Как тренирах-7

• 21 244
  • 454
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Днес крака, ръце и 20мин кардио  jump

# 106
  • Габрово
Днес - теглене на шейна по баир с 19 кг. вътре, газене на дълбок сняг и бягане, теглейки шейна  Mr. Green. Бяхме с малкия на пързалка. Страхотно кардио си направих. Радостите на майчинството  Laughing.

Поци, и аз имам нужда от съвет. Схемата ми на клякане с щанга е: 20 кг. - 1х12 повторения, 30 кг. - 1х10, 40 кг. - 1х6-7 и последно 30 кг.- 1х10. Мислиш ли, че са достатъчни тези серии? В залата, в която тренирам получавам противоречива информация  Grinning. После имам още 3 упражнения за крака.

# 107
4 серии за едно упражнение...са добре Peace
Как клякаш..със свободна щанга..или ..на Смит машина Peace

# 108
Бицепс, трицепс, гръб и кардио Simple Smile

От къде да знам аз Поци защо толкова много мускулни в един ден  Laughing Аз като ида в залата следвам розовия лист с програмата  за жените  tooth Тъй ми каза момчето в залата  Crazy

kalli,  за Л-карнитина и аз забелязах, че направо ми се разхлопва здраво сърцето след като го пия сутрин и по скоро вярвам, че е от него  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 21:19 от val_stef

# 109
Бицепс, трицепс, гръб и кардио Simple Smile

От къде да знам аз Поци защо толкова много мускулни в един ден  Laughing Аз като ида в залата следвам розовия лист с програмата  за жените  tooth Тъй ми каза момчето в залата  Crazy

kalli,  за Л-карнитина и аз забелязах, че направо ми се разхлопва здраво сърцето след като го пия сутрин и по скоро вярвам, че е от него  Rolling Eyes
..чист ли е карнитина Peace

# 110
Ами Carnitine LIQUID е моя на PRO Nutrition - течен с бърз ефект.
На етикета с превода пише само, че съдържа  0,86 g въглехидрати и 500 mg л-карнитин на 10 ml.  лепнат точно над оригиналния етикет и не мога да го отлепя изобщо за да видя от долу дали пише същото.

# 111
Моят-не.Cаrni juice na PEAK.
http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?cPath=43_83&prod … 0cc3421a73e1a3755
С добавка на зелен чай и витамини Б.   newsm78

# 112
Вижте..може да има  прилив на енергия...но ако няма в него кофеин...не би трябвало..чак толкова да ви тресе Peace
..по принцип.... най -добре се усеща на гладно Peace
..но е възможно и от него да е Peace

# 113
Поци, и аз имам въпрос извинявам се ако си коментирал същото в предишните теми: Ходя на фитнес от месец и половиназапочвам с 15 мин кардио, коремни, обиколка по почти всички уреди в залата и приключвам са 10 или 15 кардио.Трябва ли да започна да работя вече по програма? Ходя 4 - 5 пъти на седмица в залата, когато успея да намеря кой да гледа бебока. Вначалото ходех през ден, но ми е много готино и започнах и по често. Незнам дали има значение искам да отслабна, че след раждането не мога да се търпя така а пък не мога да спазвам някакви супер строги диети, спрях тестените и сладкото.
Ти каква програма и диета би ми препоръчал? А и мисля да си купя Л-карнитин newsm78

# 114
Поци, и аз имам въпрос извинявам се ако си коментирал същото в предишните теми: Ходя на фитнес от месец и половиназапочвам с 15 мин кардио, коремни, обиколка по почти всички уреди в залата и приключвам са 10 или 15 кардио.Трябва ли да започна да работя вече по програма? Ходя 4 - 5 пъти на седмица в залата, когато успея да намеря кой да гледа бебока. Вначалото ходех през ден, но ми е много готино и започнах и по често. Незнам дали има значение искам да отслабна, че след раждането не мога да се търпя така а пък не мога да спазвам някакви супер строги диети, спрях тестените и сладкото.
Ти каква програма и диета би ми препоръчал? А и мисля да си купя Л-карнитин newsm78
..вече може да минеш на програма Peace
1.крака+кардио+30 мин кардио
2.гръб+трицепс+30 мин кардио
3.кардио -40 мин
4.гърди+бицепс+30 кардио
5.рамо+корем+30 кардио

# 115
 PeaceДнес-гръб+30 мин пътека Peace

# 116
Поци , благодаря за бързия отговор  Hug от утре започвам Peace
А какви добавки смяташ че е добре да пия за да ускоря отслабването? А и прочетох някъде из постовете ти за някъкъв сайт от който можем да си поръчвам на по приемливи цени newsm78

# 117
Поци , благодаря за бързия отговор  Hug от утре започвам Peace
А какви добавки смяташ че е добре да пия за да ускоря отслабването? А и прочетох някъде из постовете ти за някъкъв сайт от който можем да си поръчвам на по приемливи цени newsm78
..Л-карнитин,Фет Бърнър Peace
http://silabg.com/bg
..цените са като на склад Mr. Green..и доставката до 2 дена.,..те я поемат Peace
..избора..е голям Peace

# 118
Много ти благодаря Hug

# 119
..напиши ..ако си поръчаш..че си от мамата..има 5%..отстъпка Peace

Общи условия

Активация на акаунт