Безвъглехидратна диета - тема № 8

• 21 086
  • 429
  •   1
Отговори
# 345
Момичета искам да питам някой пил ли е чай Регулавит 2 и да ми кажете какви се ви впечатленията ако сте пили.

# 346
Момичетааааа днес за пръв път от месец и......колко, колко......11 дни изядох 5-6 бисквити.....ядох само пилешко месо, така че на въглехидрати би трябвало да ми излизат сметките. Моля ви успокоете ме, че не е фатално!  Blush Иначе свалените килограми станаха 7  Hug

# 347
Момичетааааа днес за пръв път от месец и......колко, колко......11 дни изядох 5-6 бисквити.....ядох само пилешко месо, така че на въглехидрати би трябвало да ми излизат сметките. Моля ви успокоете ме, че не е фатално!  Blush Иначе свалените килограми станаха 7  Hug
Нещо не разбрах, яла си един месец само пилешко месо ли?

# 348
Нещо не разбрах, яла си един месец само пилешко месо ли?

Не, не, грешно съм се изразила.....днес ядох освен бисквитите само пилешко месо...по точно пържола от бут, така че тъй като при месото няма въглехидрати се надявам бисквитите да не са надвишили много позволената дневна доза. Иначе откакто съм на диета ям правилните храни за тази диета, днес ми беше първия провал.  newsm11

# 349
Не е ли време за почивка? Ще си изтощиш организма много. Включи млечните за извесно време

# 350
Мислила съм го това, но толкова хубаво ми се топят килограмите, страх ме е да не го стопирам. А и друго забелязвам напоследък, че много малко съм започнала да ям, дори не се сещам за ядене и ежедневно приемам все по малко калории, за вчера дори мисля че бяха по - малко от 400, сигурно прекалено се вманиачавам... newsm78

# 351
# 352
Здравейте,на мен ми оставаха още 2 дни ама днес като реших да си лонувам и аз от 8 часа тази вечер до утре вечер в 8,та изядох топка и половина от тия тортените ако някой ги знае newsm78 Утре ще се премера и ще дам данни и сантиметри за втория етап Peace

# 353
здравейте и от мен
ами не мога да седна на компа .ми то деца то чудо Joy
мъча се да вечерям зеле с кюфтета ама си имам помошчийки ми те мислят за на мама диетката Grinning
утре и аз ще лунувам
днес кантарчето показа -0.500
ама тоз лаксит нещо не ми диества а изпих снощи 2 и сутринта 2
май най добре се чувствам от зеления чай ама слабият защото и силният не ми действа
побъркана работа Thinking

# 354
  • по света и у нас
ЛУННАТА ДИЕТА ЗАПОЧВА НА: 25.02.09 СРЯДА, 03:35ч
И СВЪРШВА НА: 26.02.09 ЧЕТВЪРТЪК, 04:05ч.

ФАЗАТА Е НОВОЛУНИЕ

Ети,объркала си лунуването! LaughingТова го взех от лунната диета и смятам да го изпълня,дано успея.

Благодаря ви,момичета за съветите и подкрепата!  bouquet
Хайде,стискам палци на всички лунуващи утре да успеем и да имаме много минуси!!

# 355
  • София
Дора, права си за луната! По телевизията говорят глупости...  ooooh!
Аз за вечеря си пека две биренки (че вчера ме подсетихте и си викам "айде последен ден нищо няма да ми стане") + зелена салата.
Suzza, този чай е на Twinings нали? На мен това ми е най-най-любимия възможен, въпреки, че и другите от марката ги пия с повече от угромно удоволствие, даже съм се замислила да си купя цялата дървена кутия с 240 пликчета чай, че нали съм ценителка... Днес също съвсем случайно попаднах в Billa на един любим чай, който не бях пила от години "Irish cream" на марката "Teekanne" и с голямо удоволствие си го пия в момента  Coffee
Аз искам да похваля вълшебния "Лаксит". Много добре ми понася, въпреки че гледам да не го пия често. В почивката се надявам да нямам нужда от него и ще си го пазя за втория етап.
Днес съм с голям минус -1кг от вчера, та официално съм свалила 4 кг за 24 дни  newsm35
Утре ще лунувам, та се надявам да си запазя резултатите Simple Smile
Утре ще си взема мерките и ще дам отчет за свалените см...
От мен толкова за сега  Hug
Хубава вечер!

# 356
 newsm78 Не съм твърдяла кога точно е луната а казахме че по НТВ казаха друго,но както и да е от утре мисля да се прочистя поне един ден с мляко,а на другия ако се чувствам добре пак ще продължа.Сега отивам да хапна малко изкушения Mr. Green

# 357
  • София
Eti, Аби като си правите ден само на мляко то не е нито БВД нито лунуване, защото и двете отричат млякото.

# 358
Айде, ядох за последно преди лунта.
Хек и салата.
Значи чаааааааааак в други ден ще ям пак, ДАНО УСТИСКАМ  Whistling

# 359
момичета прибързах с оценките за лаксита Mr. Green
сега не мога излезна от smile3550
поне дано утре съм минус кило
ей  eti внимавай с изкушенията Naughty

Общи условия

Активация на акаунт