Как тренирах-7

• 21 246
  • 454
  •   1
Отговори
# 360
И аз днес, ща не ща, ще почивам с обръча, да видим утре дали ще имам шанс... Чудя се, така като се разделя на 2х10мин (примерно) дали ще има същия ефект  Thinking Знам ли, натоварването не е ли различно...

# 361
И аз днес, ща не ща, ще почивам с обръча, да видим утре дали ще имам шанс... Чудя се, така като се разделя на 2х10мин (примерно) дали ще има същия ефект  Thinking Знам ли, натоварването не е ли различно...

Аз лично в началото си въртя по няколко минути, по няколко пъти на ден.
Докато свикне тялото ми с обръча, т.е. да не ме боли при въртене  Peace

След това ще гоня дълготрайност.
Днес вече не ме боли, но вчера почивах. И сега се пазя, да не стане като миналия ден-завъртях го 2 пъти и умрях от болка. с всяко нещо трябва да се почва постепенно според мен  Peace

# 362
Днес гръб, гърди, бицепс, трицепс и почти никакво кардио не  успях да направя, че нямах време  Rolling Eyes

А каква мускулна имам на краката, не е истина, не мога да се кача до моят етаж на работа Rolling Eyes

# 363
Здравейте всички,аз днес започвам със фитнеса,но се чудя как да си направя програмата,на първо време искам да отслабна,за това смятам да наблегна на пътеката и колелото,и коремни,а пък по-натам да започна крака, бицепс,трицепс.Мисля поне 40 мин.да бъда на пътеката и още 20 мин.на колелото.Поци какво ще ме посъветваш?
..тренирай на всички уреди като начало...и само 40 мин пътека ..ти стига Peace

# 364
Поци, купих си обръч, въртях - 15мин повече за проба, отколкото серозно. От днес мислех по 30 мин всеки ден. Ама имам днес синини, където е минавал обръча, особено от едната страна е огромна синина и оток - много ме боли. Днес не мога да въртя...  Сега как да я карам? Аз ли не го въртя нещо правилно, за да се получава така или е нормално? Да чакам да ми поотмине и пак да се пробвам, докато се закаля или що ли?
Много ми е приятно въртенето на обръч и тъкмо си представих какви чудни талийка и ханш ще си оформя, ама нещо ми се пропуква, помогни с акъл!  Praynig
..кви обръчи ..въртите ooooh!

# 365
Ами пластмасов, пълен с ориз  Thinking

# 366
Ами пластмасов, пълен с ориз  Thinking
..явно...трябва да е по-лек..не е нормално ..тези синини Peace

# 367
Ами вече го напълних с ориз, сега да го изпразвам ли?  Laughing   Аз го пробвах преди да е напълнен, но той беше супер лек. Толкова лек, че не можеше да се върти, просто няма как да се засили...  Оф, тоз'  обръч и той...

# 368
Тази сутрин крака, талия+30минути колело

# 369
  • Бургас
Кажете си мнението,моля ви,за неопреновите клинове.Дали има ефект по-голямото изпотяване с тях за сваляне на сантиметри? newsm78.Чудя се дали да си взема?!
 Hug

# 370
Ами вече го напълних с ориз, сега да го изпразвам ли?  Laughing   Аз го пробвах преди да е напълнен, но той беше супер лек. Толкова лек, че не можеше да се върти, просто няма как да се засили...  Оф, тоз'  обръч и той...
..ясно е ...че трябва да тежи за да се върти..но тва чак да те наранява ooooh!
..и аз въртя обръч/въртях де.скоро не съм/..но моя е дървен Peace

# 371
Кажете си мнението,моля ви,за неопреновите клинове.Дали има ефект по-голямото изпотяване с тях за сваляне на сантиметри? newsm78.Чудя се дали да си взема?!
 Hug
..аз имам ..много голямо..мнение.....но не искам да го споделям Peace
...ако тренираш..ще свалиш килограми и без него Peace

# 372
Ами аз си мисля сега, да взема да изсипя половината ориз - пак ще е по- тежък от празен, но и по- лек от съвсем пълен  Thinking  Питам, защото нямам опит и не мога да преценя кое е нормално и кое не. Има много неща, които в началото изглеждат безумни, но с времето се свиква, тялото се закалява и т.н., та затуй, викам да не би и с това така  Thinking
Ще изчакам няколко дни, да ми заздравеят месата  Mr. Green и пак наново...

# 373
Ами аз си мисля сега, да взема да изсипя половината ориз - пак ще е по- тежък от празен, но и по- лек от съвсем пълен  Thinking  Питам, защото нямам опит и не мога да преценя кое е нормално и кое не. Има много неща, които в началото изглеждат безумни, но с времето се свиква, тялото се закалява и т.н., та затуй, викам да не би и с това така  Thinking
Ще изчакам няколко дни, да ми заздравеят месата  Mr. Green и пак наново...
...ти си луда Mr. Green..тва граничи с мазохизъм
 Grinning..направи го по-лек Peace

# 374
Ее, нали ще махна половината ориз - по- лек ще е!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт