Февруарски вятър вее, ЮЛЧЕ бебе ще люлее :)

• 13 179
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Велина, дано няма проблем Hug Следи за повръщане, сънливост, неразположеност.
Дани, страхотни снимки. Аз имам сантимент към Австрия е по- специално Виена. Прабаба ми е от там, а аз не съм ходила още  Sad
Иве, много мразя несериозни и безотговорни постъпки. Не бих си позволила да пия и купонясвам, ако на сутринта имам толкова важен ангажимент като да гледам деца  #Cussing out

# 91
  • Варна
Хоп , троп и аз съм тука  Simple Smile
Страхотни снимки. Супер си е да се разнообрази човек, макар и за ден- два.Дунди  Hug
А за Инка, направо е като картинка/даже и го римувах  Mr. Green/
Силве и аз да се включа за яслите и градините. Ти ще се сблъскаш де, ама аз да кажа.При работещи родители, болничен за болно дете от джи пи се дава до 7 дена- то май за всичко е така.След седмия ден- лекарска комисия. За сополи- лекарска комисия, нъц, пък и за другите неща.Само за сериозни- недай си боже.Колко съм се възмущавала и аз като теб. В началото. После ми се е налагало да го водя недоизлекуван- колкото за 7 дена толкова.Повече недават. А няма кой да го гледа. Сополи за 7 дена аз лично не съм лекувала, никога- мин. 10 дена минават. Ей това е омагьосания кръг.
Уинкс следи за повръщане и дали ти следи движението на ръката правилно. Знам, че не е хубаво да се заспива веднага след удар.Дано нищо да му няма  Hug

Сега дописвам. Като ги надрънках тия глупости горе за яслите и за джипитата се сетих да кажа и , че е верно, че много хора си водят децата след като са ги държали 1 ден вкъщи. Има супер безотговорни хора. Винаги е имало и ще има такива.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 21:54 от BOOTY

# 92
  • На края на вселената!
Уинкс, Бубето е казала. Къде се е ударил отпред, отзад, страни на главата?

Гласувахте ли Белоградчишките скали да станат едно от новите 7 чудеса на света?

Силве, да добавя и аз към казаното от Уинкс и Бути - за годината се полагат 40 дни болнични за дете на родителя, ако не бъркам. Намалени са в сравнение с преди. Когато няма кой да го гледа детето отива на ясла/градина недоизлекувано. Не са редки случаите на болни учителки и лели. Или на болни деца на персонала, които пият лекарства в групата. Никого не оправдавам и никого не нападам. Просто така стоят нещата  Rolling Eyes

# 93
  • USA
Ох, следя го сега. Той спи де, ама на него му е време кажи-речи, а и вали дъжд, та може и от това да е. Дано да няма проблем.  Praynig
Отпред се удари. Стори ми се, че задържа с ръцете и на килима падна. Нямаше кръв и не виждам синини засега.

Буути, хубаво че дават по 7 дена. При нас около 3, докато е заразен и е с температура и това е и това се изисква от яслата. Сополите тук ги смятат за нещо нормално. Общо имам право на 10 дена болничен годишно, и това се смята за много. Много им е тъпа системата, ама няма да се оплаквам, че ще дойде Кати да ми каже като не ми харесва да си ходя в България.  Crazy

# 94
И аз някой път като мерна Кати на линия и си мисля какво ли отпреди месец казано сканира сега.Така,че очаквай реакция след известно време.  Joy Дано нищо му няма на Крис!То пък сега през нощта човек е склонен да се притеснява повече.  ConfusedИнъче за нас-вирусна инфекция.Абе грипа си е това.
Аз да ви похваля брат ми-дойде,подреди ми играчките,пусна ми прахосмокачка,изми ми пода с парцал,хвърли ми боклука,донесе лакомства на децата,забавлява ги,подстрига им бритоните.Добре,че той беше.Бях се зарила,добре че наште са ми направили някой.  Praynig  Hug

# 95
  • На края на вселената!
Уинкс, щом е ударил челото не се притеснявай. Това е най-здравата част на главата. А и килима е омекотил удара. Дано няма нищо  Praynig

Яна, браво на брат ти. Моят това никога няма да го направи. Не беше виждал децата повече от половин година и дори пакетче солети не им донесе, не съм опряла до тях, но...

Излязъл е протокола от последната среща в общината за приема в ДЗ в Сф - http://kg.sofia.bg/?page=wrk-grp&prot=14

# 96
Забравих да кажа Инка каква красавица е  Heart Eyes Hug

# 97
Велина, виж го като се събуди как са му зениците, дали реагират на светлина и другото е дали повръща. Надявам се нищо да му няма, все пак на тая възраст непрекъснато си удрят главите някъде  Hug Heart Eyes.

По отношение на процедурата с болничните ми е ясно. Но има една приказка - който си има брада, да си носи гребенче. Не можеш ти да си хвърлиш болното дете на ясла или градина щото нямало кой да го гледа и после да плюеш по учителките и институцията как заради тях пак ти е болно детето. Няма извинение да пуснеш болно дете искам да кажа.

# 98
  • sf
Яна, думите ти за брат ти ми подействаха много добре, че в последно време съм се хвърлила в едни мисли дали въобще ми трябваше второ дете. Дано се разбират с кака си и да си помагат, туй ми е успокоенито.
в кофти ситуация съм,ама накрая ще ви кажа какво-що,че инак има опасност да стане латино-сериал ooooh!

# 99
  • София
Winx, дано ударът е бил от по-леките и да няма проблеми Крис. Hug

Ясли, градини болестите са неизбежни. Писах ви миналата седмица - болни деца нямало, ама едната госпожа се разболяла заради тях, а другата само кашляла / думи на детето/. Принципно сега е излекуван и ако бях на работа наистина щях да го пусна отново на градина. Зачестиха боледуванията и с цел поукрепване ще пази къщата. За щастие работата ми позволява да се измъквам понякога и без ползването на болничен, но е имало случаи в които сме си го прехвърляли с мъжа ми в работата.

Шушоната, до болка позната история с ревността.
Дунди - хубави снимки. Ходи ми се и на мен някъде.
Яна, дано АБ подейства и Никола не се мъчи повече.
Там- Там, Инка е много сладка.

Лека.

# 100
Силве, добре мина отбиването, аз не го усещам засега, вече десетина и повече дни. Нямам никакви болежки, подувания и т.н. Не казах по рано за всеки случай. Имаше един два пъти в просъница сутрин, когато се опита да се присламчи към мен и толкова. Днес бях по изрязано потниче и ми се радваше на гърдите, сочи ги весело с пръст.
Яна,  Hug чудесно е да знаеш че има близък, който може да ти помогне в тежък момент, А и дори и да е далеч едно писмо или подаръче правят чудеса. Аз съм далеч от близките, но се радвам много, когато ми изпратят нещо, а и по празници винаги мисля за тях и пращам мартеници, подаръци за Рд и т.н.
Уинкс, казали са ти всичко момичетата- да следи движението на предмет, да не повръща, да гледа фокусирано. Те май си падат на главите ката ден тея момчета ooooh! направо не знам ще им остане ли мозък от толкова бухане. Никсъна е падал във всякакви конфигурации- след салто, по чело, по тил, както се сетиш.

За осми март ми е все едно кой ден е, така или иначе нямам все още ангажименти, 99% ще дойда. Гласувах за заведение, макар че ако мнозинството реши за клуб няма да се дърпам Joy

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 23:18 от Рокси

# 101
  • София
Рокси, супер звучи вашето отбиване, направо ми е мечта! И ми е много странно как така изведнъж спират да са толкова пристрастени малките човечета.

Яна, какъв антибиотик му изписаха? Дано поне сега се оправи бързо! А брат ти е златен, браво на него!

Ина е много чаровна и си изглежда височка.

Велина, Крис как е? И аз съм чувала, че удрянията отпред са най-безопасни.

# 102
  • USA
Много ви благодаря за съветите и съпричастието!  Hug Кристиан изглежда добре. Беснее наоколо. Мисля, че този път сме се разминали леко.
Яна, супер е брат ти. Ще направи някоя жена много щастлива.  Mr. Green
Донси, дано да са по-добре нещата, отколкото ги описваш.  Hug

# 103
За яслата - мен много ме сърби да го пусна утре, защото вече е здрав, но пък след тази статия за отитите разбирам, че и 1 бактерийка да е останала неизлекувана след АБ, много лесно ще го събори отново. А пък подготвят тържествата за 1 и 8ми март... Вече всеки ден направо се чудим къде да го водим миличкия. Много му е скучно у дома.

това не го разбрах. Не те ли притеснява, че ако е останала бактерийка може да зарази някое друго дете?
Доротея няма да ходи на ясла защото така решихме с баща й. Но понеже непрекъснато слушам как детето там се разболяло и се чудя - в яслата да не би да обдухват децата с бактерии и вируси? Щото ако някой хване бактерия или вирус то най-често е от друго дете, което родителите му са го пратили, въпреки, че е болно. Без да се заяждам, просто отблизо гледам някакви парадоксални според мен неща и ми  се иска да си изясня позицията на родителите.

ЕЕЕй, то излезе, че го пращам болен - не е така! От миналия вторник му е свършил АБ и към 1 седмица си беше вкъщи детето да стабилизира. Относно "останалата" бактерия - в статията, за която говорих е обяснено, че ушните инфекции са упорити и опасни за самото дете. Не са заразни, защото се развиват навътре из каналите (не може да изкашля или изкиха бактерии). Т.е. опастността е той самия да не настине отново, което да отслаби организма му и тази бактерийка да си намери дружки (по моему изказано). При нормални обстоятелства бих го пуснала вече + нещо имуностилиращо, но и заради очакваното бебе не трябва да рискувам с никакви заболявания.

Да се оплача и аз много накратко, че май само на вас мога в случая - как си викахме вчера със свеки... била съм интригантка, все съм търсила кусури и правила забележки, аман вече само да се съобразява и т.н. Доволна съм, че поне й знам мнението вече и няма да я оставя повече да лицемерничи пред другите. Бях на крачка да я изпъдя от вкъщи, но заради мъжа ми трябваше да се сдържа - не мога да му го причиня. Това се разви след като я заварих да си играе с Влади с найлонов плик върху главата си!!! Посягал да я целува и за да не го 'зарази' с нещо си сложила торбичка!!! А на мен все ми е пред учите как Влади уте я слага на бебето да си играят.... Грам мозък няма в главата си!!! Странно същество е, ама сме се обвързали вече и ще тъсим начини. Всъщност сега им търся квартира Mr. Green Ще пробваме да имат къде да се прибират вечер и да са тук примерно само в работно време (сега се пребират в Ямбол през няколко седмици). Благодарна съм на мъжа си за позицията - обективен е и безпристрастен

Велина, май вече си се успокоила, но да кажа и аз - вероятно е плакал не само от удара а и защото му се е спяло. Поне при нас е така - много е раздразнителен, когато му се спи. А и е вярно, че челната кост е най-здравата в човешкия организъм и (цитирам лекаря, който преглежда Влади като си падна от количката на челото на тротара) : "Докато не падне от 2 метра - няма да му се притеснявате!" Звучи грубо - цапнат си е в устата, ама пък добър лекар уж...
И като стана дума - нашия снощи започна да ни имитира как му се караме - застанал в коридора, вика нещо към нас и ни маха с пръста Joy а после имитира себе си как бяга (като направи беля бяга да се крие някъде Wink ) ама не видя ръба на стената и така се заби милия.... да се чудиш да ревеш ли с него, да се хилиш ли.... Голяма картинка беше Joy hahaha

Ферман изписах! Простете на среднощната ми муза, моля!!!

# 104
Добро утро!
Цвети, много рано ставаш  Shocked
Моят брат също много ми помага, заедно с прекрасната му приятелка. Взимат малкия, водят го по паркове, разхождат го, това от съвсем мъничък. Аз много се трогвам, когато виждам, че някой обича и обгрижва детето ми  Heart Eyes
Дели тези дни е доста послушен, но най- вече като сме си сами. Когато се размрънка нещо му обеснявам и той сякаш ме разбира и спира Simple Smile
Лек и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт