Чудно слънце Дружба огря, с прекрасни лъчи и сбъднати мечти (7)

• 18 567
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
хехех въобще не си ми и личи
даже ама явно съм била със шапката невидимка  hahaha

# 46
  • София
Добре, ето от линка дето е дала Светлушката цените

За едно дете            За братче и сестриче
 30 мин. - 1.50 лв.            30 мин. -  3.00 лв.
 1 час     -  3.00 лв.          1 час     -   5.00 лв.
 2 часа   -  5.00 лв.          2 часа   -    8.00 лв.
 3 часа   -  8.00 лв.          3 часа   -  12.00 лв.
 4 часа  - 10.00 лв.          4 часа   -  15.00 лв.
 над 4 часа - 12.00

Та мисълта ми е, че ако просто отидем ще платим 5 лв, ако останем два часа. Така всеки ще може да остане колкото иска. Ако пък някой закъснее, няма да се налага да дели пълното време. Важното е да занем, че няма парти за да ни върнат.
Светлушка, как ти се струва?  Нали не си плащала капаро или нещо подобно....  Иначе във FUNNY e 8 лв за два часа, но след като казвате че е тясно.... Ако обаче не дойдат някой от мамите ще ни излезе наистина скъпичко.

# 47
  • София
12 лв на дете не е много, като се има предвид, че цялата зала ще е на наше разположение и вероятността да има болни/кашлящи деца ще е равна на 0.
Само заради това си струва. Пък и ще сменят мушмуроците  Laughing обстановката и ще подивеят на воля. Все са заслужили веднъж да се отпуснем и да дадем малко повече пари за което.
Стига да сме сериозни и да дойдем всички заявили, де... Rolling Eyes

# 48
Мдааааа въпроса е дали ще се съберем всички ,
защото нищо не се знае с децата и тези лоши вируси  #2gunfire

Най добре всеки утре да потвърди тук в темата за да се знае  Peace

# 49
  • София
Моето, ако го доведе ще е кашлящо.  Laughing Но не е заразно.

# 50
  • София
Аз съм навита на варианта да не наемаме залата само за нас. При мен положението е че Валето може в 12 да й се доспи вече и ще трябва да я прибирам. Тя последните вечери много се буди и не може да се наспи през нощта и съответно по-рано й се доспива на обяд. И не съм съгласна да платя 12 лв за 1 час.
Олче, като цяло 12 лв не са много, но аз и утре ще я водя на клубче и насам натам и то си се събират разходите, но и въпроса е че няма смисъл да се дават, като има и друг вариант. А специално за Валето това няма да е смяна на обстановката, защото дядо й я води 1-2 пъти седмично там, когато има излизане. Но разбира се вие няма да се съобразявате само с нас.

# 51
Мисля че няма да има проблеми,да платим на час, този и без другото не беше в час. Никакво капаро не съм давала....Така 4е на място ще се разбере,м с господина , става ли?

# 52
  • София
Както решите, важното е да има желание и посещение. Hug

# 53
Ако иска някой друг да звънне,да попита за този вариант,но мисля че няма проблем Simple Smile

# 54

Виждам, че цари голяма подготовка за срещичката, но все пак ако ми позволите да се вмъкна понеже няма да имам интернет тези дни искам от сега да ви пожелая приятно и весело изкарване на утрешните празници (кой каквото му харесва да празнува) и много хубава форумска срещичка  Peace

# 55
  • София
Светлушка, мисля че е редно да звъннеш на господина или с който си говорила и да кажеш, че понеже няма да сме много майки и няма да наемаме цялата зала, а ще си платим на час. Защото пък да не си връща други клиенти и да не стане неловка ситуация  Peace
А сега се сетих, че аз първия път като я заведох там Валето просто да видим какво предствлява и имаше рожден ден, но те я пуснаха вътре да играе при другите деца, въпреки че аз казах че друг път ще дойдем, те ме поканиха. Така, че не е гаранция и в този случай, че пак няма да пуснат други деца и в такъв случай се губи смисъла от наема на зала.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 17:15 от sofy

# 56
  • София
И на мен ми се струва скъпо с наемане на цялата зала......особено  ако се окажем малко майките. Но в крайна сметка, каквото решите, само да сме здрави до неделя, ще гледаме да дойдем.

# 57
Звъннах, няма проблеми , на час  ще платим Simple Smile Спокойно

# 58
  • София
така е по-добре.Къде ще е сборния пункт или направо там  ?

# 59
  • София
Ха добро утро и честити празници!

На всички ви желая много  и само приятни
емоции с любимите хора! Ако пък все още го
няма любимия човек, съсвсем скоро да го/я срещнете и да
бъдете най-обичаните и желани хора на света!!!!   txtloves Heart Eyes Two Hearts

За срещичката утре ако искате да се видим някъде и да тръгнем заедно или пък да се групираме по блокове, че да не ходи никой пеш в студа! С оглед на това, че разстоянието е малко и все е в квартала аз мога да взема три мами с три дечица. Все ще се сберем за малко. MIA, Писанка и Silsav, че са около мен ако искате мога да ви взема и напрво да тръгнем. Софи, Светлушка и Женка за вас оставам другите маминки да си ги поделите! Mr. Green Олче, ти ще с мъжО нали? Лелее, а той дали няма да се пощури с толкоз женки... Joy

Муци + 1/ 50
МИА + 1/50
Писанка + 1/ 34
Силсав + 1 /65

Софи + 1/
Зайка+1 /121
Светлушка + 1/ 155
Нана77+1 /161
Женка +  /170

Олче + 1/ 170

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 11:01 от Муци

Общи условия