence на АРМАНИ

От тук го взех с кутия, оригинален. От 30 мл съм изпръскала не повече от 5 мл.

Търся нещо цветно, свежо, пролетно, това най - добре:

smile3525 smile3525

Моля за предложения на лични!

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 11:02 от vlady1

# 86

Продавам предложения по-горе Armani- Elle от 100мл.
Оригинален е, беше ми подарък, но не е по моя вкус. Пръскала съм само пробно 5- 6 пъти.
Пазя опаковката и всичко Simple Smile

Ако има желаещи, пишете Simple Smile

# 87
Предлагам

Търся нещо цветно, свежо, пролетно  smile3525 smile3525

изчисти си кутията #Cussing out

# 88
Разменям този J. Del Pozo In Black нов в кутиика,пръскано е 4-5 пъти за проба купен е от тук http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 1W__products.html.Не търся конкретно нещо приемам предложения

# 89
Предлагам

Търся нещо цветно, свежо, пролетно  smile3525 smile3525

изчисти си кутията #Cussing out

Изчистена е вече! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт