Вие правите ли вече гимнастика - аз съм решила утре да си купя степер и да започвам упражнения, че колко челулит имам да топяяяяяяяяяяяяяяя

не всяко дете има нужда от лепенка.
Аз да ви кажа пък какво наблюдавам при себе си. Преслав ми е второ дете, и може би за това съм по- спокойна, по търпелива, по- по- по. Някак си ме е страх да не изпусна момент, в който да не му серадвам. Алекс го оставях да плаче, за да не свиква на ръце. Сега, осъзнавайки, че след време и да искам, няма да мога да го гушкам, защото той няма да има нужда от мен, или просто ще е пораснал, се опитвам да наваксам и с двамата.
Вчера сутринта по навик станах преди всички, за да направя закуска. В момента, когато слязох в кухнята са праснах по главата и се засилих обратно към спалнята, за да се насладя на неделното лигавене в леглото.
Чак не мога да се позная сама себе си. Дано само не взема да се втелясвам на тема децата, че хич не обичам такива родители.
Аз, а предполагам и всички, имаме нужда от време на време от такъв
Действително трябва да им се радваме когато можем, че то времето летиииии.... Днес го гледах пак докато спи.. много обичам да го гледам така