Свети Валентин наближава-януарчето с радост мама дарява

• 17 447
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Честит ви св Валентин/св Трифон и от нас! Много да се обичате и винаги да сте щастливо влюбени и пияни от любов! Ние сме от отбора на празнуващите любовта, по простата причина че не ни бива във винените изпълнения.  Embarassed Отпразнувахме си го подобаващо и с много любовно настроение, а също и подаръци с много нежни думички си разменихме (както всеки ден, де) Peace
И да благодаря на Доника за положения труд за темите ни!   bouquet  Hug
Еспа, кафенцето е невероятно!
mara casy, леко бременеене до края и сладки пухкави беборлинчета да ни показвате април!
Лорини, разбирам радостта ти - честит ти двоен/троен празник!  Hug
За нашето голямо,малко съкровище : расте си добре и ни радва много, и той като много от вашите е почти по цял ден на гърдите ми, но пък нощем си спи по 4-4.5 часа, като лекичко се размърда, хапва и пак си заспинква... И колики си имаме, но засега не взимаме сиропчета, може би е време-в понеделник ще питаме детската сестричка...
А за усмивчиците - и той ги раздава още от ранна след родилна възраст и макар да знаем че са несъзнателни, много им се наслаждаваме...
Весел празник и без плач ден!  Hug

# 106
 newsm03 newsm53 Kissing Heartчестит празник на любовта,мами Heart Eyesвинаги да ви топли и свети любовта в живота ви

# 107
  • София
Момичета, желая ви прекрасен празник днес, да обичате и да бъдете обичани и да се радвате на малките си съкровища   bouquet  bouquet  bouquet
Имам въпрос- лекарката вече ни съветва да махаме нощното хранене и за тази цел да давам през нощта ако се събуди вода, която може и да е посладена със захар....аз засега не съм го практикувала, все още ако се събуди й давам кърма, ама искам да чуя и вашето мнение относно тази посладена вода- дали е удачно да се дава на толкова малко бебе Rolling Eyes все пак захарта си е захар....от друга страна пък винаги съм слятала, че лекарите за това са лекари да разбират повече от мен и да знаят кое по-добро за едно бебе Rolling Eyes

# 108
[img]http://s16.rimg.info/d65685ff220eba31ca851895d489439d.gif[img]
Честит празник на всички мами и на малките обичани слънчица!
[img]http://s15.rimg.info/a19db7d9b097d65fa917676ab7f9f1c1.gif[img]
[img]http://s16.rimg.info/d65685ff220eba31ca851895d489439d.gif[img]
[

# 109
Е, пак не стана...

# 110
Здравейте мамита Simple Smile
Първо искам да Ви благодаря за пожеланията за РД, ние нямахме нет до днес и затова не съм писала. С бебка и бучицата всичко е ок мина с компресите с риванол. Мисля че и коликите ни си отиват newsm44 , т.к от няколко дни е по-спокойна само се присвива от време  на време.  
 newsm76  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ Two Hearts
Сега започвам да чета отначало темата , че за два дни доста съм изпуснала Simple Smile
Поздрави на Доника за новата тема

# 111
 Честити ви двойни празници. Ако празнувате и двата е целесъобразно, първо да празнувате виното (с мярка и за удоволствие), а след това любовта (с предпазни средства, защото си знаем дереджето).

Да се оплача от Краси (най-накрая и аз да се оплача) - налага се да го храня с изцедена кърма. Голям глезун се извъди. Вчера прави едни изпълнения и се наложи да мине на тоя вариант. Пак го слагам на млекоцентралата, но го държа 15-тина минути и после айде изцеденото от шише. Ама да знаете как цоцка доволно изцеденото - на мама тарикатчето!!!  Hug За съжаление обаче, според педиатърката това никак не е добре, защото така кърмата спирала по-бързо, но нямало друг начин. Вече се заредих и с АМ.

Коликите ги преборихме окончателно... за сега. Вече извъшва разни действия през задната вратичка леко и ефирно. Баща му е особено горд с това му постижение. Някъде имаше снимка как се радва, но ме мързи ся да я търси, пък и имам цедене на правя.

# 112

Честит Свети Валентин!Обичайте и бъдете обичани!
Ние сме малко по-добре кащлицата намалява,в понеделник сме на контролен преглед дано беб е оздравял дотогава

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 13:05 от roksi77

# 113
ралче, ако не искаш да кърмиш нощем, може да пробваш да 'залъгваш' бебето с вода. а дали да е подсладена, според мен няма смисъл, аз давах такава само докато имаше жълтеница.
иван изобщо не се поддаде на това залъгване с вода нощем, искаше си да суче и това е и всъщност това беше последното кърмене при отбиването му Simple Smile а спас вчера го оставих на баща му и от 22ч. чак сутринта в 5.30 ме събуди да го храня, давал му водичка като се събуди. надявам се с него да успеем да махнем нощното кърмене.

честит празник на всички които уважават днешния ден като такъв и го отбелязват!

# 114
  • София
Чудя се и аз вече дали да не почна с отучването...или да изчакам да чукне месец...
Иначе честити празници - и Трифон Зарезан и Св. Валентин - важното е повод да има, както е казал народа Simple Smile Черпя ви с една от моите любими песни

# 115
Дони, колкото по-отрано толкова по-лесно, ама ти това го знаеш сигурно Wink
в таз връзка да кажа, че Иван едва от няколко дни не се буди нощем за мляко/вода, ама не бързам да се радвам Simple Smile

п.с. как хубаво се е напълнило албумчето с бебетата   Heart Eyes
сънич, каката и баткото как сладко целуват бебчето, много хубава снимка, представям си какви са ти помощници.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 14:12 от Данче

# 116
Да се похваля - за 4 дни откакто ни изписаха от Пирогов Калоян е качил 130 грамчета, въпреки че повръща на всяко ядене вече...  Grinning официално е 3430, борим се сега за 4-ката, пък после можем да си отдъхнем  Grinning Памперсите скоро ще ги сменяме на 2-ката  Laughing, а дрехите за новородени вече му стават  bowuu

Иники, що трябва от шишето да пие? не разбрах  newsm78 Така лесно може да се отбие верно... това ли е единственият вариант?

Ралче, аз съм против махането на нощното хранене, но пък всеки си преценява сам. Не ми се струва хубаво да се пълни коремчето на бебето с вода, вместо с кърмичка.. но ако пък е прекалено дебело и трябва да намали темповете на наддаване... не знам - всеки си преценява както казах  Peace

Рокси, дано скоро преборите тая настинка и дано не се зарази и другия близнак  Praynig И мойто кашля и му е запушено нослето, ама педи вчера го гледа и каза, че нищо му нямало... Praynig Как верно се оправяш с две  ooooh!

Доника, мерсаж за поздрава - ного готина песен  Peace

Аз установих, че тайпвам по-бързо с лявата ръка  Laughing - странно - уж съм десничарка  newsm78

# 117
  • Варна
Доника много мерси ! Hug Една от любимите ми песни
Напълно съм съгласна със Smiling_Sisi за нощното кърмене . Много по-лесно е да тикнеш цица , от колкото да даваш вода , а и като се махне нощното кърмене , ще намалее и кърмата , ама всеки сам си решава тази работа де

# 118
  • София
Айде като съм го почнала на песни...Днес, преди 3 години, мъж ми официално ми предложи, а това е нашия първи брачен танц Нещо ме е ударила романтиката, за разлика от мъжлето, ама....
Сиси, браво на Коко Simple Smile

# 119
Сиси,браво на Калоян! smile3501
Ралче,аз давам чайчето на Хип с копър,лайка и анасон вместо подсладена вода и между другото в комбинация с инфакола коликите и на двамата значително понамаляха.
ние успяхме да махнем яденето в 12ч вместо в 3 ч през ноща ,но все пак е нещо Crazy
питате ме как се оправям ли-ами ... #Silly, заспивам където седна smile3524,особенно последните дни покрай тази настинка съм като зомби,но да са ни живи и здрави дечицата!

абе забравих Честит Имен Ден на всички именници! newsm24
Доника мерси за поздрава и честито за годишнината  bouquetHug

Общи условия

Активация на акаунт