добър гастроентеролог в София

• 636 085
  • 822
  •   2
Отговори
# 165
Четох, но не открих препоръка за някой гастроентеролог, който работи със ЗК.. Закъсала съм много с този колит и искам да отида при някой специалист, но май като гледам....добрите не работят със ЗК.. Sad

Др. Розалина Балабанска - Токуда, работи и с направление,но се чака по месец поне. Платено чакаш седмица.

Аз съм страшно доволна от нея  Peace

Здравей, искам да те попитам какво ти е мнението тъй като знам че тя е много добра с хепатите, но дали е толкова добра при гастрит колит.

Дали да запиша един час при нея се чудя тъй като съм точно с гастрит и колит и имам някакви оплаквания и искам да ме прегледат и да ми се направят изследвания.

# 166
Др. Пламен Петров от София мед  ми направи лошо впечатление.Като да го е ударил на печалбарство.
Откри несъществуващи камъни в жлъчката на мой близък, като му обясни, че е пред спукване.В потвърждение на своето заключение дори не е издал на човека снимка от ехографа.В последващ разговор му е обяснил, че ще направи 3 дупки и ще му извади жлъчката едва ли не с поглед срещу скромната сума от 1000лв.
Естествено, човекът потърси мнения от още лекари и се оказа, че жлъчката му е чиста.
Сами си направете изводите за този лекар.
Винаги търсете мнения на повече от един лекар.

# 167
Професора прегледа кръвната ми картина и каза, че най-вероятно е синдрома на Жилбер, който каза че е вроден и не се лекува, но за да стане напълно ясно ми предложи да ме хоспитализира в Софиямед, като три дни ще ли да ми дават фенобарбитал (цитирам думите му: „ така се установява синдрома на Жилбер и това лекарство го няма в аптеките). Каза, че от лекарството много ще ми се спи. Споменах, че след храна се уригвам (нямам киселини) и добави, че ще ми направят и гастроскопия.

Ей затова не ходя при гастоентеролог, защото са точно такива. Как всичките дето ходих при тях искат да ме пращат на гастроскопия и ЕДИН не ми изписа някакъв пробиотик. Аз съм роден 1980 г и за пръв път пробиотик ми бе изписан, когато бях на 20 години и то НЕ от гастроентеролог.  Добре, че личния ми лекар е печен и ми каза какво да правя. И един мой приятел и той така ... нищо. Отиде един ден при диетолог той и се оправиха нещата.

Веднага гастроскопии и махане на жлъчки.

# 168

Препоръчвам д-р Сираков от екипа на проф. Кацаров във ВМА. Правих гастроскопия при него и съм възхитена от професионализма му. В допълнение е човечен, спокоен, разбиращ. Прави прегледи в София, Стара Загора, Бургас и Сливен. В София приема в понеделник в поликлиниката на ВМА, тел: 02/9225001.   

Здравейте! Може ли да ми кажете къде преглежда д-р Сираков в Стара Загора? Благодаря предварително.

# 169
  • София

Препоръчвам д-р Сираков от екипа на проф. Кацаров във ВМА. Правих гастроскопия при него и съм възхитена от професионализма му. В допълнение е човечен, спокоен, разбиращ. Прави прегледи в София, Стара Загора, Бургас и Сливен. В София приема в понеделник в поликлиниката на ВМА, тел: 02/9225001.   

Здравейте! Може ли да ми кажете къде преглежда д-р Сираков в Стара Загора? Благодаря предварително.

http://trakiahospital.com/bg/about/

# 170
golden_dust , Благодаря, но не го намирам никъде в екипа на клиниката по гастроентерология, за да видя приемният му ден.

# 171
  • София
golden_dust , Благодаря, но не го намирам никъде в екипа на клиниката по гастроентерология, за да видя приемният му ден.

Обади се на регистратурата и питай за подробности. Аз правих гастроскопия при него в б-ца Тракия, иначе съм от София и не съм наясно. Просто там имаше възможност да се направи по-бързо изследването, отколкото тук във ВМА. Зная, че преглежда и прави изследвания в сряда /в сградата в Аязмото, не в тази в центъра на града/, но не съм сигурна дали всяка седмица.  

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 07:21 от golden_dust

# 172
Здравейте, преглед при доц.Владимиров в ИСУЛ платен ли е или с направление? Гастроскопията отделно ли се заплаща?
Благодаря

# 173
  • в страната на чудесата
Проф. Владимиров. Wink

# 174
Да, знам, че е професор.
Искам да питам за мой близък, от провинцията идва, за приемане в болница е. Предпочита ВМА, трябва ли му направление за хоспитализация?

# 175
  • Sofia
Предпочита ВМА, трябва ли му направление за хоспитализация?

Разбира се, че как да го приемат без направление? newsm78

# 176
Тя си е запазила час при д-р Сираков и според нея той ще й даде направление да влезе в болницата? Мен много ме съмнява, тъй като при него е платено...

# 177
  • Sofia
   Ако е платено, няма да може да ѝ даде, да. Ние бяхме при Кацаров и тъй като той също не работи по ЗК, ни прати при личната за направление за хоспитализация. Там пък станаха едни проблеми и в крайна сметка, отново се върнахме на преглед във "ВМА", този път с направление за преглед от специалист, за да може друг лекар, който приема пациенти по ЗК, да ни издаде заветното направление за хоспитализация. ooooh! Изобщо – дълга и широка.

И друго ще вметна, понеже писа, че въпросната пациентка е от провинцията – в Гастроентерологията на "ВМА" има мнооого чакащи за хоспитализация. От момента, в който си запишеш ден и час за прием в болницата, до момента, в който наистина те хоспитализират, могат да минат дори 2-3 седмици. Да не казвам, че поне 2-3 пъти съм присъствала на случаи, при които, поради липса на свободни легла в отделението, връщат всички останали да чакат за прием в болницата пациенти, включително и тези от провинцията, като им насрочват нови дати за хоспитализация... За съжаление, това изобщо не е прецедент. Confused

# 178
Благодаря!

# 179
  • и тук и там :)
Момичета, трябва ми спешно мнение за Д-р Божидар Томов завеждащ гастроентерология в УМБАЛ Св. Анна
Ще сме на преглед и евентуално хоспитализация.
Всяко мнение ще ми е полезно

Общи условия

Активация на акаунт