добър гастроентеролог в София

• 635 254
  • 822
  •   1
Отговори
# 375
  • София
В Доверие с часове ли е или още е отиваш и чакаш? Принципно съм с доп. здравно ДЗИ, ако има значение. Имам желание още понеделник някой да ме види, избрах си Марков за сега

# 376
Искам и аз да споделя мнение,за докторите във ВМА и по конкретно от д-р Кацаров.След 2 месеца чакане заветният миг дойде.Толкова много бях чела ,че бил мнооого добър специалист и много внимателен...Уви!Разочарована съм!Първо на предварителният преглед не останах доволна,но си платих 80лв!Казах си ,че след гастроскопията и т.н може би ще е се изяснят проблемите ми.Обаче,аз повече очите не му видях!В отделението бях "зачислена"на някакъв млад лекар,доста отвеян/лично мнение/,който ми е правил гастроскопията-аз съм била под упойка.След 3 седмици,когато отидох да взема резултата,трябваше да получа рецепта за лекарства също така,защото се установи ,че имам бактерия.Само,че ни "лекуващ"ни Кацаров...Накрая,в една от стаите имаше лекар-дали не беше и завеждащият на отделението,който бе доста меко  казано нервен /а може би и с право,защото той не ме е приемал/,но все пак ми изписа антибиотика и още нещо,каза ми набързо какво да не ям и....толкова!Сега,след 1 година,след пити антибиотици и куп други лекарства,съм пак с проблеми и даже по-зле от преди.Така,че не знам дали си струва чакането и парите,аз лично ,не бих повторила.За80лв преглед,упойка 100лв,болничен престой-плащаш 3 дни-стоиш 1,/не помня други плащания имаше ли/-и накраяНИЩО!

# 377
  • София
Трифонов, александровска, след толкова обикаляне това е докторът, май тук намерих името му, но с две ръце и два крака за него, 20 години ходя по доктори такъв човек не бях срещала

# 378
Здравейте! Бременна съм и съм с ужасни болки в стомаха от повече от два месеца, до скоро повръщах много от бремеността, но от известно време повръщам от силните болки. Не живея в България, тук обиколих хиляда доктори, пих 100 вида хапчета, нищо не ми помага..Вчера повърнах кръв смесена сс стомашен сок и лекарите тук продължават да твърдят, че е силно раздразнен стомах и от това се случва всичко, но аз вече съм доста притеснена, защото два месеца съм с болки и те не искат да ми направят гастроскопия, защото според тях не била нужна. Другата седмица се прибирам в БГ и искам да отида на специалист там, може ли да ми препоръчате някой? Преди много години съм ходила при доктор Цонев във Втора градска бях доволна, но не знам дали все още е там. Благодаря ви предварително!

# 379
  • в страната на чудесата
Д-р Цонев е все още там, да.
Коя седмица е бремеността?

# 380
Д-р Цонев е все още там, да.
Коя седмица е бремеността?

В 15та Simple Smile

# 381
.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 08:22 от Lemy

# 382
Не ми звучи нормално това с кръвта,но докторите ще кажат. Предвид че сте бременна не знам до колко всеки гастроентеролог може да ви даде обективно мнение, но аз не един път съм казвала за д-р Косева в Окръжна. Прекрасен лекар и човек.

# 383
Ifsinka, възможно е да е раздразнен хранопровода и оттам да е кръвта, чисто механично от повръщането. Но в твоето състояние е нормално да се притесняваш! Дано да са напразни тревоги и всичко да отшуми!

# 384
  • Ecuador
Някой знае ли къде работи доктор Сираков? Разбрах, че вече не е във ВМА.
Доктор Сираков работи в болница "Тракия" в Стара Загора. Зареждащ отделение е там.

# 385
  • Ecuador
Някой знае ли къде работи доктор Сираков? Разбрах, че вече не е във ВМА.
Доктор Сираков работи в болница "Тракия" в Стара Загора. Завеждащ отделение е там.

# 386
Моля някои ако има gsm номера на проф. Крум Кацаров от ВМА , да ми го напише. Трябва спешно да говоря с него защото секретарките му не могат да резервират спешен час за преглед. Моля за помощ Sad((

# 387
  • в страната на чудесата
Вървете и го чакайте. Не би отказал, а по телефона ще каже същото.

# 388
не съм от София и затова исках номера му. защото ако пътувам 500км и накрая не ме приеме за преглед ще е много жалко за мен Sad

# 389
не съм от София и затова исках номера му. защото ако пътувам 500км и накрая не ме приеме за преглед ще е много жалко за мен Sad
Потърси из фейса някоя група за стомашни проблеми, там обикновено хората са по-активни.

Общи условия

Активация на акаунт