Февруарски вятър вее, ЮЛЧЕ бебе ще люлее :)

• 13 109
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Честити празници и  от мен на всеки какъвто си пожелае txtloves cheers
Бързо оздравяванена болничките . Heart Eyes
Добре дошла на новата мама  Hug
Добре завърнала се и на Дунди и като се наспиш да покажеш снимки.
Прегръдки и за Етко и Стефи дано ви се разминат болестите .
Сашко напоследък започна все по вече думички да казва а вече започна и да прави изречения .Днес слетобяд бях си легнала при него ,но той се наспа и скочи а аз останах да се поизлежавам ,но няма излежаване Сашо пристигна и ме дърпа за ръката "Мамо ля-ля дем упа."в превод мамо ела да ядем супа.

# 46
  • USA
Кирова, той направо изречения си казва човека.  Laughing
НР, Раян учи 3 езика в момента  Crazy, сигурно ще проговори и на трите.
Криси казва думи и рядко  изречения, обикновено с this is.., някои думички казва и на двата езика един след друг да е сигурен, че ще го разберем  Laughing.
Мими, Мимко казва ли думички на аглийски?
На мен така ми се излежаваше тази сутрин, но бях издърпана от леглото без право на уговорки.
Яна, как сте днес?
Дунди, много сте бързи. Чакаме снимки и впечатления. Аз съм била в Австрия доста отдавна, много красиво място, хем беше як студ.

# 47
  • Бургас
Мммм цопппп

Болните да оздравяват, аман от болести, абра кадабра няма повече болести. Пу пу пу ...

Ние биваме, Ивчо сладкишчо беснее и много е почнал да се налага, ама това е една друга тема  ooooh! Казва тук таме някоя думичка, обикновено повтаря думите ама то все едно и също излиза  в повечето случаи. Ама много важно, нали успява да ни покаже какво иска. Уффф баткото е по труден. Това началния пуберитет като го е треснал не се трае, ужас. От друга страна ревността му към Ивчо... вече нямам нерви, имам чувството че ще гръмна. И с тези лекции сега, а след половин месец ми почват изпитите и се чувствам ужасно виновно, че не мога да си обърна внимание на децата и мъжа.
Кирова да нацелуваш Сашко с бъбривата му уста.
Айде да се напразнувате и заради мен  Embarassed

# 48

Да ви честитя хубавите празници!
Много ги харесвам,ама не ми върви с празнуването.Преди все бях без партньор,а сега пък мъжо не го признава.Преди покрай приятелите празнувахме,но компанията се поразпадна.
Браво,на празнуващите!Така трябва,човек да зачита тези моменти и да ги отбелязва по-различно!Дори и само с купуването на една бонбониера.Тая година за първи път нищо не направих,но имах причини.
шушонче,незнаех че имате проблеми с ревността на баткото.Как се изразява?
Уинкс,мерси!Днес Никола продължава да вади яки секрети от носа,неможе да яде и да суче.Снощи поради което вдигнах температура,едва намерих частите на помпата.Изтисках,облекчи ме,но температурата и болката остана.Пия лецетин,парацетамол.Всички ми викат да използвам и да го отбия сега,ама незнам дали ще мога и дали сега трябва,незнам.В нас сме се зарили и няма кой да ми помогне с чистенето.За пореден път си виждам грешките,напълнила съм къщата с предмети.Но може би е нормално с времето къщите да се затлачват.
Не им е лесно на Раян и Крис,толкова езици имат да учат.  #Crazy  Joy Но това е за хубаво!
Сашко,много ме радва!Никола повтаря след кака си,но просто не е от приказливите.
Айде чакаме снимки Дани!И от другите празнуващи!  Hug

# 49
Честит празник!
Ние се прибрахме, беше приятно.
Уинкс, с мъжа ми имаме магазин, спортен. Там помагам от време на време  Laughing Така и съм си вкъщи, и се чувствам по някакъв начин полезна и се разнообразявам.
Дели днес на детския рожден ден си игра вътре и много рядко се сещаше за мен. За първи път ми се случи да си пия кафенце той докато вилнее.

# 50
  • София
Чийзкейкът звучи много добре, трябва да се пробва.

Ние днес излизахме с Кая замалко, но беше много студено и вятърът беше много силен. По едно време колелото й се движеше като платноходка.

А сутринта белият ми диван беше целият в огромни малиненочервени петна. Както и дрехите на Кая и лицето й. Аз ядосана свалям калъфите да ги изпера веднага, и нареждам: „Може ли така сега, погледни, целият диван е мокър, на нищо не прилича!” А Кая ми отговаря: „Аамахаа!”.  Laughing

Вечерта си събу сама панталона на два пъти и искаше да пишка на гърнето, после само сядаше и повтаряше пиш-пиш, без нищо да прави, но досега пък никога не се е събувала сама.

Бързо оздравяване на всички!

И мен мноого ме дразни затрупването с предмети. Уж се мъча да го избягвам, ама нямам особено голям успех.

Браво на Сашко, дълго изречение направил! Те с Дели са много приказливи за момчета, да му мислите като пораснат  Joy

# 51
  • USA
Бубе, много добре ми звучи. Браво!
Яна, да затлачват се къщите. Аз съм се убедила, че колкото и пространство да имаш, все лесно се пълни с багаж. Аз дойдох в Щатите с 2 малки куфара, преди 2 години като се местихме, 3 дена не може да се преместим.  ooooh! Сега сме запълнили цялото пространство. Иде ми да изхвърлям наред. Не ми е ясно как за толкова години съм натрупала толкова много дрехи, като аз по принцип въобще не обичам да ходя по магазините и нося много малка част от дрехите. Само чакам удобен момент за да позачистя. За отбиването - направи както го чувстваш.
ПС: Хич не си падам по Св. Валентин, но винаги ми е било много неприятно като някой мъж ми каже "Аз този празник не го празнувам". Същото е и за 8 март, който аз много тача.

# 52
Привет!
Още съм 2 в 1, АБ е до понеделник вкл. и после имам зелена светлина за раждане, като доки вече говори за предизвикване, защото било голямо бебето. (Не питам колко го изкарва, но главата му е над 10см от преди 2 седм!) Контракции си имам най-редовно, но са все лъжливи и си оставам само с болката, а на Влади хич не му и пука!

Да се похваля, че вчера за първи път ме разбра сутринта, като дойде да ме събуди (излиза от кошарата сам и по чувaл идва в спалнята. Викаме му Каспър Laughing ). Обясних му, че на мама много й се спи още, затова да иде при баба да го облече и да закуси и тогава мама ще дойде. И той помрънка, помрънка, обаче тръгна!!!

Относно заспиването - Предвид, че ми е трудно да го гушкам дълго време, го чакам сам да дойде да се гушне. Като започне да търка очите в хола, отиваме в неговата стая (дава ръка и сам ме води Simple Smile ) обличаме пижамата и си разглеждаме нещо кротко. Когато реши ( 10-ина минути обикн.) сам идва да го гушна и заспива бързо. Сам в кошарата - в момента не мога да го уча.

От няколко дни май пак го подхващат зъбите и нощем проревава, съответно сега таткото ходи да го гушка и сутрин все ги заварвам гушнати в леглото, та ще си имаме разправия скоро! Много съм против да се учи така!

Влязъл е в етап да търси постоянно мама - все обикаля къщата и търси МАММ, а когато съм там не се отделя от мен. Яд ме е че като се прибирам от някъде не идва да ме гушка, ами започва да ми рови из торбите  Crossing Arms

Днес с козметичката ми (арменка) говорихме точно за проговарянето на 3 езика - техния ( 2 год ) говори БГ, руски и арменски!!! Егати вундеркинчето!!! Една друга дружка, която е в испания също се оплаква, че не й е проговорил още. Не мисля, че е проблем. Сигурно ще проговори от веднъж Peace

Излях си душата, приятен неделен ден на всички!!!

Яна, бързо подобряване Hug Hug Hug

# 53

Добро утро с поздрав за вчерашния празник  Hug
Браво на тези, които са празнували без значение какво  Grinning Ние пийнахме вчера червено винце, свекитата са тук да ме отнесат към Русе. Мъжа ми ми подари червена роза, както на всеки празник, така че въобще не ме изненада  Rolling Eyes И той не го признава....
Цвети, не остана дано устискаш  Hug
Янче, чела съм, че не е хубаво да се отбива, докато е болно детето, но пък като не суче  newsm78 Ти най-добре си знаеш  Hug
И вкъщи лека-полека се затрупва.Кога ли и аз ще почна да разчиствам  Twisted Evil
Уинкс, да, Мимко казва доста думичики на английски,даже някои неща само на английски ги казва, като например-врат, коса,чехли,на баща му чантичката ... Grinning  По някога отива при баща си и първо му казва нещо на български, после се поправя на английски  Laughing
Хубав ден на всички, на мен лек път  Hug

# 54
Ето една статия за отитите - дано не се налага, но ми се стори интересна: http://www.biberonbg.com/info/otit.htm

# 55
Добро утро!
Ние с мъжо бяхме на дискотека и си изкарахме страхотно,хубаво е 4овек да се разнообрази малко  Crazy ,4е все едно и съ6то и изкуквам .
На болни4ките  Hug бързо оздравяване .
Лек ден ,моми4ета   bouquet

# 56
Здравейте!
Цвети,да се оправите бързо!Момента наближа и е страхотно,че скоро ще видите малкото човече!  Heart Eyes Тва е прекрасно и вълнуващо!Успех!Мислим за тебе и чакаме също!
Никола тази сутрин се събуди пламтящ и треперещ с температура.Това вече ме вбеси и исках да го водя при Масларски,ама съвсем забравих че е неделя.Свали температурата и му се поотпуши носа,сука даже сега.Но мисля утре да го водя все пак та да го прослушат и видят.Незнам съвсем се обърках.А на всичко отгоре свеки само звънни.Как не ме потърси някой приятен човек.Писна ми само да я залъгвам,че сме добре и днес си и казах че не сме,че Никола не яде и тя ''ама как така,така неможе'' с тон все едно аз съм виновна за това,че не правя достатъчно.А той как е отслабнал-само една глава с коса и очи.Надявам се да се оправи вече и да няма проблеми с прояждането каквито имахме с предното боледуване.

# 57
  • София
ДУ
Яна кураж,не и вдигай ако можеш на свеки.Даваш ли му хомеопатично нещо?Не се ли повлиява?
bubulechkata къде бяхте?
Ce Dim  Hug

# 58
  • София
Яна, банани не обича ли? те няма да му дразнят и са доста калорични. Ама той пък като не иска и да суче, сигурно нищо не му се яде. Ще премине, те понякога изведнъж много се подобряват, но го заведи да го преслушат утре, за да сте спокойни!

Ce Dim, стискаме палци!!!  Hug

# 59
Мерси!

Яна, дръж се и бъди силна!!! Апетита му ще се върне като оздравее сигурно двойно. Гледай ти поне да си здрава в такава ситуация Hug

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 14:17 от Ce Dim

Общи условия

Активация на акаунт