Днес ми е тъжно защото...10

• 32 728
  • 504
  •   1
Отговори
# 375
  • Mediterraneo
Не лекува, не... Не и времето. Просто свикваш да живееш с липсата и болката става част от теб.
Прегръщам ви.

# 376
Днес Аги щеше да навърши 3години а аз щях да съм най-щасливата майка на света. ЧРД ПРИНЦЕСО ОБИЧАМЕ ТЕ

# 377
  • Варна
 Аги, честит рожден ден, мило дете...Дано всички ангелчета празнувате с една голяма торта... Flowers Rose Flowers Rose
Силве  Hug

# 378
ЧРД мило Аги,дано ви е много весело на всички там
Силве Cry Hug

# 379
Силви,  Cry Hug

Честит Рожден Ден, мъничка Аги! Дано си добре там, където си днес!

# 380
Честит рожден ден Аги, вярвам че чуваш нашите макар и  много тъжни поздрави към теб.Върни се по-скоро при мама,тя те чака......... Cry

# 381
за Аги

Силви гушкам те силно·

# 382
Днес ми е ужасно тъжно, защото едно момиче се бори за живота си, след като вчера загуби детето си в осмия месец от бременността  Cry
Човек се чувства супер безсилен в такъв момент и безкрайно сам...
Помолете се и имайте вяра и заради хората, които сега са на ръба да я изгубят  Praynig Praynig Praynig

# 383
Моля те, Господи, дай й шанс!  Cry Praynig Cry Дано тя самата има сили да се пребори, заради близките си, заради тези, които я обичат. Сякаш виждам себе си в тази ситуация, как не ми се живееше тогава!  Cry

# 384
 Praynig Praynig PraynigТова е ужасно

# 385
 PraynigГосподи помогни и ! Praynig

# 386
Горкото момиче дано се оправи. Господи дай шанс на това момиче.

# 387
Господи МОЛЯ ТЕ Praynig Praynig Praynig

# 388
Bori-Ana,  frej, reni, Silvia, isepise и всиички, които са се помолили, Благодаря ви   bouquet Heart Eyes  bouquet Мъртвото раждане е приключило без особено тежки физически последствия преди няколко часа.
Сега за нея и за любимите и хора предстои не по-лека борба  Praynig Praynig Praynig

# 389
  • Варна
Асе, blago, Silvi, ARGHT......мъчно ми е, за всички невинни душички

Общи условия

Активация на акаунт