Проблем с розацея!?!

• 377 170
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 135
Някои може ли да ми обясни точно каква е разликата между РОЗАЦЕЯ и КУПЕРОЗА?Защото тези две диагнози често се препокриват!

# 136
Някои може ли да ми обясни точно каква е разликата между РОЗАЦЕЯ и КУПЕРОЗА?Защото тези две диагнози често се препокриват!

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.lekar.bg/uploads/i … um=1&ct=image

http://krasota.rozali.com/lice/p405.html

# 137
Вече станаха 5-ма доктори  - все светила в дерматологията Twisted Evil Половината казват розацея, останалите себореен дерматит #2gunfire Последно бях при д-р Тонкин и д-р Атова известни дерматолози и хомеопати. Първият преглед е 40 лв, вторичен преглед по преценка може и да се намали цената. Казаха че си късат дипломите, но това което виждат със сигурност не е розацея, потвърдена обаче от д.р Пешева и Божикова от МЦ Лора и опровергана също от дерватоложка от медицинска академия. На кого да вярвам вече!! На мен ми писна.

# 138
Здравейте след празниците, как сте.
Аз съм на същото дередже, и нищо не помага Sad
Някой беше писал че ползва кремчето на Юриаж за Розацеа.
Помага ли, и само в Ремедиум ли го има, дали знаете ?
Моята гинеколожка каза, че не е чак такъв проблем ако си направя цлотримазол + трихомонацид, и ако се маж апо малко.
Та мисля и това да пробвам.

# 139
Аз ползвам и съм много и единствено доволна от Юриаж ! Наистина купувам си го от Ремедиума, защото са ми на близо ,сигурно го има и в други аптеки !

# 140
И аз съм ползвала Юрияж. Според мен всички тези кремчета помагат, но по малко. Иска се и много постоянство. Замислила съм да направя една по- строга, здравословна диета, но все не ми идва волята. Мисля да премина малко на плодове, зеленчуци, картофи и ориз. Сигурна съм, че дори и малко, но ще помогне.

# 141
  • София
На мен това с диетите и отказването от кафе ,цигари и алкохол не ми се отдава Embarassed.А и с разходките с детето не мога да се пазя от слъннцето.Мажа се с неговия 50 фактор,но все пак се излагам на слънцето ,няма начин просто.Вчера си взех Дерозиал на Авен.Ще видим как ще ми подейства.Гледах,че имати крем за розацейна кожа за лятото,но се чудя дали да го взимам Confused.

# 142
Здравейте ! Аз преди време съм ползвала крем на фирмата MARBERT - ANTI COUPEROSE cream и бях много доволна ! Беше от Германия , мисля пак да го поръчвам ! И задължително висок слънцезащитен фактор - La Roche Posay Antelios melt in cream 50 + e много добър ( за суха кожа ), имат и за мазна .Ползвам и термалната вода на Авен , страхотна е !

# 143
Момичета все забравям да ви кажа, че много добре ми се отразява, когато пия чай от Невен. Правя си го сама. Пия го през целия ден, гледам да е на гладно. Също с него си правя и компреси на засегнатото място. Сега пак съм подновила ползването му и пак забелязвам ефект. Пробвайте Peace

# 144
здравейте аз съм с розацея вече 5 години но от скоро се мажа със един лосион и слънцезощитен на еусерин и съм доволна лосионът е локаид крело но паралелно пия и антибиотик доксициклин 22 дни и трихономоцид Embarassed

# 145
Здравейте, аз ползвам Capillary clear" от известно време. Марката е Skin Doctors. Отдавна търся  крем, който да ми помогне за постоянното зачервяване.  Не съм сигурна, че ми е помогнал толкова със спуканите капиляри-това е предназначението му, но мога да кажа,че много подобри  досадното зачервяване. Имам предвид, че не се изчервявам толкова лесно.
Преди да го ползвам  имах чувство че постоянно съм изчервена- много неприятно усещане. Лицето ми пламва и бузите  ми ставаха огненочервени. След ползването на този крем кожата ми се успокои
Сега се чувствам по-добре и мисля, че кремът наистина помогна.  Simple Smile

# 146
  • София
Аз ползвам и съм много и единствено доволна от Юриаж ! Наистина купувам си го от Ремедиума, защото са ми на близо ,сигурно го има и в други аптеки !
И аз в момента ползвам Розалиан на Юрияж и съм много доволна. Купих си го от една аптека в ЖК Яворов (с/у Румънското посолство) Струваше около 26 лв.

# 147
Здравейте момичета,не съм писала доста отдавна.Включвам се за да Ви кажа как нямам и следа от розацеята,само 1,2 капилярчета.Ето какво се случи: Направиха ми лапароскопска операция и сега съм с диагноза ендометриоза.Причината за розацеята била яйчниците.Проблема е вътре в организма,сега и аз се уверих.Е,то едното е за сметка на другото сега ще се боря с ендометриозата.

# 148
Хубавата страна е, че са разбрали каква е причината и ще се излекуваш !

# 149
Гост1, моля те, напиши точно какво пише на крема от ла рош!Разгледах продуктите ,и открих два вида-Rozaliak за розацея и  Rozaliak XL за розацея със защитен фактор.Кой от тези е твоя или е някой друг?Трябва ми за суха кожа,защото ми предпесаха Волф Басис ,но той ми изсушава кожата?
Някой може ли да каже ,някои продукти ,но за суха кожа????

Общи условия

Активация на акаунт