Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 25 704
  • 445
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Честит празник и от мен!Аз днес съм двойно щастлива защото най-накрая отчетох минус на кантара,но нещо не мога да си променя линийката.Не е важно обаче,важното е,че съм свалила 1кг.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 18:19 от Жижи

# 286
Ванеса Йо, имам огромно желание да видя твои снимки,рядко успявам да "вляза" във форума и не знам дали си публикувала някога.Ако не е проблем ще ми изпратиш ли на ЛС?А за отбора съм съгласна, строго се придържам към колективизма Laughing,заедно ще успеем.Аз започвам да броя обратно-10,9,8,7......
Тумба-лумба,благодаря за комплиментите!

# 287
Здравейте мили дами нова съм във вашия форум но иначе съм сваляла с диетата на Дюкан започнах я миналото лято и за 3 месеца свалих 16 кг .но през тези 3 месеца се храних само  с месо, яйца, риба и мляко. Не хапвах салати и плодове. Просто не ми ги желаеше организма. Както става често след диета уж само де хапнеш от това и край после само от друго и край и върнах   6кг Когато се обърнах и видях какви съм ги забъркала за пореден път не знаех коя диета да захвана .Мислех да е само на плодове, само на друго и докато се начудя дойде пролетта .а аз съм все така дебела и подтисната. И преди една седмица реших започвам 90 дневната момичетата ме приеха много мило. но както и на тях казах ще пробвам 1 седмица и ще реша дали ще съм при тях или ще моля при вас за подкрепа. Днес реших, че пак искам да се захвана с Дюкан смятам,че това е моята диета защото аз обичам месото, а и при вас резултатите се най-големи,Надявам се че не съм ви отегчила с моето бърборене   bouquet

# 288
Миши 69, Добре дошла и успех, нооооо...аватара ти се дублира с този на Рошавка........Моля.........качи друга картинка....

ПП Зариии виждам те на балкончетооо.... Hug Hug Hug 

# 289
  • София
Честит празник ! Да сте обичани ,желани и да постигнете мечтаното!!!!  bouquet  bouquet
 Много полезни неща сте написали,благодаря ви!!! А и за сената,дето я пия вече 6 години,направо се стреснах....но нямам  решение друго.
 Искам да ви попитам как става, че на кг съм намалила,а на обиколки не. По-късно ли става, сигурно бързам....?!

# 290
Здравейте всички и Честит Празник!
Чета ви много рядко, а още по-рядко пиша. Това не е фатално. Като ви четях по-често се бях мотивирала много, бях толкова стрикта и изпълнителна, че вкъщи ме взеха за луда. Лошото е, че започнах да загърбвам режима. А това е много лошо. През последните няколко месеца /всъщтост са 6 месеца  Embarassed / не съм свалила нито грам. Свалям, качвам и накрая едно голямо нищо. Сега съм 83.5. Иначе казано се изложих много. И не пред кого да е, а пред себе си. Защото спазвам режима само заради един човек и, предполагам, вие го правите заради същия този човек - заради себе си.
Днес започнах "на чисто". Не започвам режима от начало, няма как да се случи това, но се връщам към стрикто спазване на ВСИЧКИ ПРАВИЛА! искам да стигна до 74. Това прави 9.5 кг за сваляне. Не са много, но са важни, най-важните и най-трудните за сваляне. Искам и съм 74 и ще бъда!
Радвам се, че сте тук  Hug

ro_shur невероятна разлика, изглеждаш страхотно и си много красива Simple Smile

# 291
  • София
Здравейте мили дами нова съм във вашия форум но иначе съм сваляла с диетата на Дюкан започнах я миналото лято и за 3 месеца свалих 16 кг .но през тези 3 месеца се храних само  с месо, яйца, риба и мляко. Не хапвах салати и плодове. Просто не ми ги желаеше организма. Както става често след диета уж само де хапнеш от това и край после само от друго и край и върнах   6кг Когато се обърнах и видях какви съм ги забъркала за пореден път не знаех коя диета да захвана .Мислех да е само на плодове, само на друго и докато се начудя дойде пролетта .а аз съм все така дебела и подтисната. И преди една седмица реших започвам 90 дневната момичетата ме приеха много мило. но както и на тях казах ще пробвам 1 седмица и ще реша дали ще съм при тях или ще моля при вас за подкрепа. Днес реших, че пак искам да се захвана с Дюкан смятам,че това е моята диета защото аз обичам месото, а и при вас резултатите се най-големи,Надявам се че не съм ви отегчила с моето бърборене   bouquet

Ти какво, мъчила си се да се самоунищожиш ли????? Или да се разболееш???? Няма как да получиш подкрепа от мен в тази тема, след като не правиш режима на Дюкан, а някаква форма на саморазболяване!!!
Днес реших това, утре друго ... когато проумееш точно какво искаш (да отслабнеш здравословно, или да си правиш йо-йо тренировки) тогава ела ...този режим е доста труден, изисква минимум познания за същността му - с удоволствие ще те приемем, но ако спазваш правилата...

Явно хал хабер си нямаш от този режим - казваш "както става след диета" ... след коя фаза на "диетата"??? Моля те прочети първа страница на темата!

# 292
Този добре ли е  bouquet

# 293
         Ехх че хубаво , толкова много бургазлийки с резултати са се сетили за нас !

само_минавам , пиши по често знам че ще се справиш!  Hug
  ro_shur , нямам удоволствието лично да те познавам , но се надявам да дайдеш на някоя среща ! Браво постигнала си страхотни резултати!  Heart Eyes Hug

Тумбичка , честита месечинка !   bouquet Hug
  Лусия , Иги , честити и на вас месечинки ! Продължавайте все така напред момичета !  Heart Eyes Hug
  Хубава вечер прекрасни , изпълнена с много любов!  Heart Eyes

# 294
  Здрасти,банда!Честит празник на всички-Живи и здрави и мноооггооо обичани!
  Тумба-лумба,честити ти 3 месаца с чичко Дюкан.Много успех и късмет ти желая и дай боже по скоро да видиш заветната цифричка! newsm51 newsm51
   РО ШУР,невероятна промяна и визия!Адмирации! smile3501 smile3501 smile3501
   Лека и приятна вечер на всички ииии внимавайте да не ходите пияни от любов!

# 295

Миши  Hug чуден е мила, нали не си се обидила Hug..........Просто свързвам Рошавка с нейния аватар......Още веднъж Добре дошла и дано откриеш режима най благоприятен за теб !!!

Shushy 80 Hug Hug Hug.......... newsm51

Весито 5 Hug Hug Hug.......... newsm51

# 296
О направих голяма глупост. Embarassed Накрая започна да ми се вие свят .Вече никога няма да си правя такива експерименти. Сега ще го спазвам както му е реда .Дали ще ме подкрепите  или не това е ваш избор. Но аз се нуждая от вас. ЗНАЕТЕ ЛИ  просто в този период  не ми се ядяха салати и плодове, може би защото провеех всички пости и през тези периоди съм била само на плодове и зелентии и затова да не съм изпитвала нужда от тях. Но видях какво си причиних .Пиша това за да могат всички момичета да видят каква грешка съм направила.
Lucie --приемам тона ти за  много много отрезвяващ .
Днес реших това, утре друго  -----НИМА и вие не сте се лутали от един режим на друг. Ти веднага ли намери вярната посока. И сега не правиш ли грешки .Ако е така повече никога няма да пиша тук .Приемам критиката ти  и ако и аз не съм видяла грешката която допуснах нямаше да ви я споделя .Просто щях да ви се представя ето така.
Здравейте казвам се Михаела и съм 95 кг свиня . Така по -добре ли ще    да ме приемеш .
Не знам дали е труден режима или не но за моите 36 години съм минала през много трудни и продължителни режими и затова съм на тези кг. Надявам се, че поне другите ще ме подкрепят да започна сега с вас. Не .че ми пречи да си го направя и сама  без да пиша но ви се възхищавам и винаги съм искала да бъда една от вас.  bouquet

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 19:32 от mihi69

# 297
сега щото имам 'крилца'  Close Close Close Горе ръцете ми бяха ужасно дебели и сега мога да полетя с излишната кожа (нещо като летящите катерици съм  Mr. Green)

Муахахаха! Не се ядосвай, просто недей да носиш рокли с презрамки. Аз махнах една бенка на гърба и ми се появи ужасен белег. Не мога да нося рокли с гол гръб, но модата дава ужасно разнообразие.Не се втелясвай, китайката рокля ти стои перфектно.  Peace

# 298
  • Bulgaria
Честит свети валентин на всички влюбени а на онези не чак толкова Честит трифон зарезан!!!! Hug

ОБИЧАИТЕ СЕ!!!! Когато обичаш си по-добър и си красив душевно

# 299
О направих голяма глупост. Embarassed Накрая започна да ми се вие свят .Вече никога няма да си правя такива експерименти. Сега ще го спазвам както му е реда .Дали ще ме подкрепите  или не това е ваш избор. Но аз се нуждая от вас. ЗНАЕТЕ ЛИ  просто в този период  не ми се ядяха салати и плодове, може би защото провеех всички пости и през тези периоди съм била само на плодове и зелентии и затова да не съм изпитвала нужда от тях. Но видях какво си причиних. Пиша това за да могат всички момичета да видят каква грешка съм направила.
Lucie --приемам тона ти за  много много отрезвяващ .
Днес реших това, утре друго  -----НИМА и вие не сте се лутали от един режим на друг. Ти веднага ли намери вярната посока. И сега не правиш ли грешки .Ако и така повече никога няма да пиша тук .Приемам критиката ти  и ако и аз не съм видяла грешката която допуснах нямаше да ви я споделя .Просто щях да ви се представя ето така.
Здравейте казвам се Михаела и съм 95 кг свиня . Така по -добре ли ще    да ме приемеш .
Не знам дали е труден режима или не но за моите 36 години съм минала през много трудни и продължителни режими и затова съм на тези кг. Надявам се, че поне другите ще ме подкрепят да започна сега с вас. Не .че ми пречи да си го направя и сама  без да пиша но ви се възхищавам и винаги съм искала да бъда една от вас.  bouquet

Днес писането ми дойде в повечко...ноооооооо Миши не мога да подмина поста ти........Първо никой не трябва да нарича себе си "свиня" и ти не си такава, ти си една жена с наднормено тегло каквито сме повечето тук, и какво от това, ние сме умни, красиви и талантливи с повечко телесна маса.........ноооооооо това е поправимо мила...........Миличка всички сме се лутали.......доскоро този режим за нас не съществуваше, не беше "измислен", всички сме гладували, всички сме минали през куп неуспешни или временно успешни терзания.........нооооооо ето го, както аз го наричам "вълшебния режим"-хапваш и отслабваш-няма друг такъв.....Иииииииии мила тук няма човек който не би те подкрепил, просто трябва да вярваш в себе си, във волята и желанието си и в успеха си..........                                                                      

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 20:20 от Tumba_lumba

Общи условия

Активация на акаунт