Как тренирах-7

• 21 180
  • 454
  •   1
Отговори
# 30
А ако не съм много нахална искам да попитам още нещо. На кростренажора или на велото е по-добре да наблегна и за да има ефект по колко време трябва да стоя на уреда и може ли от прекалено наблягане да се получи обратен ефект - да ми станат мускулести и груби крака  newsm12
..ако е за изгаряне на мазнини...по-добре на велото...поне 30-40 мин СТОЙ Mr. Green..карай го на малка степен...бързо
..трудна работа да ти станат мускулести краката....

# 31
Благодаря много за информацията, на мен по принцип не мисля, че ми трябва за изгаряне на мазнини, 1.64 съм и съм 48 кг. Но искам да ми се стегне дупето и краката и разбира се да се махне целулита Simple Smile

# 32
Един въпрос. Аз в момента съм на антибиотици и временно не тренирам, мога ли да си пия Л карнитина или няма смисъл? Съвместим е с лекарства , нали?
..може..но ти как го пиеш след като не тренираш Peace

Пия го 2 капсули преди тренировка и една вечер на гладно, като не тренирам 3 капсули дневно. Но сега освен че съм на антибиотик ми се налага и да пътувам извън Бг и няма да тренирам до края на февруари което си е мноого....И затова се чудя дали да преустановя приема и после да започна наново или не newsm78

# 33
Благодаря много за информацията, на мен по принцип не мисля, че ми трябва за изгаряне на мазнини, 1.64 съм и съм 48 кг. Но искам да ми се стегне дупето и краката и разбира се да се махне целулита Simple Smile
.е тогава на по-голяма степен и на кроса Peace

# 34
Един въпрос. Аз в момента съм на антибиотици и временно не тренирам, мога ли да си пия Л карнитина или няма смисъл? Съвместим е с лекарства , нали?

Пия го 2 капсули преди тренировка и една вечер на гладно, като не тренирам 3 капсули дневно. Но сега освен че съм на антибиотик ми се налага и да пътувам извън Бг и няма да тренирам до края на февруари което си е мноого....И затова се чудя дали да преустановя приема и после да започна наново или не newsm78
..от кога го пиеш Peace

# 35
Много благодаря

# 36

..от кога го пиеш Peace

Малко след нова година, тренировките са ми задължително 3, 4 пъти седмично кростренажор вкъщи + 2, 3 пъти във фитнеса за различните групи мускули, но ако успея с времето, не съм много редовна там. Това от около 3 месеца

# 37

..от кога го пиеш Peace

Малко след нова година, тренировките са ми задължително 3, 4 пъти седмично кростренажор вкъщи + 2, 3 пъти във фитнеса за различните групи мускули, но ако успея с времето, не съм много редовна там. Това от около 3 месеца

..спри го... Peace...направи пауза Peace..не действа Peace

# 38
Днес-рамо+30 мин пътека Peace

# 39
и оЩе един въпрос
знам, че е най - добре да се тренира сутрин на гладно, но аз нямам тази възможност и за това Ще тренирам след 17,00 часа. Пак ли трябва да е на гладно или не, за да е по - ефикасно? A karnitina и фет бърнъра заедно ли се приемат, непосредствено преди тренировка  Thinking

# 40
и оЩе един въпрос
знам, че е най - добре да се тренира сутрин на гладно, но аз нямам тази възможност и за това Ще тренирам след 17,00 часа. Пак ли трябва да е на гладно или не, за да е по - ефикасно? A karnitina и фет бърнъра заедно ли се приемат, непосредствено преди тренировка  Thinking
...е  как на гладно в 17 ч Grinning
..карнитина ..преди тренировка и преди лягане
..бърнъра..зависи какъв е..но по принцип..сутрин,обед, вечер Peace

# 41
ами аз Щото след 18,00 часа не ям, та да знам дали преди това да си хапвам или да го правя след тренировка  Thinking

# 42
ами аз Щото след 18,00 часа не ям, та да знам дали преди това да си хапвам или да го правя след тренировка  Thinking
..яж..след тренировка....почти всичко изгаря Peace
...защо не ядеш след 18  Grinning

# 43
ми Щото имам килца за сваляне  Laughing

# 44
ми Щото имам килца за сваляне  Laughing
..яж белтъчини..няма проблем Peace
...отслабва се с храна...не с глад Peace

момичета..отивам да тренирам..че от 1 час се каня Mr. Green
..до после  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт