Темата на АПРИЛчетата

• 12 115
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Силно стискаме палци и горещо се надяваме Маги да се оправя и вече да няма такива лоши новини! Бабъл, кураж мила, само една мама знае какво е да й е болно детенцето! Много, много гуш от нас!!!  Hug Praynig Heart Eyes

# 256
Благодаря на всички!   bouquet Майка е изкарала добре нощта, брат ми спа при нея, но са й дали някакво хапче с наркотиче вътре, за да може да спи и да не я боли.
Тази сутрин като оставих детето беше невероятна атмосферата, макар и малко дечица ( не повече от 10 са, защото са болни) - пееха песни, украсяваха стените, утре им е тържеството за Баба Марта, та поне на детенце да му е празнично

Много целувки, прегръдки и молитви за Магинци!  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
Много сили желая на Маги и Ели Praynig Дано това е за последно, така силно се надявам. Много ми стана мъчно като прочетох, очакваш хубави новини видя днес.

Смини, бързо въстановяване на майка ти, представям си колко ти е било свито и притеснено  Hug

Вени, и ние правихме тест за скарлатина на Яна, не е болна, ама аз бая се бях стреснала, въпреки че е нещо нормално за децата.
На Матей много целувки  Heart Eyes

# 258
Е, направо ми се развали настроението  Sad, защо пък кисти, сега ли са се появили или не са ги видяли предишния път ?! Стискам палци , не ми се мисли какво и е на Ели. И аз ще мина да запаля свещичка, много ми е мъчно. Дано е за последно  Praynig.

Раче, много го ухажват тоз Емо  Simple Smile.

Бързо оздравяване на Мати.

А  следобедният сън все се надявам да се върне като започне да става по-рано. Вчера пак не я сложих и заспа 9.30, днес ще видим  newsm78. И аз не знам кое е по-добре. Тя си спи, но по много, не е нормално три часа та и повече , е , как ще заспива вечер нормално. Тя си издържа , но аз каталясах, така ме боля кръст вечерта, нали свикнах да си полягвам с нея.

Ванче
, ти какви резултати в крайна сметка постигна с Дюкана и колко време го спазва първия път? Аз отсега се мотивирам за есента  Crazy. Няма да ми се размине и този път главоломното качване на кг.

# 259
 Cry Praynig За Магинцето.Кураж на Ели да понесе всичко и да се радват на добро здраве оттук нататък Hug
Тина, първия път-миналата късна пролет Дюканствах 1,5 месеца и свалих 16 кг.След това естествено не спазих трета и четвърта фаза /преместване,нови работи и тн. и оправдания и най-мвече лакомия/и резултата е налице-върнах си 10 кг EmbarassedСега съм на поправителен от понеделник и вече съм -2 Wink.
Юлчееееееееееееееееееее рецептата за кюфтетата я приложих в тава, моята добавка/поради липса и необичане на извара/ е прясно мляко-около 200 гр.Стана мммммммммммммммммм Heart Eyesда си жива и здрава.Споделяй още такива вкуснотии, снощи се чувствах като на гала-вечеря Simple Smile.Само изкукалия ми Дюкански мозък да не беше си забравил днешната порция за обяд в хладилника CrazyПак ще се яде пилешко,тичам до Чикъна

# 260
Здравейте!
Направо не ми се пише като си представя какво преживяват Ели и Маги  Tired Утре ще отида сутринта до църквата да запаля свещичка за Маги, дано всичко е наред  Praynig
Дея, радвам се да те видя  Hug Влизай по-често, липсваш ни.

# 261
  • София
Ей, насълзиха ми се очите като прочетох за Маги и ели. стискам палци. Praynig

Соня и тя е болна. С всички екстри - Т., гърло, кашлица, хрема. Снощи вечерта не хапна нищо и през нощта повръща, защото пие лекарствата на гладно. И аз не съм спала нормално от 2 нощи - или Соня се буди с Т. или кърмя Влади. Вчера го водих него на ортопед-поне там новините са добри-ставите са добре и няма нужда от каишки.

Сега тръгваме на лекар за Соня да я преслуша и види гърлото.

За Усоето се включваме и ние:
1. Раче - двойна стая - 2 нощувки - 5 и 6 юни
2. Деси - двойна стая - 1 нощувка на 6-ти
3. Екс-Ани - двойна
4. Юлче - апартамент - 2 нощувки - на 5 и 6 юни
5. Ваня- двойна стая,-1 нощувка-на 06.06
6. Смин - двойна стая -  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
7. Роси - двойна стая - 2 нощувки на 5ти и 6ти юни
8. Енви - апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
9. Катя - апартамент
10. Ренката - двойна стая
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая
13. Рали,Реа,Руслан - двойна стая - 2 нощувки (05.06 и 06.06)
14. Татяна, СаШо, Милена апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
15. Дея - двойна/апартамент
16. Вени - апартамент
17. Рени - двойна стая-2 нощувки - на 5 и 6 юни.

# 262
Абе и на мен нещо ми се въртеше Дюкан в тиквата, но лекарката на Дидо каза, че не можело сега  - след 3 месеца да правя каквото искам, сега било рано. Rolling Eyes А аз смятам, как след 3 месеца сме пролет, даже лято...и как съм дебела като целия свят. Все така.
Затова мисля като се опаричим да започна плодове, зеленчуци и месо. И спирам хляба, сладкото и въглехидратите въобще.

Дидо вече се усмихва, трудно му е , но го прави. Опитва се да издава звук, маха с ръцете...изобщо страшен сладур е. Обаче така се е изприщил по лицето! И даже нещо като лишейчета има. Доки вчера каза, че съм имала кърма и що се чудя - да го мия с нея. Това дали е уместно? newsm78

За Усоето мисля - дали ще можеш 2 нощувки или само една, нека говоря със Саш.

# 263
За Усоето се включваме и ние:
3. Екс-Ани - двойна
9. Катя - апартамент
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая - 2 нощувки (05.06 и 06.06)
16. Вени - апартамент

Мисля си - доволен -недоволен чичкото (той май винаги е недоволен), по-добре през агенцията. така си знаем всичко точно, колко е капарото, до кога ако отпадне резервацията връщат пари и т.н.

Рени, бързо оздравяване на Соня!

Раче, много хубави деца!

# 264
  • София
Здравейте, момичета!

Ние се завърнахме от ваканцията ни. Не съм чела още нищо, довечера дано смогна да наваксам. Надявам се, да не съм изтървала поръчката на подаръците. За Усоето ще сме на линия!

# 265
НиЩо не си иzтървала, Ренка, народа не се е органиzирал оЩе. Добре сте се zавърнали  Hug

Бърzо оzдравяване на Соня  Hug

И на мен ми е много свито, от както раzбрах zа Маги  Cry Милите, преz какво трябва да минават. И аz не мога да приема 4е трябва да я оперират на ново, zаЩото на са си свърШили добре работата 1вия път  #Cussing out  Горкото детенце, горките родители   Sad  ано това наистина е последното иzпитание  Praynig

Днес най после реzервирах лятната ни ваканция  Party

# 266

Ренка,  welcomeнапиши колко и кога са ви нощувките Peace.И чакаме снимкиииииии Heart Eyes
Раче, мноооого сладък Емича Wink Heart Eyes
Чаена, има фаза/ 3 олекотена / за кърмачки Peace

# 267
Горкото Маги  Cry  Дано това вече е за последно!

Чаена, има фаза/ 3 олекотена / за кърмачки Peace

Ама пак е добре да почакаш още 2-3 месеца, до захранването поне. Иначе аз съм вече в трета фаза, ям си почти както и преди диетата, само дето съм намалила хляба и изключила олиото от манджите и - продължавам да свалям бавно, но славно  Sunglasses  Много съм доволна, още мъъъъничко и ще сваля килата, дето ги трупнах покрай двете бременности. Ето това е разкош, вече си влизам в едни от най-старите панталони.

Ванче, мога да ти дам и идеи за салатки  Laughing

# 268
Дано утре всичко е наред с Маги  Praynig

И аз добавям за Усоето.
3. Екс-Ани - двойна
9. Катя - апартамент - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая - 2 нощувки (05.06 и 06.06)
16. Вени - апартамент

Вие говорите за отслабване, аз пък търся начин за надебеляване. Хич не се харесвам, за месец свалих едно кило, а преди това още няколко, и каквато съм хипохондричка (Иленке не си сама Laughing) си мисля вече, че ми има нещо. Та кажете как да кача малко килограми, щото нито ядене на тестени и захарни изделия, нито заседял начин на живот помогнаха, та се чудя какво друго да приложа.

# 269
  • София
Мили, приятелки, звъннах на Ели, но чакаха да влезне доктора всеки момент и затова говорихме няколко секунди само. Магито имала Т. После ще я тормозя пак.
Танче, доколкото знам, тези кистички са нови, не е в следствие на лоша операция. Ели е говорила с доцента /явно от екипа, който оперира/ и й е казал, че няма гаранция, че и след тази операция няма да се появят нови. Вариант било и целия десен дроб да се изреже, но и 2те страни категорично не го одобряват. - Постарах се да преразкажа възможно най точно вчерашния ни разговор с Ели.
Иначе сутринта като се чухме, Магито цвъркаше щастливо, а Ели много изморено звучеше. Предадох й всички поздрави, а сега като се чуеме - пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт