Февруарски вятър вее, ЮЛЧЕ бебе ще люлее :)

• 13 114
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Янче, кураж  Hug
Цвети, успех! Малко ти завиждам  Heart Eyes

# 61
  • София
Цвети, успех! Малко ти завиждам  Heart Eyes
чак и аз  Embarassed дето съм по принцип за по-голмата разлика. ама отстрани така хубаво звучи...

# 62
Яна, сега прочетох за Никола - звъни смело, и да не е в СФ, по телефона ще ти каже какво да вземеш  Hug дано бързо се оправи Никола, а за отбиването, аз не бих в такъв момент

Аз вчера получих шоколадов кекс (от 100 грама, невероятен, препоръчвам го, стига да не е бил само за празника) и роза (и Десо си знае розите и ми ги подарява предимно тях, по изключение и момини сълзи, защото са ми любими). Кексчето ми го даде сутринта, а розата я взел като се връщал от фитнес и понеже аз приспивах Никола, използвал и ми я сложил във ваза с идеята, че ще я видя...е да ама не - триста пъти минах покрай масата, на компютъра писах нещо, Десо твърди, че съм гледала право към вазата и не я видях...накрая ми я показа де  Laughing

Ние не сме за куклен театър още - много му хареса, че преди да започне представлението дечицата (по-мъничките) тичаха отпред и той с тях. Успях да го прилъжа с една солета да седне, като започна постановката пляскаше, изслуша началната песен и дотам. Започна да се дърпа да слиза, пуснах го да видя къде ще отиде, право към сцената тръгна. Тогава си го взех и излязохме навън в кафето. Там се заигра с машина за кафе - капачето на мястото откъдето се взима кафето му се видя по-интересно от Франклин. Десо каза обаче, че постановката била интересна, и смешна, и поучителна. Става дума за театър Ариел...явно ще отложим малко театъра

# 63
Здравейте
Блазе на празнувалите ,а ние се скарах ме празнично  Twisted Evilизобщо не съм се надявала да получа подарък .
Янче дано се оправи бързо Нико като се оправи ще проеяде Сашо не яде два три дни нищо даже първия ден се налгаше със спринцовка да му вкарвам течности в устата че да не се обезводни.
Се дим успех и от мен .
А на Криси и,Раян  и Мимко браво те ще са малки полиглотчета макар че им е по трудно сега после ще им  е лесно Hug
Мarisasav и на Сашко това капаче на кафе машината му е любима занимавка като ходим да прибираме батко му от танцова .

# 64
  • sf
и ние се скарахме, още сме и още дълго ще сме. 

Кико утре е на ясла, дано устиска поне две седмици без болести.

Це дим  Hug

# 65
Аз пък моят подарък си го чакам в сряда  Shocked. Ще пиша тогава какъв е.
Напоследък немога да понасям да сме скарани и все гледам да омилостивявам половинката, което май не е много добре. Той не е от хората, които злоупотребяват, но все пак  Crazy
Айка, това за дивана е много неприятно, но пък " амаха" е много, много сладко Heart Eyes

# 66
То на чужд гръб и 100 тояги са малко - това от моята камбанария Mr. Green Тази вечер пак засичах контракции и пак се размина. Хвана да ми писва вече Close

И ние днес бяхме скарани - той ми викна, аз го обидих, нататък - е ясно  Mr. Green За пръв път обаче той дойде пръв при мен! Ша взема да обърна нещо!!!

Кафе машините Влади ги проверява винаги и за ресто  Joy

Да се похваля, че майка ми го научи да ми вика "мама Цеци"  Heart Eyes (От години само тя ми казва така и сега като го чуя и от него и мед ми капе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

Донси - надявам се до 2.март да се оправите Wink

За яслата - мен много ме сърби да го пусна утре, защото вече е здрав, но пък след тази статия за отитите разбирам, че и 1 бактерийка да е останала неизлекувана след АБ, много лесно ще го събори отново. А пък подготвят тържествата за 1 и 8ми март... Вече всеки ден направо се чудим къде да го водим миличкия. Много му е скучно у дома.

# 67
  • София
ДУ
Почвам седмицата с гадости.Гледачката се обади че нямало да дойде,болна била ама утре щяла да се появи.Напила се е снощи и не може явно да стане писна ми да мълча,изгонвам я.Само дето не знам как ще карам докато намеря друга.Не стига че и давам 600лв два часа на обед почивка,ами и да не мога да разчитам днес като имам да работя.То пък и големия компютър се развали.Оплаках се.
Вчера ги подстригахме,купихме машинка и с №4 ги направи мъж ми.Много ми стана мъчно за къдричките,даже и сега ми е мило и ми се реве.Хайде стига с оплакванията ми.
Да нямате грижи в новата седмица.

# 68
Добро утро!

Иве, Hug дано нямаш повече неприятности.
Це Дим , леко раждане Hug
ние не сме празнували Св. Валентин, но пък пихме по едно вино,аз друго не чакам
какъв сняг вали и се чудя как ще идем с Цвети за кухнята
лек ден! Hug

# 69
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит празник със закъснение на кой каквото е празнувал !
Ние празнувахме и двата празника май , разнообразихме се , де.
Иве , ама сега приличат на големи момчета , нали?

# 70
  • София
billie приличат направо на тинейджъри.Ще ги снимам но Н счупи фото,сега и това ме чака да купувам.

# 71
Здравейте момичета, повече от шест месеца не съм се вясвала насам. Имах си причини, но не искам да ви занимавам. Вече всичко ни е наред, дребосъка расте и започвам да ви посещавам честичко, че трудно се преживяват тежки моменти без подкрепа.  bouquet

# 72
привет момичета  Hug
Ние се прибрахме вчера от Боровец, починахме си добре, но направихме малко снимки,защото батерията на апарата падна, а не се бях сетила да взема зарядното Mr. Green
Янче, Ува, бързо оздравяване на малките човечета  Hug
Добре дошла на новата мама   bouquet
Ани,радвам се че пишеш пак  Hug, имаш пълната подкрепа   bouquet
Това от мен засега ,после пак  Grinning

# 73
  • София,
Добро утро  Hug
Иве без повече неприятности, а тая бавачка направо я изхвърли, и си намери друга. Сети ли се да запазиш от бебешщките къдрички в едно пликче и в албумчетата им за спомен Hug
Аз също обещах снимки, но вчера цял ден спах  smile3524 представяте ли си ooooh! Ето и снимките, приятно гледане, не са много добри, ама за един ден обикаляне и тичане нагоре надолу, времето беше отврат, но все пак  Hughttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10589996

# 74
Опитах се да изчета малко назад, но съм на работа и ме гледат лошо Mr. Green Да ви попитам преди 1 седмица направих на Денито ваксината за година и един месец, която се слага /чак сега се стабилизира и успях да му я сложа/, но забелязах тези дни едни обривчета от ситни пъпчици по гръбчето. Дали е възможно да е от нея, също му растат и три зъбчета едновременно. Той е още само с четири, сега тръгнаха другите зъбенца чак и ще го измъчат.

Общи условия

Активация на акаунт