Днес ми е тъжно защото...10

• 32 737
  • 504
  •   1
Отговори
# 300

за теб миничка Звезди

Силве,бъди до твоята приятелка.Тя има нужда от теб,сигурна съм.
Господи ужасно е Cry Cry Cry

# 301
Тъжно ми е заради това:

"...ще ви помоля утре да стиснете по едни палчета за мен, защото съм на ФМ при д-р Марков и ми е много притеснено с оглед това,което се случи на Прити..."

Едно момиче го написа в друг подфорум (сигурна съм, че не е искала да ме обиди), но аз ли съм най-големия карък, аз ли съм единица мярка за човек, на който му се случват лоши неща . . . Cry Cry Cry
Може да ви се струва глупаво, но ми стана много болно!

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:45 от ˙·٠ pretty٠·˙

# 302
Притенце,  Hug.
Може би момичето познава твоята история и неподходящо е свързала страховете си от неизвестното именно с теб.  Hug
Хората несъзнателно използват примери от битието и житието на другите. Наистина не осъзнават последствията.
Не е въпрос до каръкщина, но е минало през главата ти. Те познават тъжната ти страна.
След време сигурно някой ще пише, че е черпил сили от твоята история. Как не си се предала. ЖЗ.  Praynig
 Hug Hug Hug

# 303
Притинце  Hug Hug Hug
След време сигурно някой ще пише, че е черпил сили от твоята история. Как не си се предала. ЖЗ.  Praynig
 Hug Hug Hug
Рони го е казала много хубаво

# 304
Прити Hug Hug Hug

Понякога човек, когато е притеснен казва/пише неща без да се замисли, че може да нарани някого. Ти не си карък, мила. Мисля си, че това момиче е било потресено от твоята мъка и затова се е изразило така. Не унивай, мисли си за хубавите неща, които те очакват със слънчицето, което очакваш.  Hug

# 305
Pretty, разбира се, че не си най-големият карък. Просто твоята история се е закотвила в съзнанието й. Със сигурност не е целяла да те засегне. Тъжното е че такива истории за другите са точно това, нещо, което на някой, някога, някъде се е случило, не дай боже на мен да се случи. Но няма нищо ненормално в това.  Не се натъжавай заради такива неща.  Hug

# 306
имах нужда просто да споделя . . .
Благодаря, че ви има Hug Heart Eyes

# 307
  • София, "Младост 3"
Прити, наистина е било неуместно, но не е от лошо сърце...
вярвам в сокро време ти ще си мерило за сила и щастие след преминаване на трудности....така както повечето от вас....

# 308
Днес ми е тъжно защото, трябваше да е рожденния ден на моят малък Ангел, който е на небето преди още да се е родил.

# 309
Nane_nane........ Cry.Знам че ти е тежко, но повярвай ми по-добре ,че са видели проблема навреме.Защото при мен не го видяха и аз си родих момченцето  с увредено сърчице и след 5 дни вече го нямаше в ръцете ми...... Cry

-обичаме Ви и винаги ще Ви помним деца наши!

# 310
# 311
Nane_nane........ Cry.Знам че ти е тежко, но повярвай ми по-добре ,че са видели проблема навреме.Защото при мен не го видяха и аз си родих момченцето  с увредено сърчице и след 5 дни вече го нямаше в ръцете ми...... Cry
Рени, благодаря ти много!! Мнения като твоето ми помагат да облекча поне малко огромното чувство за вина, което изпитвам откакто ме убедиха да подпиша смъртната присъда на детето ми!
Nane_nane, за твоят ангел  Flowers Rose

# 312
Шери, мила, ти си МАЙКА! Ти не си подписала смъртната присъда на детето си, ти нямаш никаква вина.  Hug 

Nane_nane  Hug

# 313
Шери ,не се самоизмъчвай така. Нищо лошо и нищо неправилно не си направила. Ако и аз имах този казвам късмет големите ,,бургаски специалисти'' да видят проблема щеше и аз да постъпя като Вас. Знам, че болката си я има, но това до последно да износиш детето, да го родиш и да си щастлива ,че всичко вече мина и............. след два дни  когато се установи ной-лошото светът се срина в краката ми.
Така че Шери ти нямаш никаква вина миличка просто сме били ,,късметлийки'' .

# 314
Шери,миличка и аз като теб непрекъснато се обвинявам че едва ли не убих момиченцето си....Всички лекари ме убеждаваха,че с тези малформации изобщо няма смисъл да се надявам на нещо,но въпреки това като че ли чак сега започвам да осъзнавам реално какво направих,Господи....Оставих ги да умъртвят дъщеричката ми-най-скъпото ми на света,смисълът на живота ми....Толкова дълго я чаках,така неистово я исках,не мога да забравя как мърдаше в мен,как риткаше и как всяко нейно неволно движение ме караше да се чувствам най-благословената жена...Разумът ми се опитва уж да надделее,но сърцето ми не може да преглътне болката-твърде жестоко е!Как можах да го допусна да се случи,как не успях да променя нещата-непрекъснато си задавам тези въпроси и всеки път нямам отговор....Казаха ми,че с такива увреждания организмът ми е 'трябвало'да изхвърли 'плода' още отначало,но докторите дълбокомислено клатеха глави и повтаряха:"Твърде много си я искала и така добре си се грижила за нея,че даже щеше и да си я родиш съвсем навреме!"Как да преглътна това и да ми стане по-леко?Момиченцето ми го няма,никога няма да се върне,7 месеца го носих и го родих,за да го лиша от живот....Такива неща не се забравят,никога и при никакви обстоятелства!Надявам се единствено тя да ми прости и да си я гушна един ден,когато отида горе....А дотогава я чакам всяка вечер да ме посети в съня ми и дори за мъничко да усетя,че съм мама,нейната мама....

Общи условия

Активация на акаунт