Как тренирах-7

• 21 316
  • 454
  •   1
Отговори
# 345
Днес направих обичайната си тренировка, но си позволих да "експериментирам" с килограмите. Където можех, качвах малко или пък увеличавах броя на повторенията. След тренировката направих и 5 мин. вело.
Та, Поци, въпроса ми е мога ли да си правя такива импровизации или броя на сериите и повторенията трябва да е точно определен? Благодаря! Hug
..може..при всеки е различно...тренирай така....че да усещаш тренировката Hug

# 346
Днес (вече вчера) тренирах ръце и 40 мин кардио (пътека) и финиш с 3х30 коремни преси за горна част  Peace Направо се разбивам на тая пътека, цялата вир вода и червена, но съм много доволна.
Честит празник на всички истински жени!

А вярно ли, че след 20тата минута започват да се топят мазнините при кардио тренировката?
..бих казал..след 30 мин Mr. Green

След 30тата ли  Shocked е аз като правя по 30-40 мин кардио и то на пътека, интензивно темпо... как ще отслабна, до 30тата минута се потя просто и после наваксвам с водата, която пия ли?  newsm78 Значи за 35-40 мин кардио дефакто последните 5 мин са ми само от полза и то сигурно е нищожна  ooooh!

# 347
Честит празник на всички дами!
Искам съвет - ходя на фитнес от почти 4 години. В началото тренирах доста интензивно, но тази зима се поотпусна, разредих и тренировките на по една, две в седмица и резултата е на лице - 3-4 кг. отгоре Mr. GreenТака че вземам се в ръце и започвам отново сериозно, но никога не съм пила нищо  нито карнитин ,нито бърнър, а тук много пишете за тях. Къде да прочета за действието им и дали да започна и аз със тях??

# 348
Днес (вече вчера) тренирах ръце и 40 мин кардио (пътека) и финиш с 3х30 коремни преси за горна част  Peace Направо се разбивам на тая пътека, цялата вир вода и червена, но съм много доволна.
Честит празник на всички истински жени!

А вярно ли, че след 20тата минута започват да се топят мазнините при кардио тренировката?
..бих казал..след 30 мин Mr. Green

След 30тата ли  Shocked е аз като правя по 30-40 мин кардио и то на пътека, интензивно темпо... как ще отслабна, до 30тата минута се потя просто и после наваксвам с водата, която пия ли?  newsm78 Значи за 35-40 мин кардио дефакто последните 5 мин са ми само от полза и то сигурно е нищожна  ooooh!
..спокойно...кардиото продължава поне още 15-20 мин след като спреш Peace
...прави си по 30-40 мин....ефект ще има Peace

# 349
Честит празник на всички дами!
Искам съвет - ходя на фитнес от почти 4 години. В началото тренирах доста интензивно, но тази зима се поотпусна, разредих и тренировките на по една, две в седмица и резултата е на лице - 3-4 кг. отгоре Mr. GreenТака че вземам се в ръце и започвам отново сериозно, но никога не съм пила нищо  нито карнитин ,нито бърнър, а тук много пишете за тях. Къде да прочета за действието им и дали да започна и аз със тях??
..какво те интересува Peace

# 350
Конкретно за карнитина и бърнъра- как действат и има ли нужда да вземам от тях?
Благодаря предварително Simple Smile.

# 351
Конкретно за карнитина и бърнъра- как действат и има ли нужда да вземам от тях?
Благодаря предварително Simple Smile.
http://www.bb-team.org/articles/882/
http://www.belchohristov.com/383.html

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 19:20 от Поци

# 352
Zdraveite na vsi4ki i 4estit 8 mapt :hug:na damite.Poci v4era mi napravixa programa v fitnesa moje6 li da mi kaje6 dali e dobra .Zna4i 2 po15 povtorenia niakakvi 4 ma6ini za tejesti.Neznam kakvi sa zatova ne me pitai #2gunfire.Ni6to ne razbiram .Posle 20 min na patekata barzo xodene pod naklon,15 min na edna ma6in kato skior.Plys 5 pate v sedmizata spining i 3sayna.Po4ivam samo dnes ot dve sedmici nasam ama me ma4i stra6en zabobol prosto niamam sili. :ooooh:vsi4ko tova e sled 9 4asov intenziven raboten den.Instryktora mi kaza 4e s tozi temp 6te svalia desette kilograma koito iskam za 1 GODINA.dali 6te stane po barzo Praynig?Ne mi dade nikakvi yprajnenia za korem.Kakvo da pravia.I za kraka niama ama sigyrno e zaradi raz6irenite beni koito si otglejdam.Ve4e sa dosta poporasnali :lol:Kakvo misli6 dobre li e i 6te stane li po barzo da gi svalia tez kila 4e iskam na more da xodia Twisted Evil                                                                                                                                                                                                                Hug Hug Hug

# 353
Кошница...като начало е добре Peace

# 354
Поци, купих си обръч, въртях - 15мин повече за проба, отколкото серозно. От днес мислех по 30 мин всеки ден. Ама имам днес синини, където е минавал обръча, особено от едната страна е огромна синина и оток - много ме боли. Днес не мога да въртя...  Сега как да я карам? Аз ли не го въртя нещо правилно, за да се получава така или е нормално? Да чакам да ми поотмине и пак да се пробвам, докато се закаля или що ли?
Много ми е приятно въртенето на обръч и тъкмо си представих какви чудни талийка и ханш ще си оформя, ама нещо ми се пропуква, помогни с акъл!  Praynig

# 355
Ама имам днес синини, където е минавал обръча, особено от едната страна е огромна синина и оток - много ме боли. Днес не мога да въртя...  Сега как да я карам? Аз ли не го въртя нещо правилно, за да се получава така или е нормално? Да чакам да ми поотмине и пак да се пробвам, докато се закаля или що ли?
Много ми е приятно въртенето на обръч и тъкмо си представих какви чудни талийка и ханш ще си оформя, ама нещо ми се пропуква, помогни с акъл!  Praynig
И аз съм така-болят ме кокалите  Laughing Но мисля, че се свиква и мястото ще притръпне  Peace Аз вчера почивах, за да ми мине, от днес-пак. Според мен недей наведнъж 30 мин. Аз, за да не ме боли прекалено, въртя няколко пъти на ден по 5-10 мин.  Peace
Като свикна с тежестта и спре да ме боли, ще увелича  Peace

# 356
  • София
Завръщам се в отбора  Rolling Eyes Днес гърди, гръб, рамо, корем и 20мин кардио  jump

# 357
Здравейте, имам едно въпросче, надявам се за ми помогнете. Мъжът ми купи  ето това

, имам нужда от помощ за някакви упражнения, и изобщо от съвети. Благодаря ви предварително Hug.

# 358
Здравейте всички,аз днес започвам със фитнеса,но се чудя как да си направя програмата,на първо време искам да отслабна,за това смятам да наблегна на пътеката и колелото,и коремни,а пък по-натам да започна крака, бицепс,трицепс.Мисля поне 40 мин.да бъда на пътеката и още 20 мин.на колелото.Поци какво ще ме посъветваш?

# 359
Днес 20 мин. вело, въртене на обръч-2*10 мин, корем

Общи условия

Активация на акаунт