Днес ми е тъжно защото...10

• 32 535
  • 504
  •   1
Отговори
# 420
Миличките момченца smile3518... Почивайте в мир малки звездички  Flowers Rose Flowers Rose

# 421
  • Варна
За двете момченца, почивайте в мир душички  Cry

Много кураж на родителите!

# 422
  Flowers Rose Flowers Rose спете спокойно вечния си сън, мънички ангелчета

много мъчно ми стана, а думите на таткото носят такава неописуема мъка... Бог да дава сили на родителите! Praynig

# 423
Безкрайно много ми е мъчно, боли ме от мъка, защото сестра ми загуби едното си детенце - момиченце newsm45 smile3518 smile3518. Родиха се  на 14.03.09г. в 7 месец близнаци момиче и момче.
Но Бог реши да си вземе така чаканото от всички нас бебенце и да го направи ангел. Спи  спокойно вечния си сън малка моя Андрея. Почивай в мир   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Сега не ни остава нищо друго освен много силно да се молим, че Александър ще си оправи и милата ми сестра ще си го прибере във вкъщи.

А утре ще е най-тъжния и ужасен ден, защото ще изпратим малката принцеса до вечния й дом. newsm45

# 424
Толкова болка има тук......... Cry. И лошото е, че от ден ден в  този форум  пишат нови потребители.
vezdi,дано Бог се смили над Алекс. Ще се  Praynig скоро да бъде в прегръдките на мама.
Ичони, ............ Cry,незнам какво да кажа - трагедия.

- за вас малки звездички!

# 425
Колко мъка, Господи... колко мъка....
за трите ангелчета

на мен ми е мъчно, защото следващия месец трябваше да стана мама..... и колкото повече наближава, толкова ми е по-мъчно

# 426
Днес стават точно 3 месеца от раждането на малката ми дъщеричка,а нея я няма и никога няма да се върне....Трябваше сега да си я извеждам с количката,а вместо това и запалих свещичка в църквата....Жестоко е и ужасно ме боли,с всеки изминал ден все повече и повече....Говоря й често,особено когато съм сама,моля я да ми прости и винаги й повтарям колко я обичам...Прегръщам те,където и да си,малка моя,завинаги ще си в сърцето на мама....

# 427
tolinka   Hug
малката принцеса знае колко я обичаш...
Спи спокойно малко детенце...

# 428
vezdi, tolinka прегръщам ви силно момичета
просто съм безсилна да кажа каквото и да било smile3518 smile3518..........

# 429
Днес стават точно 6 години от както загубих моите близнаци.Беше Велик ден тогава и въпреки че мина токова време мъката ми  остава.
Редовно чета за мъките и болките в душите  ви момичета а рядко пиша но днес просто не издържах . И знаете ли случи ми се че плаках и от  мъка и от радост , защото научих днес че ще ставам леля.
Късмет и здрави бебета желая на всички момичета които чакат бебета,защото чувството да гушнеш много чакано бебе е страхотно.
  Hug

# 430
Болката никога не утихва просто става по поносима
Мел_нова  Hug

# 431
  • Варна
Ичони  напълно разбирам мъката на приятелката ти и знам наистина колко е тежко.Flowers Rose Flowers Rose за малките момченца.
Vezdi моля се малкия Алекс да се оправи  Praynig.

# 432
  • Варна
...защото Станиславчо на Барби трябваше днес да е рожденик.
Честит рожден ден, малък ангел! Flowers RoseFlowers Rose

# 433
Честит рожден ден малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006

# 434
Честит рожден ден малко ангелче -
Барби Hug

Общи условия

Активация на акаунт