Чудно слънце Дружба огря, с прекрасни лъчи и сбъднати мечти (7)

• 18 705
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мацки!
Честити празници (кой каквото празнува)  bouquet

Аз да кажа че отпадаме от срещата,
понеже вчера ми връчиха малката с хрема и температура  #2gunfire #2gunfire

Приятно изкарване ви желая  Hug

# 61
  • София
Ей, отвратителен студ, не можем да мръднем никъде... За капак аз нещо съм се разкиснала и ме боли гърло... Tired
Купих си оксилококцинум и "ще се надрусам", ако утре се чувствам ок, ще дойдем направо в клубчето "мама, татко и аз". Peace

Писанче, бързо да ти оздравява куклата... Praynig

Честит празник на виното и любовта, мили момичета, бъдете винаги пияни от любов!

# 62
  • София
Ей, Писанке,
много жалко! Cry

Дано не е нещо сериозно и
бързичко се оправи Софи!
Hug Hug  bouquet

# 63
Последно ще има или не сборен пункт, ако има такав да е малко преди 11, за да може в 11 да сме в клуба. Ако няма, казвайте кой остана без кола и откъде да го забирам???

Днес мина и последният изпит  newsm44

И да споделя,че Лъчи за пръв път ще е на такова място, много се вълнивам   love001

Честит празник на всички !!! luvbed txtloves

Утре да няма препили и бременни  rotfImbo

# 64
  • София
svetlu6ke, значи утре ще почерпиш за изпита! Flutter

Утре да няма препили и бременни  rotfImbo

А това как да го разбирам? newsm78 Ще има, ще има аз мога да представлявам и двата отбора Mr. Green, ама гаранция дали ще проима нови попълнения от мойта партия preggo не мога да дам ... Както се казва, дай Боже всекиму! Mr. Green
 Joy Joy Joy

Наздраве!
 1dating Wine Glass Drunk

# 65
Олче, имам предвид нови попълнения Simple Smile

# 66
Здравейте дружинка.

Аз имам да се оплаквам, да се хваля...направо не знам от каде да започна.

В четвъртък Анжела дигна 39,3 през деня, свалих я, но през ноща стана 39,6. Сещате се че се побъркахме. Тя пищя и не даваще нито термометър, нито лекарства, нито мокри кърпи... Абе оцеляхме някакси тази нощ. На сутринта ходихме на доки - на детето нищо му няма.  Shocked Нито хрема, нито кашля, нито уши, взеха и кръв - кръвна картина като на напълно здраво дете, с хемоглобин 135 (супер било). Днес е добре ама за всеки случай си седим в къщи.

А на всичкото от горе в петък баща и имаще рожден ден. Сещате се как го посрещнахме... Мислех да мина да ви почерпя, ама с тези емоции..., та за това днес на патерица нещо скромно:

За съжаление утре май няма да може да дойдем, защото на обяд ще водим родителите на ресторант (за рожденника).  newsm78 Абе честно казано все още кроя някакви тайни надежди де - поне за мъничкоооо  Twisted Evil. А и много ми се иска да го видя това клубче.

Thinking Минах набързо, оплаках ви се и сега изчезвам.  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 17:35 от zaika baika

# 67
  • София
Честит празник на всички мами и татковци. Нека пламъкът на любовта винаги грее между тях

Нещо много намаляхме май. Аз трябва ли да взимам някой от Дружба 2 или Дружба 1 или оттам ще се разпределите по колите. Ако за някой няма място да свирка, няма проблем да дойда и до Дружба 1.

# 68
Зайке, може да е от зъб и племенника ми беше така, къде ли не го водиха и накрая - кътник Simple Smile

# 69
  • София
Ей ме пак! Mr. Green

Зайке, жив и здрав да ти е мъжа!
И аз за зъбче си помислих като прочетох....???? newsm78
Дано все пак успеете за малко да дойдете!

Ако сте съгласни направо на клубчето предлагам.  Heart Eyes
Останахме мъничко и май няма смисъл да се събираме предварително.

Кой остана без превоз да свирка и да ви забираме от
блоковете директно!

# 70
  • София
 Whistling Whistling Whistling
Муци ако може едно местенце за нас. Кажи само къде да дойдем и в колко?

# 71
Sillslav , в 10:50 ще те забера пред блока ти. Ще сме със себриста Алфа с номер 4954 , ти по-лесно ще ни познаеш Simple Smile

# 72
  • София
мерси много  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
с 300 зора успах Лъчи,за да е весел на сбирката Simple Smile

Силсав, проверявай темичката, ако не се събудим навреме ще пиша,за да не чакаш навън, но мисля че ще се впишем в графика Simple Smile

А другите мацки, къде сте???

# 74
  • София
добре

Общи условия

Активация на акаунт