Как тренирах-7

• 21 210
  • 454
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Крака, 30 мин пътека.

# 76
Поци, благодаря за отговора!   bouquet

# 77
Разбрал си ме значи  Hug

Та днес тренирах на новото място и минах на нова програма  Laughing
Правих супер серии за корем - не съм убедена, че точно така беше, но обикалях 4-ри уреда (с по 2,3 повторения на уред) и ги редувах три пъти   Crazy, после серия за крака и накрая кардио - пътечка, както обикновено  Crazy

# 78
  • Варна
40 мин. пътека, крака и 20 мин. кростренажор!

# 79
Завърнах се на сцената - тренажора Mr. Green
Тази вечер кростренажор   - 52 мин.,18 км, 410 калории, 1-ва степен newsm39

# 80
Малии, евала мацки   bouquet Айде и аз на кроса мога да издържа много, но на пътеката да бягам мах ми е 30 и съм гроги  sweating - не мога повече, сърце, крака всичко ми трепери...после ми трябва време докато намеря правилните стъпки за да си отида  Joy

# 81
val_stef   Joy
спомням си имаше предложение за придружител  Mr. Green да оправиш стъпката
аз честно казано тази вечер едва устисках 18км, много голям зор видях. Всеки път ми е морно  Wink ината ми е голям  Mr. Green

# 82
Разбрал си ме значи  Hug

Та днес тренирах на новото място и минах на нова програма  Laughing
Правих супер серии за корем - не съм убедена, че точно така беше, но обикалях 4-ри уреда (с по 2,3 повторения на уред) и ги редувах три пъти   Crazy, после серия за крака и накрая кардио - пътечка, както обикновено  Crazy
..здарвей  bouquet
супер серия е от две упражнения Wink
...ти си правила гигантски серии Peace
..но те не са много подходящи за начинаещи Mr. Green

# 83
Поци послушах те и се отказах от степера.
Сдобихмесе  с кростренажор.

Като се има предвид , че движението ми е от вратата до колата вече 3 години, направо ме е страх да не "сдобия инфаркт" ако го яхна просто така. newsm78

Има някакви препоръки в книжката за абсолютно начинаещи - три дни по 3 минути редувани с тренировки ? Това не го разбрах изобщо!?
Инещо за аеробна зона на пулса - шах с пешката !

А и може и да си внушавам, но след два дни за по 10 мин и имам чувството, че нещо не е нарид с коляното ми? Възможно ли е да си докарам нещо ?

Искам просто да се стегна малко че сърцето ми ще се скапе с този заседнал живот.
Ако сваля и 5-6 кила ще е супер, но не това е най-важното.

Помагай, моля те! Дай програма или некакви по -ясни инструкции.

И вие дами с опит.... Praynig

# 84
Карай го...нищо ти няма Hug Peace
..в началото по малко..но с всеки ден вдигай минутите Peace

# 85
  • София
Днес гърди, гръб, рамо, корем и 20мин кардио  jump

# 86
Снощи- крака + корем и 40 мин. кростренажор.

# 87
Имам едно леко притеснение и реших да го споделя. Нямам възможнсот да тренирам по-рано от 21 часа обаче се наблюдвам, че след това страдам от безсъние. Възможно ли е да е вярно това мое усещане или е съвпадение. И още нещо какви витамини пиете, без захар, соя и йод! Не пия нищо освен л-тироксин, аспирин протект, селен и лимфомиозот /имам хормонално заболяване/.
Благодаря   bouquet

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 16:43 от icyangel

# 88
  • Варна
Аз тренирам след 17 часа, и определено не страдам от безсъние,
умирам да си легна, като пребита съм!
Взимаш ли нещо преди тренировката, да не е от него, аз
известно време пих йохимбе и само дето не паткясах от него,
не стига, че по цяла нощ не спях , ами и сърцето ми щеше да се пръсне!

# 89
  • Габрово
Имам едно леко притеснение и реших да го споделя. Нямам възможнсот да тренирам по-рано от 21 часа обаче се наблюдвам, че след това страдам от безсъние. Възможно ли е да е вярно това мое усещане или е съвпадение.

Според мен не е съвпадение. Засилената физическа активност късно вечер /все пак 21 ч. не е много рано/ превъзбужда организма и може да доведе до безсъние. Единствения вариант е да тренираш по-леко, а когато си свободна през деня да се натоварваш повече  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт