Николай с проблемна трета сливица, бил за операция, но не било чак толкова спешно след като не прави усложнения и не се стига до АБ. Казаха, ако почне да пие АБ често да го оперираме. Аз си мислех,ч е секрети ще се изследват и прочее, а то къде бил проблема
Папуров каза да не му давам нищо и да промивам само със Стеримар. Само се чудя няма ли да се задръсти от секрети?! Той в момента е пушка де, носа почти намаля и така. Така, че момичета не бил заразен момъка, ставал за форумски срещи
Смятам да занеса бележката в ДЯ, че да не ме гледат накриво като е сополив, а той щял да си откара така доста време Така се натъпках със зеле, като за последно. Утре пак съм само на протеини и ще изкукам. Не мога да видя реално свалените кила заради зеленчуците и МЦ. Да видим другата седмица..Поне не качвам
Боли ме зверски гърлото и кръста, утре само да го метна на ДЯ и пак ще мързелувам цял ден..

Дано кака Соня да се оправя бързо и всички дечица да посрещнат здрави баба Марта 
- Да не си имала приключване наскоро, ДДС-та, ала-бала? 
, ама пусто като обичам мазни меса... 

ммммм, ще се пробва! Наистина ли е вкусно щраусовото?
Знаеш ли колко му се кумих преди няколко дена..., ама накрая си взех телешката пастърма.
, ако е така кажете ще минем на лични