Как тренирах-7

• 21 187
  • 454
  •   1
Отговори
# 45
А не, аз не гладувам, просто рано заспивам към, 8 - 9 вечерта и за това по рано вечерям

# 46
А не, аз не гладувам, просто рано заспивам към, 8 - 9 вечерта и за това по рано вечерям
...това е друго Peace..мисля ,че стоиш до 23 ч гладна Mr. Green

# 47
  • София
Днес гърди, гръб, рамо, корем и 20мин кардио  jump

# 48
Днес-крака+20 мин пътека Peace

# 49
Убийствена тренировка за крака.......не вярваш ,че ще има ефект.. Mr. Green
..състои се..от само едно упражнение..клякане с щанга...но...1 час Mr. Green
...нищо друго..тва е цялата тренировка....само бях чел за този начин на трениране..и че който е тренирал така..повече не е повторил Grinning

# 50
Днес беше първата тренировка, чувствам се прекрасно  Grinning. Направих 25 минути кардио, след това обиколих и се "запознах" с почти всички уреди, на два от уредите ми беше доста трудно  Twisted Evil, но Ще свикна и след това завърших пак с кардио 20 мин. Утре мисля да пропусна фитнеса, Ще отида само на басейн или бокс, след това сауна. Фитнеса мисля да го правя през ден  Thinking, ти какво Ще ме посъветваш Поци? Казаха ми, че е най - добре да се тренира през ден, за да може организма да се възстанови след тренировка. Утре Ще ходя да търся л - карнитин и фет бърнър.

# 51
Днес беше първата тренировка, чувствам се прекрасно  Grinning. Направих 25 минути кардио, след това обиколих и се "запознах" с почти всички уреди, на два от уредите ми беше доста трудно  Twisted Evil, но Ще свикна и след това завърших пак с кардио 20 мин. Утре мисля да пропусна фитнеса, Ще отида само на басейн или бокс, след това сауна. Фитнеса мисля да го правя през ден  Thinking, ти какво Ще ме посъветваш Поци? Казаха ми, че е най - добре да се тренира през ден, за да може организма да се възстанови след тренировка. Утре Ще ходя да търся л - карнитин и фет бърнър.
..super  bouquet
..абе..може да се тренира и всеки ден..стига да не товариш ..тренирани мускулни групи Peace
..и без тва утре ще имаш мускулна..затова прескочи Mr. Green
..ако питаш мен за възстановява на мускула е 72 часа ....а тва не е през ден Peace
..обаче в твоя случай е добре така ..през ден..докато свикнеш...и после газ Mr. Green
..ако не намериш добавките ..има сайт ..от там може да си ги поръчаш..даже ще има отстъпка..и ще ти излезнат по-евтино отколкото на склад Wink
..само се обади  bouquet

# 52
da, za мускулната треска си прав, усещам леко напрежение в мускулите, утре след сън сигурно Ще е кофти, но няма как. Аз като ходя през ден всички мускули ли да тренирам или да си ги разделя, да речем един път да тренирам  долна част, на следващия горна, че днес си ги отвисях около два часа с кардиото  Rolling Eyes. А в дните без фитнес, Ще ходя на водни тренировки, бокс, bodypump или yoga. Или Ще ми дойде малко прекалено, но имам възможност всеки ден да ходя на нещо, желание също, но да не си навредя на организма  Thinking

# 53
da, za мускулната треска си прав, усещам леко напрежение в мускулите, утре след сън сигурно Ще е кофти, но няма как. Аз като ходя през ден всички мускули ли да тренирам или да си ги разделя, да речем един път да тренирам  долна част, на следващия горна, че днес си ги отвисях около два часа с кардиото  Rolling Eyes. А в дните без фитнес, Ще ходя на водни тренировки, бокс, bodypump или yoga. Или Ще ми дойде малко прекалено, но имам възможност всеки ден да ходя на нещо, желание също, но да не си навредя на организма  Thinking
..нищо ти няма..за начало тренирай всичките..после ще ги разделим Peace
..тва горна и долна ..при жените е прието..но вече не е модерно..жените от много години тренират като мъже Peace  bouquet

# 54
ок, мерси
утре ако не намеря добавките, Ще ти пиШа за сайта, ама аз ако ги поръчам от сайт, те Ще ги достявят на адрес в БГ и оттам някой трябва да ми ги прати до Стокхолм

# 55
Вчера почивах празник беше  Drunk Но днес серия за бицепс, корем и пътечка 20 минутки.

# 56

Цитат
Убийствена тренировка за крака.......не вярваш ,че ще има ефект..
..състои се..от само едно упражнение..клякане с щанга...но...1 час

клякане с щанга не натоварва ли дупе  newsm78

# 57

Цитат
Убийствена тренировка за крака.......не вярваш ,че ще има ефект..
..състои се..от само едно упражнение..клякане с щанга...но...1 час

клякане с щанга не натоварва ли дупе  newsm78
..да..натоварва..и го прави малко Mr. Green

# 58
  • Габрово
Убийствена тренировка за крака.......не вярваш ,че ще има ефект.. Mr. Green
..състои се..от само едно упражнение..клякане с щанга...но...1 час Mr. Green
...нищо друго..тва е цялата тренировка....само бях чел за този начин на трениране..и че който е тренирал така..повече не е повторил Grinning

Баща ми така тренира за трицепс. 1 час - едно упражнение, само това. Даже е зарибил и други в залата.
Но не и мен  Mr. Green.
Няма сила, която да ме накара да клякам с щанга 1 час. Стигат ми 4-5 серии Whistling. После следващото упражнение за крака  Peace.

# 59
   Здравейте. Знам, че темата е за фитнес, но нямам време да ходя в зала и се опитвам да правя нещо за себе си в къщи.

Имам въпрос към Поци и се надявам да може да ми отговори. На предната страничка беше споменато, че се тренира поне през ден, но не знам дали това важи и за упражненията на Синди, Каланетика и Пилатес. За сега правя Пилатес през ден и понякога упражненията на Синди. Като правя Пилатес пак ли трябва да давам почивка на мускулите и да пропускам един ден или мога да правя упражненията всеки ден?

Общи условия

Активация на акаунт