Безвъглехидратна диета - тема № 8

• 21 080
  • 429
  •   1
Отговори
# 360
момичета сега се прибирам от кафе и веднага седнах да пиша купих чай  Унхуа но не разбрах как се пие уж 3 пъти на ден така разбрах но не съм сигурна и за това искам все пак да ва питам преди да започна да пия /дайте ми информация моля .

# 361
Добро Утро .Една сутрин и аз да ва черпя кафе пийте с удоволствие.Днеска съм с -0,500гр,щастлива съм .Луната да е с вас  Wink и с мен ,да имаме -1.50кг. свалени за един ден дано  Laughing

# 362
  • по света и у нас
Добро утро!Свърших диетата и се отчитам веднага за да дам стимул на новодошлите–за 24 дни са стопени 6 килограма  Hug !!!
Диетата е номер 1!!!Постигнах желаното тегло,че и килограм в повече,но той съвсем нормално ще си се върне като започна нормално хранене.Хем не съм спортувала кой знае какво–някои от сутрините ходих пеша до работата и обратно.Съвсем вярно е,че за 24 дни сваляш 8–10 % от теглото си,обаче без никакви изкушения!!!За целия период само веднъж се изкуших на две лъжици салата Снежанка.Да не говорим сладкото колко ми липсваше,ама и аз без едно мога,само с едно не мога. Laughing
Бъдете упорити и ще постигнете желаните килограми!Успех!

Аз ще се опитам да луннувам днес на водичка и фрешове,утре ще дам отчет за постигнатото!Лек и минусов ден!
Реджина,мерси за кафенцето!

# 363
добро утро
браво  на момичетата за постигнатите резултати
аз още естествено не мога да се похваля , но упорито хрупам в момента - 2 варени яйца с шунка и маслини + малко лютеница за преглъщане и чакам

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:20 от yasmina

# 364
Хей здравейте мацки,отдавна не съм се мяркала,но съм в почивка не пиша но ви чета редовно.И сега да се похваля цяла седмица съм в почивка не съм качила нито грам даже съм-1кг.,а ям какви ли не неща,но после се наказвам с мнооооооого спорт.Втория етап започвам на 16.03 че до тогава имам много поводи за сбирки и не искам да почвам.Днес лунувам само на вода-но мисля да карам тридневка вчера ядох само плодчета,днес само водичка и утре пак само плодчета.Лек и успешен ден на всички-на лунуващите да стискат зъби,със сигурност утре сутрин ще са по леки.
П.С-Бори здраст мила,нали мога да ти казвам така това ясмина не ми харесва(много те обичам)стискам палци да успееш,но и така изглеждаш добре. Hug

# 365
 Hug Здравейте аз днес също ще лунувам ама кажете на какво newsm78 Сега пия едно 3в1 Peace

# 366
  • dobrich
ХАЙДЕ И АЗ ДА СЕ РАЗПИША ЗА ДНЕС. ДНЕС И АЗ СЕ НАРЕЖДАМ ПРИ ЛУНУВАЩИТЕ-ЩЕ СЕ МЪЧА САМО НА ЧАЙ,ВОДА И КАФЕ. ЕХ ДАНО ИЗДЪРЖИМ ДО УТРЕ - ЗА МЕН ЩЕ Е ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ.
ДОРА РАДВАМ СЕ ЗА ТВОЯ УСПЕХ И НИКАКВО БЕЗРАЗБОРНО ЯДЕНЕ Laughing Laughing Laughing
ЕТИ НАЛИВАЙ СЕ С ВСИЧКО ТЕЧНО КВОТО НАБАРАШ САМО БЕЗ БЕЗАЛКОХОЛНИ АБЕ НАЙ ДОБРЕ ЧАЙ И ВОДА. СЕГА ВИ ОСТАВЯМ ЧЕ МЕ ЧАКАТ 180 СЕРИИ НА ЕДНО СЕРИАЛЧЕ КОЕТО СИ ИЗТЕГЛИХ. УСПЕХ  НА ВСИЧКИ.

# 367
Аа лунувам ама и да няма луна според мен, ако карам 24 часа на вода и сок пак ще си свалям килца  Joy

# 368
Аз категорично се отказах от лунуването. Не мога да издържа толкова време Embarassed
Сега хапнах салата - айсберг и радичио, с дебърцини.  Mr. Green
Кофти е, че започна да ми прималява. Сутрин не закусвам - някак не ми се връзват кюфтета с кафето, или там каквото и да е солено. Аз повече си падам по бисквитки, кексче с кафенцето, мммм...  Blush
Обаче преди малко /преди да хапна/ даже на шефа му направи впечатление, че нещо не ми е таман.
Но обядвах, сега пия кафе, сякаш нещата са по-добре. Макар че прималяването, според мен, не е толкова от липсата на храна, а по-скоро от липсата на въглехидрати в храната..
Хубав ден!  Hug

# 369
  • в матрицата
Здравейте момичета!! Днес съм още - 600 гр, дано да сваля още 1 кг, че от събота съм почивка  Grinning
eti_88 - това 3в1 не знам дали е много удачно да се пие......дано да не ти забави резултатите.
Сутринта в " На кафе" имаше един момък, явно нещо като диетолог, фитнес инструктор , та той каза че истината е да се яде нисковъглехидратна  храна, и каза че в мазното нямало нищо лошо, т.е. той направо визираше нашата диета. Такаче, никакво отказване, резултати само с тази диета  smile3521

# 370
Аз гледасх само реклама на предаването.
Suzza кажи нещо по подробно . какво посъветва той да се яде?
А за млечните каза ли нещо?

# 371
  • София
И аз да се отчета. От днес съм почивка и за 24 дни съм -4кг с малки прегрешения, мерките ми също са много добри, но сега не съм си в къщи, та не мога да дам точно резултатите. Днес съм на лунна диета - сутринта чай, преди обед чай за обяд плодов фреш и до довечера все така ще е... Как ми се усладиха плодовете... ама айде няма да ви дразня! С вас съм отново от 09.03.09 г.
Няма да ви оставям и ще ви чета всеки ден  Hug
Ели, Аби къде се губите?  newsm78
Ети, в 3 в 1 има и захар и сухо мляко и двете не са позволени за лунуването, пък за БВД да не говорим. Пий чайчета и вода, може и сок от моркови според мен...
Хубав ден ви желая!

# 372
Ето и моите размери след втория цикъл:
бюст-102см
талия-96см
ханш-102см
бедро-60см
над коляно-44см
прасец-40см
бицепс-30см
Много съм доволна  Hug КИЛОГРАМИ-74.500
До сега изкарах на един чай,чаша портокалов сок и 3в1,ама малко ми е тудно,ама трябва да издържа Crossing Arms Обещавам повече да не пия 3в1 Peace

# 373
Момичета и аз лунувам - само вода,чай и кафе  Mr. Green сокова могат ли да се пият  newsm78

# 374
  • в матрицата
Аз гледасх само реклама на предаването.
Suzza кажи нещо по подробно . какво посъветва той да се яде?
А за млечните каза ли нещо?
Общо взето каза, че не трябва да се ядат маргарини, рафинирано олио и всякакви видове втвърдени мазнини, но за млекото нищо не спомена, за това мисля, че явно не е проблем да се яде млеко. Също така обясни много добре, че в холестерола няма нищо лошо, и че организма сам си произвежда по голямата част от холестерола, а не ние го поглъщаме чрез мазнини. Беше доста интересно, но трябва да се гледа, за да се схване неговата теория за храненето - която е много по различна, от досега разпространяваните. Примерно, каза, че картофите също не е хубаво да се ядат и кафе и черен и зелен чай не е добре да се пият, тъй като те обезводняват тялото. Това се сетих за сега, ако се сетя още, пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт