Темата на АПРИЛчетата

• 12 068
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Милите, направо ми се сви всичко! Дано е за последно Praynig
Николай с проблемна трета сливица, бил за операция, но не било чак толкова спешно след като не прави усложнения и не се стига до АБ. Казаха, ако почне да пие АБ често да го оперираме. Аз си мислех,ч е секрети ще се изследват и прочее, а то къде бил проблема ooooh! Папуров каза да не му давам нищо и да промивам само със Стеримар. Само се чудя няма ли да се задръсти от секрети?! Той в момента е пушка де, носа почти намаля и така. Така, че момичета не бил заразен момъка, ставал за форумски срещи Wink Смятам да занеса бележката в ДЯ, че да не ме гледат накриво като е сополив, а той щял да си откара така доста време  Confused
Така се натъпках със зеле, като за последно. Утре пак съм само на протеини и ще изкукам. Не мога да видя реално свалените кила заради зеленчуците и МЦ. Да видим другата седмица..Поне не качвам
Боли ме зверски гърлото и кръста, утре само да го метна на ДЯ и пак ще мързелувам цял ден.. Whistling

# 271
Данче, ще чакаме от теб новините днес. Дано са добри Praynig

# 272
Добро утро  Hug
Данче, питай Ели дали имат нужда от нещо, ако иска мога да отида да ги вида и да й занеса  Rolling Eyes ако е уместно де.
Рени, толкова се радвам, че не се налага да слагате каишки на Влади  Hug Нацелувай малкия герой от нас  Heart Eyes Дано кака Соня да се оправя бързо и всички дечица да посрещнат здрави баба Марта  Praynig
Ренка, добре дошла, а сега снимкиииии  Mr. Green чакам те и да споделиш, може и на лични за вашата операция, как, какво и при кой  Wink

Лек и слънчев ден на всички  Grinning

# 273
  • София
Добро утро!  Heart Eyes

Ще пиша чак довечера, сега изчезвам да работя. Ели ми обеща да ми звънне или да ми пише, най вероятно ще предам като миналия път на Смин. Казах й, че няма да й звъня, защото от толкова притеснение ми се струва, че губи ума и дума, затова като мине операцията, като си поеме дъх тогава да се чуем.
Наде, аз все я питам Ели, но тя казва, че нищо не й трябва. Все пак мисля да отида в неделя да им занеса по мартеничка.
Ако някой е свободен може да отидеме набързо да ги видим.

# 274
  • Русе
Добро утро!
За Маги и Бабълка! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Кате, аз тъй отслабвах по сесии  Sad - Да не си имала приключване наскоро, ДДС-та, ала-бала? Wink

Красе, ти намери ли си дражета за гърлото без захар? Забравих вчеар да ти пиша, че Голиа-та (от новите в кутуйката - с ехинацея) е без захар.

Радвам се за Никича и Влади, че са добре и ще им се разминат по-сериозните мерки. Peace

Като се гледам какви бутове съм отпрала, един Дюкан добре ще ми дойде  Blush, ама пусто като обичам мазни меса... ooooh!. А пастърма може ли да се яде (чиста телешка и не много солена)? Добре че, нямам кантар вкъщи да се стресирам..., и си имам удобно оправдание, че като отслабна, ми се разваля бюста... hahaha

Юлче, дай малко салатки, че обичам всякакви, както и да експериментирам с нови.

Ренка, хайде сега на фото-отчет! Hug

Слънчев ден на всички!

# 275
 Praynig Praynig Praynig

Когато изпишем тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375678.0

# 276
Енви, страхотна си   bouquet

Иленка, телешкото месо е позволено. Щраусово филе опитвала ли си  Mr. Green Много е вкусно.

Салати:

Червена салата:
Домати
Печени червени чушки консерва
Червено цвекло консерва
Кисели краставички
Гъби - предварително обработени 2-3 минути на микровълнова или стерилизирани
Някакво филе, за предпочитане да не е свинско
Лимонов сок
Пресен магданоз
Пресен лук

Количествата на продуктите са според вкуса. Реже се, бърка се. Яде се.  Mr. Green

Салата с риба тон:
Домати
Печени червени чушки консерва
Пресни зелени чушки
Гъби, минати 2-3 минути на микровълнова или стерилизирани
1 консерва риба тон в собствен сос без мазнина
Малко сирене фитнес (0,1% мазнина)
Сол
Лимонов сок
Пресен магданоз
Пресен лук

Приготвяне - като горната.

# 277
Юлче, давай, давай рецепти - записвам си ги!  chef

Красе, на Петър на тази възраст му се появиха проблеми с трета сливица. Педиатърът беше на мнение, да не го пращаме на УНГ, т.к. щяли да искат, да я махат, а можело да се израсте. Започнахме някакви хомеопатични схеми за 2-3 години. Сега го е преодолял проблема.
Peace

# 278
  • Русе
 eat ммммм, ще се пробва! Наистина ли е вкусно щраусовото? Thinking Знаеш ли колко му се кумих преди няколко дена..., ама накрая си взех телешката пастърма.

Енви, супер е темата, с възможно най-актуалното заглавие! Peace

# 279
 Praynig Praynig Praynig
Енви Hug.
Иленко, щраусовото е супер Peace.Има и щраусови пръчици-много са готини.
Юлче, пиши, пиши аз принтя ли, принтя.Дай идея за основно ястие за днес WinkОстанала съм с впечатлението, че само Младен е на диета newsm78На всички салатки, а и всичко което папам слагам сосчето с кис.мляко и чесън Peace
Дано не досаждаме н останалите Tired, ако е така кажете ще минем на лични Peace,

# 280
Солена пастърмичкааааа  eat eat eat eat Дайте я насам, цялата ще я изям  Mr. Green

# 281
Много сте ящни днес, девойки! И то от толкова рано сутринта!

Ванче, ти на кой етап си? Аз си мисля за рибка за довечера - скумрия, печена на фурна, за МЛаден - с домати и кисели краставички, за мен - също, ама ще си я обеля и няма да ги ям, само да ми мирише на вкусно. Днес ми е протеинов ден. Младен отдавна спря диетата, но нали готвя моите ястия, го поддържам във форма  Mr. Green Последното беше леща без никаква мазнина, но стана супер, въобще не ми липсваше олиото. Само трябва да се сготви по-гъстичка.

Иленка, щраусовото е много вкусно  Peace  Само че като се ядат филета и всякакви пушени неща , трябва да се пие още повече вода, заради солта.

# 282
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88800&pid=10770510

Нали бях обещала малко снимки  Mr. Green

Юлче, дай по-подробно рецептата за рибката.

# 283
Снимки хубаво, ама къде ти е коремът  Shocked Все едно си леко попреяла, много елегантно бременееш!

Ами рибката е лесна - чистиш вътрешностите, слагаш малко мазнина в тавата, малко консервирани домати, нарязани кисели краставички, малк очерен пипер на зърна и малко дафинов лист и печеш. Да те предупредя, че скумрията мирише силно, да не ти стане лошо.

# 284
Наде, много ти е сладко коремчето! Стенли вече и ски ли кара?

Още един глас за щтраусовото от мен. Обаче това което ние купуваме има и 5% свинско и Владо го отхвърли като се правеше на дюканаджия.

Кате, аз знам как да напълнея, като откажа цигарите. Обаче ти не пушиш Wink

Общи условия

Активация на акаунт